Εάν έχεις 4 από αυτά τα χαρακτηριστικά, είσαι ένας πολύ σπάνιος άνθρωπος!

0
Διαθέτουν φαντασία, στρατηγική και σχέδιο για όλα!

Αν παρατηρήσουμε τα παιδιά μέσα σε μια σχολική τάξη, θα διαπιστώσουμε ότι μόνον ένας ή δύο μαθητές είναι ήσυχοι και παρακολουθούν το τι συμβαίνει γύρω τους. Κατ’ επέκταση, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το ίδιο πάνω-κάτω ισχύει και για τους ενήλικες, στους οποίους θα εξελιχθούν αυτά τα παιδιά μεγαλώνοντας. Το παρόν άρθρο ασχολείται με μια κατηγορία ανθρώπων οι οποίοι διαθέτουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία τους κατατάσσουν στους πιο σπάνιους ανθρώπους που ζουν σε αυτήν τη γη. Όπως, έχει παρατηρηθεί, τα κύρια χαρακτηριστικά αυτών των ατόμων είναι τα εξής: Εσωστρέφεια, διαίσθηση, συναισθηματισμός, κριτική σκέψη.

Αναφερόμαστε σε έναν αρκετά περίεργο τύπο ανθρώπου. Για παράδειγμα, δεν είναι ντροπαλός, αλλά είναι εσωστρεφής. Και, βέβαια, η εσωστρέφεια δεν είναι το μόνο χαρακτηριστικό του. Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις δέκα χαρακτηριστικά αυτού του μοναδικού τύπου προσωπικότητας και στην περίπτωση που διαθέτεις τέσσερα από τα δέκα χαρακτηριστικά, να ξέρεις ότι ανήκεις κι εσύ σε αυτήν την κατηγορία.

1. Επικεντρώνεσαι στα σημαντικά

Έχεις την ικανότητα να συγκεντρώνεσαι στα σημαντικά και να αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις με σχετικά εύκολο και ασφαλή τρόπο. Και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως σχεδιάστηκαν αρχικά, βρίσκεις νέους τρόπους να επιτύχεις τους στόχους σου.

2. Εργάζεσαι σκληρά

Προσπαθείς πάντα να βάλεις τα δυνατά σου για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, επειδή γνωρίζεις καλά ότι τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή. Πολλοί άνθρωποι που ανήκουν σε άλλους τύπους προσωπικότητας είναι αργοί ή και τεμπέληδες, αλλά αυτή η στάση ζωής δεν σε εκφράζει καθόλου.

3. Έχεις αλάνθαστο ένστικτο

Έχεις ένστικτο και η διαίσθησή σου δεν σε γελάει σχεδόν ποτέ. Όταν νιώσεις ότι συμβαίνει κάτι κακό, αμέσως αρχίζεις να κινητοποιείσαι για να το αντιμετωπίσεις. Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να προαισθάνεσαι πότε πρόκειται να συμβεί ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή σου.

4. Έχεις λίγους και επιλεγμένους φίλους

Επιλέγεις τους κοντινούς σου φίλους με μεγάλη προσοχή. Είναι άνθρωποι που σε καταλαβαίνουν σε βάθος και κατανοούν γιατί συχνά, είσαι μοναχικός. Γενικότερα, απολαμβάνεις τη μοναξιά και δεν σου αρέσει να συμμετέχεις σε πολυπληθείς κοινωνικές συγκεντρώσεις.

5. Διαθέτεις συμπόνια και κατανόηση

Όταν κάποιος χρειάζεται βοήθεια, είσαι πάντα εκεί για να την προσφέρεις. Το θεωρείς σχεδόν αυτονόητο. Επιπλέον, έχεις την ικανότητα να βάζεις τον εαυτό σου στη θέση των άλλων και να καταλαβαίνεις τα συναισθήματά τους. Βέβαια, ακριβώς επειδή νιώθεις ό,τι νιώθουν και οι άλλοι, έχεις και την ανάγκη να μένεις συχνά μόνος/η, προκειμένου να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου.

6. «Διαβάζεις» εύκολα τους άλλους ανθρώπους

Το ότι έχεις σωστό ένστικτο σημαίνει ότι έχεις και την ικανότητα να διαβάζεις το μυαλό των άλλων μέσω των συναισθημάτων τους. Μπορείς να καταλάβεις πολύ εύκολα το πότε κάποιος λέει ψέματα. Αυτό το χαρακτηριστικό σου σε βοηθάει να μένεις ασφαλής, όταν τύχει να βρεθείς κοντά σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν κακές προθέσεις.

7. Είσαι οραματιστής

Όταν βρίσκεσαι μόνος σου, αφήνεις τις σκέψεις σου να ταξιδέψουν και δημιουργείς οράματα για το μέλλον. Ως αποτέλεσμα, δημιουργούνται πολλές νέες και δημιουργικές ιδέες που στην συνέχεια μπορείς να μοιραστείς με φίλους και συντρόφους.

8. Προσφέρεις έμπνευση στους άλλους

Από τη στιγμή που είσαι οραματιστής, ιδεαλιστής και δημιουργικός, μπορείς να εμπνεύσεις τον καθένα γύρω σου, ιδιαίτερα όμως τους πιο κοντινούς σου φίλους.

9. Αγαπάς το γράψιμο

Το να εκφράζεις τις σκέψεις σου και τη δημιουργικότητά σου είναι τρόπος ζωής για σένα. Αλλά, από τη στιγμή που προτιμάς να απομονώνεσαι με τη συντροφιά του εαυτού σου, επιλέγεις τον γραπτό λόγο ως σχήμα έκφρασης. Όταν γράφεις αυτά που σκέφτεσαι, ηρεμείς πάρα πολύ.

10. Είσαι εξαιρετικός στην επίλυση προβλημάτων

Είσαι καταπληκτικός/ή στο να επιλύεις προβλήματα, επειδή βλέπεις πάντα τη «μεγάλη εικόνα». Αυτό το ταλέντο σε βοηθάει να αντιλαμβάνεσαι έγκαιρα πότε τα πράγματα δεν είναι σωστά και, πάντα, βρίσκεις έναν τρόπο να τα διορθώσεις.

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top