Μηνιαίες Προβλέψεις, Ιανουάριος 2022

0
Καλό χρόνο να έχουμε...

Πώς θα εξελιχθεί ο πρώτος μήνας του 2022 για τα 12 Ζώδια;



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Η συγκέντρωση πλανητών στον Αιγόκερω σας δημιουργεί ένα είδος άγχους ως προς τις προτεραιότητες και την αποτελεσματικότητα των κινήσεών σας. Είναι αλήθεια πως η δύσκολη περίοδος που περάσατε έχει αφήσει κάποια σημάδια και ίχνη φόβου, αλλά και αρκετά δύσκολων τεχνικών επίλυσης ζητημάτων. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από γνωριμίες για να βελτιώσετε τις συνθήκες στην εργασία και δείτε σαν ευκαιρία μια πρόταση που θα σας ενεργοποιήσει. Προκλήσεις εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά ξέρετε πλέον πώς να τις αντιμετωπίσετε. Αισθηματικά ξεπεράστε θέματα του παρελθόντος και πιάστε το νήμα από την αρχή!



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Η διάθεσή σας δεν είναι σε εξαιρετική κατάσταση τις πρώτες ημέρες του μήνα. Φροντίστε να μην έχετε υπερβολικές αξιώσεις από τον εαυτό σας και παραμερίστε την αίσθηση του καθήκοντος όταν αυτό δεν επηρεάζει την όλη στάση σας σε άλλους τομείς. Στον αισθηματικό τομέα, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο ευνοεί ρεαλιστικές αποφάσεις και επιδίωξη εφαρμόσιμων λύσεων. Μη χάνεστε σε κυκεώνα υποθετικών εξελίξεων και πάρτε αποφάσεις. Η ένταση δεν είναι καλός σύμβουλος για την ψυχολογία σας και σας γεμίζει εκνευρισμό. Η πραγματικότητα δεν αλλάζει και πρέπει να την δεχτείτε όπως είναι. Τυχόν ημίμετρα ή προσπάθειες φυγής αυτόν τον μήνα, θα αποδειχτούν κακή επιλογή.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Πολλή δουλειά, ένταση και κούραση προβλέπεται για εσάς, καθώς η συγκέντρωση πλανητών στον Υδροχόο αυξάνει τις αφορμές για δράση, κίνηση και επικοινωνία. Οργανώστε καλύτερα και αποδοτικότερα τις ενέργειές σας γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να βρίσκετε ηρεμία. Οικονομικά, μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες ή καθυστερήσεις, οι οποίες θα λυθούν σταδιακά. Αποφύγετε περιττά έξοδα, φανείτε προνοητικοί και κάνετε υπομονή για λίγο καιρό ακόμα! Τα ευαίσθητα νεύρα οδηγούν σε υπερβολές με αρνητικές συνέπειες, επομένως δεν χρειάζεται να είστε περισσότερο ευέξαπτοι και εριστικοί. Αισθηματικά, είναι πιθανό να σκεφτείτε μια ριζική αλλαγή στη ζωή σας, καθώς οι συνθήκες για κάτι τέτοιο φαίνεται να έχουν ωριμάσει.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Η προεργασία και η προετοιμασία θα αποδειχτούν ιδιαίτερα ωφέλιμες στις επιδιώξεις σας. Στο σπίτι υπάρχουν αρκετά προβλήματα που σας στεναχωρούν, αλλά οι πλανήτες στον Υδροχόο ευνοούν τις αμοιβαίες υποχωρήσεις και τους επωφελείς συμβιβασμούς. Η εργασία και τα θέματα που επηρεάζει προβλέπεται να έχουν ιδιαίτερη σημασία για τους περισσότερους από εσάς αυτόν τον μήνα. Ευνοείστε όμως εσείς που έχετε πρωτοποριακές ιδέες, που αναζητάτε νέα απασχόληση και εσείς που έχετε ευχέρεια στην επικοινωνία και στη μυθοπλασία. Πάντως, όποια και αν είναι η περίπτωσή σας, φροντίστε να είστε τυπικοί, σωστοί και να μην αμελείτε τυχόν νομικές επιπλοκές που βρίσκονται ακόμα σε ύφεση.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Η συγκέντρωση πλανητών στον Υδροχόο, σας επιφυλάσσει ιδιαίτερους ρόλους για αυτόν τον μήνα. Πολλοί από εσάς αποφασίζετε να πάρετε κάποιες καταστάσεις στα χέρια σας, αλλά το σίγουρο είναι ότι στην πορεία, θα χρειαστείτε βοήθεια και συμπαράσταση. Αποφύγετε να είστε τόσο πολύ συγκεντρωτικοί και λειτουργήστε με τον τρόπο που θα φέρει αποτελέσματα. Αισθηματικά δεν θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις. Οι μέχρι τώρα ελεύθεροι ζήστε την καθημερινότητα με τον τρόπο που σας προσφέρεται, ελέγξτε το ενδεχόμενο να σας έχει παρουσιαστεί κάτι που μπορεί να έχει συνέχεια, αλλά μην πιέζετε καταστάσεις και μην γίνεστε επίμονοι εκεί που πρέπει να είστε διπλωμάτες.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Ο Ιανουάριος σας βοηθά να αποφασίσετε και να επιλέξετε τις προτεραιότητές σας. Επίσης σας προσφέρει εξωτερική βοήθεια σε στιγμές που την χρειάζεστε χωρίς όμως να έχει αυτή η βοήθεια άμεση σχέση με τα σχέδιά σας, αλλά θα αποτελέσει μια καλή αφορμή για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της δουλειάς σας. Επαγγελματικά, η σχολαστικότητά σας βρίσκει ανταπόκριση στο περιβάλλον στο οποίο απευθύνεστε, ιδιαίτερα γιατί έχει αποτέλεσμα. Αισθηματικά, αίρονται σταδιακά οι πιέσεις και η μοναχικότητα που σας συντρόφευσαν το τελευταίο διάστημα, αλλά μη βιάζεστε να κάνετε τολμηρά βήματα, μόνο και μόνο επειδή θέλετε να αλλάξετε γρήγορα το μοντέλο ζωής σας



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Αλλάζει το σκηνικό της καθημερινότητάς σας, καθώς η συγκέντρωση πλανητών στον Υδροχόο σας βοηθά να είστε περισσότερο αποτελεσματικοί και συνεπώς και αισιόδοξοι. Στην εργασία μη διστάσετε να αναλάβετε ευθύνες αλλά να θέσετε και τους δικούς σας όρους, καθώς ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 20, μπορεί να σας ταλαιπωρήσει για κάποιο διάστημα ακόμα. Αισθηματικά, οι δυσκολίες που υπάρχουν είναι γιατί βρίσκεστε σε ένα μεταίχμιο και γιατί οι προηγούμενες εμπειρίες σας ταλαιπώρησαν αρκετά, ιδιαίτερα τους ελεύθερους από εσάς. Η διαφορά αυτόν τον μήνα είναι ότι οι προσδοκίες σας είναι περισσότερο ρεαλιστικές, ύστερα από ένα διάστημα το οποίο επηρέασε την ψυχολογία, αλλά και την υγεία σας με έκτακτα περιστατικά. Αισθηματικά προστατέψτε τα κεκτημένα σας, αποφύγετε περιττές εντάσεις και εγωιστική συμπεριφορά.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την επίλυση ενός σοβαρού οικονομικού ζητήματος και πρέπει να κινηθείτε δραστικά και αποφασιστικά. Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο μπορεί να φέρει κάποιες αμφιβολίες ή καθυστερήσεις, αλλά εσείς πρέπει να επιμείνετε στην όποια διεκπεραίωση. Φανείτε οργανωτικοί και συνετοί. Ο Άρης στον Ταύρο επιμένει με πιέσεις στα προσωπικά και επαγγελματικά θέματα και είναι αρκετές οι φορές που θα χρειαστεί να επιλέξετε με τι θα ασχοληθείτε και αναγκαστικά, θα μεταβάλλετε τις προτεραιότητές σας. Αισθηματικά, διαχειριστείτε τις ανασφάλειες του συντρόφου σας, για να βγάλετε άκρη και να ηρεμήσετε. Αποφύγετε επίσης ειδύλλια που μπορεί να επηρεάσουν τα επαγγελματικά και τα άλλα πρακτικά σας ζητήματα.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Η κόντρα του Άρη με την Αφροδίτη μπορεί να σας ενεργοποιήσει σε τομείς που είχατε αφήσει στη τύχη τους. Ξαναβρίσκετε σταδιακά την όρεξή σας για δράση και αρχίζετε να σκέφτεστε περισσότερο δημιουργικά και αποτελεσματικά. Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο μέχρι τις 20 σας προτρέπει να είστε προσεκτικοί στα εκφραστικά σας μέσα ενώ διαπιστώνετε ότι το ζητούμενο είναι πολύ απλό και συνίσταται μόνο στο πως θα εφαρμόσετε τα σχέδιά σας, που αρχίζουν να πληθαίνουν και να σας ενθαρρύνουν. Έχετε λοιπόν τώρα όλες τις ευκαιρίες να διευρύνετε τις γνωριμίες σας, να κινηθείτε, να συζητήσετε και να διαδώσετε τις ιδέες σας, που και αυτές με τη σειρά τους θα σας βοηθήσουν να πλησιάσετε τις επιδιώξεις σας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Αλλάζουν οι ρόλοι και οι προτεραιότητες για εσάς, καθώς δεν είστε πλέον στο μάτι του κυκλώνα. Τώρα έχει δημιουργηθεί μια φυγόκεντρος τάση από τις ταλαιπωρίες και τις δοκιμασίες, είτε σε προσωπικό, είτε σε γενικότερο πεδίο. Σας περιμένει λοιπόν αρκετή δραστηριότητα καθώς πολλά έχουν σωρευτεί γύρω σας και άλλα τόσα πρέπει να τακτοποιηθούν. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας φροντίζει να είστε εξίσου οργανωτικοί και εργατικοί και να μην ξεπερνάει η μία ιδιότητα την άλλη. Είναι σημαντικό να αποκαταστήσετε την τάξη, την ηρεμία και την νομοτέλεια τόσο στην εργασία, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Αισθηματικά, οι ελεύθεροι συγκεντρώνεστε σε έναν άνθρωπο ο οποίος σας προκαλεί πολλά αισθήματα ταυτόχρονα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Αυτόν τον μήνα είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψετε έναν νέο σκοπό, ή να θέσετε έναν μεγάλο στόχο. Οι άνθρωποι γύρω σας είναι περισσότερο πρόθυμοι να σας βοηθήσουν, ιδιαίτερα αν τους προσφέρετε διέξοδο σε δικές τους αγκυλώσεις. Μπορείτε να εμπνεύσετε τους άλλους λοιπόν και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για τα δεδομένα της εποχής και με ότι έχει προηγηθεί. Οικονομικά φροντίστε να ελέγχετε τις δοσοληψίες σας και να μην θεωρείτε τον εαυτό σας υπεράνω κάθε επιβουλής. Επίσης είναι η κατάλληλη περίοδος, ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερο, για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να καταλήξετε σε συμφωνίες και αμοιβαία ωφέλιμους συμβιβασμούς όπου χρειάζεται.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Αισθάνεστε λίγο παραμελημένοι στα αισθηματικά σας και σκέφτεστε ποια θα είναι η αφορμή που θα έβαζε τα πράγματα στη θέση τους. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω και ο Κρόνος από τον Υδροχόο φροντίζουν να υπερασπίζονται την ανάγκη αλλαγών, οι οποίες μπορεί να φτάνουν ακόμα και σε δύσκολες επιλογές. Πριν κάνετε το οτιδήποτε, σκεφτείτε το νόημα των όσων διαδραματίστηκαν στο περιβάλλον σας το προηγούμενο διάστημα και εκτιμήστε ιδιαίτερα τη στάση και το χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Ο Ποσειδώνας εξακολουθεί την πορεία του στο ζώδιό σας και να σας τροφοδοτεί με ενέργεια, διπλωματία και αποφασιστικότητα. Σας βοηθά να ξεπερνάτε με μαεστρία τις δυσκολίες και να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από ανταγωνισμούς.



Κώστας Λεφάκης
oroskopos

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top