Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουαρίου 2022

0
Πώς θα εξελιχθεί ο Φεβρουάριος 2022 για όλα τα ζώδια;

Η κάρτα Ταρώ του Φεβρουαρίου που αντιπροσωπεύει τις γενικές τάσεις του μήνα και προκύπτει από το άθροισμα του μήνα (2) και των ψηφίων του έτους (2022) είναι η 8η κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα, η κάρτα της Δύναμης. Σταδιακά μπορούμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να νικήσουμε τους φόβους μας, αλλά να κάνουμε και βήματα προσέγγισης και αποκατάστασης που θα μας βοηθήσουν να κλείσουμε ανοιχτές πληγές του παρελθόντος! Τα ζώδια που θα ευνοηθούν αυτό το μήνα είναι οι Ταύροι, Τοξότες και οι Υδροχόοι! Τα ζώδια που έχουν δύσκολο μήνα είναι οι Καρκίνοι, Λέοντες, Σκορπιοί.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου έχετε την ανάγκη να αποσυρθείτε από την κοινωνική σας ζωή, επιδιώκετε περισσότερες ώρες μοναχικότητας και βρίσκεστε προβληματισμένοι αναφορικά με τους βασικούς τομείς της ζωής σας και την εξέλιξη σας. Τα εμπόδια έχετε την σοφία να αναγνωρίσετε ότι δεν είναι ανυπέρβλητα, όμως η ανάγκη του μήνα είναι η οργάνωση! Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να συγκροτηθείτε επιτυχώς! Στα προσωπικά σας, διαχειριστείτε τα συναισθήματα μοναξιάς τα οποία είναι προσωρινά!



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

ΑΙΦΝΙΔΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Μήνας αιφνίδιων αλλαγών ο Φεβρουάριος για εσάς, όπου η ροή των γεγονότων είναι γρήγορη, σας δίνονται ευκαιρίες, όμως σημαντικό είναι να αξιοποιήσετε τον παράγοντα της τύχης υπέρ σας προκειμένου να δείτε την εξέλιξη που προσμένετε. Στα επαγγελματικά σας, σας δίνονται ευκαιρίες αλλαγών. Στα προσωπικά σας θα σας συνεπάρει μία νέα γνωριμία ή μία εξέλιξη – έκπληξη που θα σας ενθουσιάσει! Σε όλη την διάρκεια του μήνα καλό είναι να κατευνάσετε την μεγάλη σας ανάγκη για ρίσκο!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΟΘΕΙ

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που από το ξεκίνημά του σας δίνει το μήνυμα πως όπως στρώσατε, έτσι και θα κοιμηθείτε ... Όσοι έχετε κάνει λάθη και παρασπονδίες στο παρελθόν σας τώρα θα αναγκαστείτε να πληρώσετε το τίμημά τους! Όσοι προσπαθήσατε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας να ξέρετε ότι αυτό το μήνα θα δεχθείτε την ανταμοιβή σας. Οι σχέσεις σας γίνονται πιο αρμονικές, μπαίνετε στην θέση του άλλου και ανακτάτε την ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ

Οι επιλογές σας πρέπει να είναι αρκετά συνετές και συγκροτημένες κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου, για το λόγο ότι υπάρχει έντονος κίνδυνος εξαπάτησης, λάθους και σύγχυσης από την πλευρά σας. Αποφύγετε τον ασυγκράτητο ενθουσιασμό και την βιασύνη στις επιλογές σας και θυμηθείτε πως δεν είναι τα πάντα έτσι όπως φαίνονται! Τα οικονομικά σας θα είναι άστατα, κυρίως λόγω λανθασμένων χειρισμών σας. Στα αισθηματικά σας αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις ο μήνας έχει σκαμπανεβάσματα!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Νιώθετε πιεσμένοι από παντού αυτό τον Φεβρουάριο, ίσως γιατί αποφεύγετε σθεναρά να αποδεχθείτε τη νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί στην ζωή σας και αρνείστε να πάτε παρακάτω! Το παρελθόν παίζει σημαντικό παράγοντα στο παρόν σας και κατά κάποιο τρόπο σας ορίζει και δεν σας αφήνει να αφήσετε χώρο για κάθε τι καινούργιο! Στα επαγγελματικά σας πολλοί βιώνετε το κλείσιμο κύκλων! Στα αισθηματικά σας αποφύγετε την προσκόλληση σε ερωτικές ιστορίες που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

ΛΥΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Η έναρξη της χρονιάς ήταν δύσκολη για εσάς, όμως ο Φεβρουάριος σας βοηθά να χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε, να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας και να αφήσετε πίσω σας κάθε τι που σας απογοήτευσε. Οι σχέσεις με τους αγαπημένους σας ανθρώπους βελτιώνονται, λύνονται οι διαφωνίες, ενώ στην αισθηματική σας ζωή δίνονται ευκαιρίες μίας επανασύνδεσης. Η συγκαταβατικότητα και η διπλωματία σας θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάθε αντιξοότητα! Συναισθηματικά δεν αφήνετε ακόμα τον εαυτό σας ελεύθερο!



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

ΥΛΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου επικεντρώνεστε πολύ περισσότερο στην ύλη και επιζητάτε πολύ παραπάνω την διάκριση, την πρόοδο και την εξασφάλισή σας. Ο μήνας είναι καλός για να δείτε οικονομική άνοδο, όμως θα χρειαστεί να αποφύγετε την απληστία που μπορεί να σας οδηγήσει σε σπατάλες, ή και ριψοκινδυνευμένες λύσεις για παραπάνω χρήμα! Στα αισθηματικά σας κυριαρχεί το πάθος, η ένταση αλλά και η ζήλεια ... Μία ερωτική ιστορία που ξεκινά τώρα δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Ο ΠΥΡΓΟΣ

ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ

Είσαστε από τα ζώδια που αναγεννιέστε μέσα από τις στάχτες σας και αυτός ο μήνας έρχεται για να σας το αποδείξει! Οι μηνιαίες εξελίξεις έχουν για εσάς χαρακτήρα ανατρεπτικό, επίπονο αλλά και αποκαλυπτικό, δοκιμάζεστε αλλά καταφέρνετε να σταθείτε πιο δυνατοί! Μία μεγάλη και ξαφνική κρίση σας οδηγεί σε ουσιαστικές αλλαγές πορείας, σημασία έχει ότι με την επιμονή και το πείσμα σας θα το καταφέρετε! Δείξτε καχυποψία σε όσα ακούγετε, ή και σας τάζουν!



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Η ΤΥΧΗ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ

Ανακτάτε την ψυχολογική σας διάθεση, είστε και πάλι χαρούμενοι, δημιουργικοί και οι εξελίξεις του μήνα σας βοηθούν να επαναφέρετε και πάλι το χαμόγελο στα χείλη! Η τύχη είναι με το μέρος σας και μπορεί να μην λύνονται μονομιάς όλα σας τα προβλήματα, είναι βέβαιο όμως ότι τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε πράγματα που σας είχαν λείψει! Τα βρίσκετε με τον εαυτό σας ενώ είστε πιο αγαπητοί και με τους ανθρώπους γύρω σας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Η ΣΕΛΗΝΗ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ

Ώρα να μιλήσει η καρδιά, αφού αυτό το μήνα είστε αρκετά πιο συναισθηματικοί, εκφραστικοί αλλά και ευσυγκίνητοι! Ασχολείστε κυρίως με θέματα προσωπικά, δικά σας ή και της οικογένειας, καθώς και με παρελθοντικές υποθέσεις που μπορεί να είναι άλυτες. Αρκετές στιγμές θα χρειαστεί να συμμαζέψετε την παρορμητικότητά σας για να αποφύγετε την γκρίνια και τις παρεξηγήσεις! Ακούστε το ένστικτό σας που αποτελεί ένα καλό οδηγό για τις αποφάσεις σας.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ο ΗΛΙΟΣ

ΜΗΝΑΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ

Μήνας επικοινωνιακός, ευχάριστος, με εσάς να επαναφέρετε τον ενθουσιασμό σας και να είστε σε ετοιμότητα να εφαρμόσετε αποφάσεις στην ζωή σας. Σε αυτό το μήνα του έτους θα έχετε αρκετές μετακινήσεις, επαφές, γνωριμίες και θα κάνετε και νέα σχέδια για την πορεία σας. Το μυαλό σας βρίσκετε σε εγρήγορση και οι ιδέες σας μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε την διαφορά! οι εξελίξεις του μήνα είναι χαρούμενες και σας αναζωογονούν!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Η ΚΡΙΣΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ!

Μήνας ευθυνών, υποχρεώσεων αλλά και πιέσεων για εσάς ο Φεβρουάριος! Στην πορεία του καλείστε να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία σας, αλλά αναγκάζεστε να εργαστείτε σκληρά και συγκροτημένα προκειμένου να υπερνικήσετε τα εμπόδια που εμφανίζονται μπροστά σας. Καλείστε να δείτε κάποιες καταστάσεις βάση λογικής αφήνοντας για λίγο τις ευαισθησίες σας στην άκρη, κάτι το οποίο σας είναι εξαιρετικά δύσκολο, γιατί ως γνωστόν είστε άνθρωποι που ακολουθείτε τα συναισθήματά σας.



Άννα Μπελίτση
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top