Τα 12 ζώδια υποδέχονται το 2022

0
Ποιο είναι το πρώτο feeling, η πρώτη αντίδρασή τους;

Ο καινούργιος χρόνος κατέφτασε και το κάθε ζώδιο τον υποδέχεται με τον δικό του τρόπο, κάνοντας διάφορες σκέψεις, που είτε τις κρατά για τον εαυτό του είτε τις μοιράζεται με τους γύρω του. Ποιο είναι το πρώτο feeling, η πρώτη αντίδρασή του; Διάβασε πιο κάτω:



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Άντε! Σε 365 μέρες θα έρθει το 2023! Μα δεν με σκέφτεται κανένας πια; Το 2022 μπήκε, το καλοδέχτηκα, το ταχτάρισα, φτάνει. Πάμε για το επόμενο... Έτσι κι αλλιώς, κάπου γύρω στον Μάρτιο, αν δε συμβεί κάτι φοβερό, θα το έχω ήδη βαρεθεί... Αλλάζει ο άνθρωπος;



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Νέος χρόνος, καινούργια έξοδα... Κάθε φορά τα ίδια... Είναι κι αυτός ο Ιανουάριος που λες και έχει 50 μέρες και μας αφήνει ρέστους και ταπί για να μας πάει σερί τη χρονιά! Α, ποιος μου έκανε ποδαρικό πέρσι και πήγαν όλα... μην πω; Να του απαγορεύσω την είσοδο φέτος!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Ανυπομονώ! Έχω τόσα πολλά να πω, τόσα να ζήσω! Μισό να πάρω τηλέφωνο τους φίλους να τους ευχηθώ. Καλέ τι λέω; Αφού μαζί ήμασταν και υποδεχτήκαμε το 2022. Ε, καλά, δεν πειράζει θα στείλω μήνυμα να δω αν συνήρθαν από το ξενύχτι.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Πάει ο παλιός ο χρόνος... Έτσι, όλα περνούν, φεύγουν, γίνονται ανάμνηση. Θυμάμαι πέρσι... Αχχχ, ωραία που ήταν πέρσι... Καλέ τι λέω; Είχαμε lockdown... Δεν πάω καλά!





ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Επιτέλους και κάτι Νέο. Για να δούμε, θα λάμψω φέτος ή θα μου κλέψει την παράσταση κάποιος άλλος; Είμαι στην αναμονή 3 χρόνια τώρα! Φτάνει γιατί θα αρχίσω να μαραζώνω.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Πρέπει να κάνω πρώτα μια αποτίμηση του Παλιού Έτους για να εξετάσω τις προοπτικές του Νέου. Εντάξει, θα μου πάρει λίγο, αλλά έως τη Δευτέρα θα έχω τελειώσει την αξιολόγηση...





ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Δεν με πειράζει που το Παλιό έφυγε. Στο καλό να πάει και να μης μας γράφει. Μας έφαγε η κλεισούρα και η τηλεργασία. Καλωσορίζω το Νέο Έτος και εύχομαι όλες οι πόρτες να είναι ανοιχτές. Φιλάκια ρουφηχτά σε όλους!!!




ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Μμμμ... Τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Τι Παλιό, τι Νέο έτος, μου φαίνεται ότι στο ίδιο έργο θα είμαι θεατής... Πάνε πια αυτές οι εποχές, που τρώγαμε με χρυσά κουτάλια...





ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Φαντάζομαι πόσες ευκαιρίες και νέες ιδέες θα φέρει το 2022! Ενθουσιάζομαι και μόνο στην σκέψη του καινούργιου. Θέλω να δω τι ευκαιρίες θα σκάσουν! Θα βγάλουμε φραγκάκια; Θα "χτυπήσουμε" ωραία ύπαρξη. Το σίγουρο είναι ότι θα ήθελα ένα ταξιδάκι!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ελπίζω μόνο να είναι προσεχτικό, μετρημένο και να μου χαρίσει αμέτρητες ευκαιρίες να ρεφάρω τη χασούρα του 2021. Διαφορετικά με περιμένει πολλή προσπάθεια. Δεν με πειράζει όμως! Εγώ θα αντέξω. Για το Νέο Έτος, πάλι, δεν ξέρω…




ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Αν το Νέο Έτος δεν συνεχιστούν οι ανατροπές, να μην έρθει! Το σημαντικό είναι κάθε Νέο πράγμα στη ζωή μας να αλλάζει εμάς, τους γύρω μας και να εισάγει Νέες Ιδέες. Αλλιώς δεν κάνουμε δουλειά!




ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ευχή κάνω να μη με ταράξει, διότι δυο χρόνια τώρα, με τον κορωνοϊό, την πανδημία και τις μεταλλάξεις έχω χάσει τον ύπνο μου. Φτάνει πια! Να αγκαλιαστούμε, να φιληθούμε ρε παιδιά, όπως άλλοτε, όχι να χτυπάμε τις μπουνιές μας. Αυτό θα ήθελα.




astrology

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top