14 έξυπνα «τεχνάσματα» που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να τρελάνουν έναν άντρα

0
Το 3ο τον κάνει να λιώνει...

Οι γυναίκες είναι το εκπληκτικό δώρο που έχει δώσει ο Θεός στον κόσμο αυτό. Και ο πιο τυχερός άντρας είναι εκείνος που έχει μία γυναίκα να τον φροντίζει, να τον αγαπάει και να τον εκνευρίζει πού και πού.

Και οι άντρες συνεχίζουν να παραπονιούνται για όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όταν είναι σε σχέση με μία γυναίκα. Οι σχέσεις είναι πάντα αμοιβαίες – ωστόσο τα περισσότερα άρθρα λένε τι να κάνουν οι άντρες για να κερδίσουν την καρδιά μιας γυναίκας.

Έτσι, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν δίκαιο να μιλήσουμε σήμερα για το τι πρέπει να κάνει μία γυναίκα για να κερδίσει έναν άντρα.

1. Να είναι ο εαυτός της

Ακούγεται τετριμμένο και πιθανώς να το έχετε ακούσει πολλές φορές. Μερικές φορές όμως είναι αυτό ακριβώς που πρέπει να κάνετε. Δεν χρειάζεται να εντυπωσιάσετε κανέναν. Να είστε ο εαυτός σας και θα έλξετε αυτούς που είναι για σας.

2. Να σέβεται τον εαυτό της

Τίποτα δεν είναι πιο ελκυστικό από κάποιον που σέβεται τον εαυτό του. Πώς περιμένεις να σε σεβαστούν οι άλλοι αν δεν το κάνεις εσύ πρώτα. Απλά αποδεχτείτε τον εαυτό σας.

3. Όταν βάζει το κεφάλι της στο στήθος του

Αυτή είναι η καλύτερη και πιο υγιής στάση. Οι άντρες έτσι νιώθουν πως φροντίζουν και προστατεύουν την κοπέλα τους.

4. Να είναι αυθόρμητη

Όχι μόνο θα εκτιμήσει μία αυθόρμητη κίνηση, αλλά θα ξετρελαθεί μαζί σου. Το να είσαι προβλέψιμη συνέχεια είναι βαρετό και θα κουραστεί γρήγορα.

5. Να είναι δεκτική

Όταν ένας άντρας νιώθει ότι μπορεί να είναι ο εαυτός του μαζί σου χωρίς να κρύψει τίποτα, τότε θα νιώθει ότι πέτυχε το τζακποτ!

6. Να του ανοιχτεί

Όπως πρέπει να αποδέχεσαι, έτσι πρέπει να τον αφήνεις να σε αποδεχτεί και αυτός! Πες του τα μυστικά σου, τους στόχους, τις ελπίδες, τα όνειρά σου. Μοιράσου μαζί του τις απόψεις που έχεις για αμφιλεγόμενα θέματα.

7. Να του κρατάει το χέρι ενώ οδηγάει

Οι άντρες το λατρεύουν όταν η γυναίκα τους εκφράζει την στοργή και την αγάπη της.

8. Να περνάνε μαζί χρόνο στα social media

Του αρέσει να δείχνεις ανοιχτά την αγάπη σου για εκείνον. Μπορεί να μην το πει, αλλά θα εκτιμήσει τις προσπάθειές σου.

9. Το να τον παίρνει τηλέφωνο ενώ είναι με φίλους

Το εκτιμάει πολύ όταν τον θυμάσαι παρόλο που είσαι απασχολημένη με τους φίλους σου. Αυτό του δείχνει πως τον σκέφτεσαι.

10. Να έχει αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση είναι ελκυστική! Δείχνει ότι ξέρεις ποιος είσαι και δεν φοβάσαι να το μάθει και όλος ο κόσμος!

11. Να παίρνει τον έλεγχο

Οι άντρες το λατρεύουν όταν μία γυναίκα παίρνει πρωτοβουλίες στο κρεβάτι.

12. Να τον παρατηρεί

13. Να είναι πολυάσχολη

Είναι σημαντικό να έχεις ζωή και εκτός της σχέσης σας. Το να έχεις πολλές ασχολίες και χόμπι θα τον κάνει να θέλει να είναι μαζί σου στον ελεύθερό σου χρόνο.

14. Να είναι υποστηρικτική

Ακόμα και αν θέλει να κατασκευάσει κάτι ή να παίξει βιντεοπαιχνίδια όλη τη μέρα, καλό θα ήταν να τον υποστηρίξεις. Κάθε άντρας έχει ένα παιδί μέσα του και αν μία γυναίκα επικοινωνήσει με αυτό το παιδί αντί να το αποφύγει, θα πάρεις μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

viralman
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top