Ποιος μήνας θα είναι ο πιο τυχερός για το ζώδιό σας το 2022;

0
Να το τσεκάρετε...



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


ο πιο τυχερός μήνας, Μάιος

Ο Άρης θα είναι παρών στο ζώδιό σας, κάτι που σημαίνει ότι έρχονται καλά πράγματα στον Κριό πολύ σύντομα. Μπορείτε να προσβλέπετε στην επιτυχία στη δουλειά και σε κάποιο πρόσθετο πάθος στις σχέσεις σας. Ο Σεπτέμβριος θα είναι αναμφίβολα ένας δύσκολος μήνας, ειδικά στην αρχή του. Εν ολίγοις, οι εντάσεις θα αυξηθούν.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


ο πιο τυχερός μήνας, Ιούνιος

Ο τυχερός σας μήνας θα είναι ο Ιούνιος γιατί όλα σας τα όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα. Μετά από έναν ασταθή χειμώνα και άνοιξη, στις αρχές του καλοκαιριού, θα μπορείτε να αφήσετε όλους τους τοξικούς ανθρώπους και να προχωρήσετε, απαλλαγμένοι από όλα όσα σας διέλυαν. Θα εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας και θα περάσετε χρόνο με άτομα που φέρνουν θετικότητα στη ζωή σας. Πέρυσι ήταν ένα σκαλοπάτι κατά το οποίο έπρεπε να πάρετε μαθήματα με πρόχειρο τρόπο, αλλά τώρα θα απολαύσετε επιτέλους τους καρπούς της σκληρής δουλειάς σας.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


ο πιο τυχερός μήνας, Αύγουστος

Αν νομίζατε ότι η κακή σας τύχη στον έρωτα θα συνεχιστεί και το 2022, κάνετε λάθος. Είναι αλήθεια ότι θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα, αλλά η ευτυχία σας θα σας βρει. Ο πιο τυχερός μήνας σας θα είναι ο Αύγουστος και υπάρχει πιθανότητα να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας στις διακοπές σας.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


ο πιο τυχερός μήνας, Απρίλιος

Αυτός ο μήνας δεν θα σας φέρει παρά χαρά, αγάπη και ευτυχία. Θα δημιουργήσετε υπέροχες αναμνήσεις και αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να συναντήσετε ακόμη και κάποιον ξεχωριστό.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


ο πιο τυχερός μήνας, Ιανουάριος

Λέοντες, ο τυχερός σας μήνας θα είναι ακριβώς στην αρχή της χρονιάς. Τον Ιανουάριο, θα νιώσετε ότι έχετε ενέργεια για μεγάλα πράγματα και θα δοκιμάσετε νέα πράγματα. Και το καλύτερο είναι πως ό,τι ξεκινάτε θα έχει τεράστια επιτυχία για την οποία θα είστε περήφανοι.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


ο πιο τυχερός μήνας, Σεπτέμβριος

Ο τυχερός σας μήνας θα είναι ο μήνας της γέννησής σας ο Σεπτέμβριος. Δεν θα πετύχετε όλα όσα θέλατε, απ’ την αρχή της χρονιάς. Θα πρέπει να περιμένετε λίγο για να οργανωθούν κάποια πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πετύχετε όλα όσα θέλετε, απλώς θα πάρει λίγο περισσότερο χρόνο. Η ερωτική σας ζωή θα δει επιτέλους το φως στο τέλος του τούνελ, γιατί θα έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσετε αυτόν που περιμένατε όλη σας τη ζωή.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


ο πιο τυχερός μήνας, Απρίλιος

Ο Άρης θα φωτίσει το μαχητικό πνεύμα της προσωπικότητας του Ζυγού και δώσει την αποφασιστικότητα που χρειάζεστε για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Η σκληρή δουλειά σας θα αποδώσει τελικά τον Απρίλιο και θα μπορούσατε ακόμη και να πάρετε προαγωγή.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


ο πιο τυχερός μήνας, Δεκέμβριος

Σκορπιοί, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το τέλος της χρονιάς για να πάρετε αυτό που σας αξίζει μιας και ο πιο τυχερός σας μήνας, θα είναι ο Δεκέμβριος. Θα είναι μια εποχή μεγάλων αλλαγών, όταν θα καταλάβετε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι και ποιοι είναι εκεί απλώς για να σας εκμεταλλευτούν. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχετε πολλές αλλαγές τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα και θα καταλάβετε κάποια πράγματα. Θα επιλέξετε επιτέλους ανθρώπους που ήταν πάντα εκεί για εσάς και θα είστε ικανοποιημένοι με τις αποφάσεις σας. Το τέλος της χρονιάς θα σας φέρει την ηρεμία που τόσο λαχταρούσατε και θα μπείτε στη νέα χρονιά χαρούμενοι για όλες τις αποφάσεις που πήρατε.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


ο πιο τυχερός μήνας, Φεβρουάριος

Το 2022 θα είναι ένα από τα καλύτερα για την προσωπικότητα του Τοξότη. Όταν κυλήσει ο Ιούλιος, θα νιώσετε πιο δυνατοί και χαρούμενοι από ποτέ. Οι πλανήτες είναι επίσης στο πλευρό σας και θα σας εγγυηθούν πολύ ενθουσιασμό. Επιτέλους θα βγείτε από εκείνη την κατάθλιψη που ήταν μέρος σας για πολύ καιρό και θα δείτε επιτέλους το φως στην άκρη ενός τούνελ.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


ο πιο τυχερός μήνας, Οκτώβριος

Ο πιο τυχερός σας μήνας θα είναι ο Οκτώβριος. Τα καλά πράγματα δεν θα συμβούν στην αρχή της χρονιάς, γιατί πρέπει κάποια πράγματα να τακτοποιηθούν, αλλά αργότερα, όλα θα είναι όπως τα ονειρευόσασταν πάντα. Λαχταράτε την αληθινή αγάπη όλη σας τη ζωή, επομένως θα επικεντρωθείτε περισσότερο στο να την βρείτε. Θα έχετε επιτυχία και στη δουλειά, αλλά η πρώτη σας προτεραιότητα θα είναι η ερωτική σας ζωή. Και ξέρετε τι; Αυτή τη στιγμή που θα θελήσετε να τα παρατήσετε, επειδή αυτή η διαδικασία κράτησε περισσότερο από όσο νομίζατε, η σωστή θα έρθει στη ζωή σας.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


ο πιο τυχερός μήνας, Νοέμβριος

Όλα τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα τον Νοέμβριο και όταν δείτε όλα εκείνα τα υπέροχα πράγματα που θα σας συμβούν, δεν θα λυπηθείτε που τα περιμένετε τόσο πολύ. Θα έχετε την έμπνευση να ξεκινήσετε να κάνετε κάποια νέα πράγματα και δεν θα το μετανιώσετε αφού θα είναι επιτυχημένα. Θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα γίνουν οι καλύτεροί σας φίλοι και θα νιώσετε υπέροχα ακόμα κι αν είσαι ελεύθεροι. Στην πραγματικότητα, το να είστε χωρίς ταίρι, θα είναι το μόνο που χρειάζεστε εκείνη τη στιγμή. Με αυτόν τον τρόπο, θα εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας, αφού όλη σας τη ζωή επικεντρώνεστε στους λάθος ανθρώπους.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


ο πιο τυχερός μήνας, Μάιος

Ο Μάιος είναι ο μήνας που θα νιώσετε πραγματικά ότι η ζωή σας έχει νόημα και ότι όλα τα προβλήματα που περάσατε έχουν πλέον νόημα. Τα πάντα -από την αγάπη και τις επαγγελματικές σας ζωές, μέχρι τις σχέσεις με τους φίλους σας- θα είναι υπέροχα και θα εύχεστε η ζωή να είναι πάντα τόσο καλή για εσάς. Θα ξέρετε πώς να απολαύσετε την ευτυχία σας, γιατί θα κάνετε μια λίστα με προτεραιότητες και δεν θα αφήσετε τοξικούς ανθρώπους να αποστραγγίσουν τη θετική ενέργεια από πάνω σας.



Αθηναΐς Πέτρου
athinaisastrology

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top