Τα σημάδια της διαίσθησής σου που δεν πρέπει ποτέ να αγνοείς!

0
Αν έχεις ένα προαίσθημα για κάτι, μην το αγνοήσεις ποτέ!

Υπάρχουν περιπτώσεις στη ζωή κάθε ανθρώπου που η διαίσθησή του λειτουργεί με έναν δυναμικό και εντυπωσιακό τρόπο. Αν τύχει να συμβεί και σε σένα, μην την αγνοήσεις, γιατί ο ανώτερος εαυτός σου ξέρει πάντοτε που να σε οδηγήσει. Λαμβάνοντας υπόψη, τη φωνή της διαίσθησής σου, θα μπορούσες να δεις μεγάλη διαφορά στην προώθηση των στόχων, των φιλοδοξιών, αλλά και των προσωπικών σου σχέσεων.

Μάλλον έχεις παρατηρήσει κι εσύ ότι κάποιες φορές, όταν π.χ. πρόκειται να κάνεις μια ενέργεια ή να συναντηθείς με κάποιο άτομο, νιώθεις μια δυσφορία ή απροθυμία ή έχεις το έντονο προαίσθημα πώς κάτι δεν είναι σωστό ή τουλάχιστον όπως θα έπρεπε ή θα ήθελες να είναι. Παρόλα αυτά, προχωράς σε αυτό που επρόκειτο να κάνεις και στη συνέχεια πιάνεις τον εαυτό σου να σκέφτεται: «καλά μου το έλεγε εμένα η διαίσθησή μου». Όσο απίθανο κι αν φαίνεται λοιπόν, η διαίσθησή σου «ξέρει» κάτι παραπάνω από εσένα.

Παρακάτω θα διαβάσεις 8 χαρακτηριστικά διαισθητικά σημάδια, τα οποία θα σε βοηθήσουν πολύ στις αποφάσεις σου, αρκεί να μην τα αγνοήσεις.

1. Όλα δείχνουν μια χαρά, αλλά έχεις ένα προαίσθημα ότι δεν είναι!

Η λογική δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέμε «προαίσθημα». Είναι η διαίσθησή σου αυτή που φροντίζει να σε κρατάει σε εγρήγορση. Μπορεί, για παράδειγμα, κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο να έχει μπελάδες ή να πρόκειται να σου συμβεί κάτι δυσάρεστο. Επίσης, αν σου παρουσιάσουν μια κατάσταση ως ιδανική, αλλά εσύ νιώθεις πώς «όλα είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά», να ξέρεις ότι έχεις δίκιο. Κράτα τις επιφυλάξεις σου και δεν θα χάσεις…

2. Νιώθεις ότι μια επιλογή σου «μιλάει» στην ψυχή σου

Αν ξεκινήσεις μια δραστηριότητα ή ένα σεμινάριο που δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά ή την καθημερινότητά σου, ακόμα κι αν δεν βρίσκεις καμία λογική αιτία, υπάρχει λόγος που επέλεξες να ασχοληθείς με αυτό. Τις περισσότερες φορές, μπορεί να ανακαλύψεις ότι το σύμπαν σου υπέδειξε έναν δρόμο που θα σε οδηγήσει σε μια βαθιά συναισθηματική, πνευματική και υλική εκπλήρωση.

3. Νιώθεις μια ανεξήγητη συμπάθεια ή έρωτα για ένα άτομο!

Αν νιώθεις μια παράλογη συμπάθεια για κάποιον/α, ανεξάρτητα από το είδος της σχέσης που θα αναπτύξεις μαζί του/της, το πιο πιθανό είναι ότι έχει να σε διδάξει πολλά για τη ζωή και τον εαυτό σου. Και αυτό είναι πιθανό να το διαπιστώσεις μετά από πολύ καιρό, κάνοντας έναν απολογισμό για το πώς εξελίχθηκε η σχέση σας και τι ρόλο έπαιξε αυτό το άτομο στη ζωή σου.

4. Έχεις ένα προαίσθημα ότι ο αρραβώνας σου δεν θα κρατήσει!

Εάν έχεις δεσμευτεί ή αρραβωνιαστεί, με κάποιο άτομο και ακούς συχνά το… καμπανάκι μέσα σου, που σου υπενθυμίζει ότι δεν νιώθεις χαρά, ικανοποίηση ή πληρότητα με τον/την υποψήφιο σύντροφό σου, το πιο πιθανό είναι ότι δεν αγαπάς σε βάθος αυτό το πρόσωπο. Συνεπώς η διάρκεια της σχέσης σας είναι αμφισβητήσιμη!

5. Νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τη φυσική σου κατάσταση.

Συχνά δεν νιώθουμε καλά και λέμε «κούραση είναι, θα περάσει». Ίσως να μην έχεις κάποιο σύμπτωμα ή αιτία, ώστε να μπορείς να πεις «πονάω εδώ» ή «με ενοχλεί το στομάχι μου». Όμως και μόνο η διαρκής αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά με τον οργανισμό σου αρκεί για να… τρέξεις πάραυτα στον γιατρό ή να κάνεις ένα τσεκάπ. Το γοργόν και χάριν έχει!

6. Έχεις μπλέξει σε μια δουλειά ή μια κατάσταση, όπου «κάτι δεν πάει καλά»

Αν βρίσκεσαι σε μια δουλειά όπου αδυνατείς να προσαρμοστείς απόλυτα και να αφεθείς ώστε να προσφέρεις ή να δημιουργήσεις, η διαίσθησή σου για άλλη μια φορά σε προειδοποιεί. Το πνεύμα σου, ακόμα κι αν εσύ δεν το θυμάσαι, αναγνωρίζει αμέσως τα πρότυπα των καταστάσεων που έχεις βιώσει ανεπιτυχώς στο παρελθόν. Για αυτό, δώσε βάση στην διαίσθησή σου!

7. Σκέφτεσαι να βοηθήσεις ένα πρόσωπο και δεν ξέρεις γιατί!

Υπάρχουν γύρω σου τόσοι άνθρωποι που έχουν ανάγκες και προβλήματα, αλλά για κάποιον δυσεξήγητο λόγο εσύ νιώθεις την ανάγκη να συμπαρασταθείς σε κάποιο συγκεκριμένο. Και δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις ένστικτό σου, γιατί πιθανότατα πρόκειται για ένα κομμάτι ενός κοσμικού «σχεδίου» το οποίο έχει επιλέξει η ψυχή σου για να εξελιχθεί. Είναι βέβαια πιθανό, το άτομο που θα βοηθήσεις να αποδειχτεί ανάξιο της προσφοράς σου. Όμως, και πάλι τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού, μέσα από αυτήν την εμπειρία, το σύμπαν έχει κάτι να σου διδάξει!

8. Μια ευκαιρία, ένα πρόσωπο, ένα γεγονός παρουσιάζονται απροσδόκητα!

Κι εκεί που ήσουν μέσα στη ρουτίνα, «δουλειά-σπίτι, σπίτι-δουλειά», αρχίζουν να… σκάνε άτομα και γεγονότα που ούτε καν φανταζόσουν. Μέσα σου κάτι σου λέει «αυτή είναι η ευκαιρία μου»! Και ξαφνικά ανοίγουν προοπτικές που φωτίζουν το δρόμο σου. Μην αγνοήσεις αυτές τις φωνούλες της διαίσθησής σου, γιατί έχουν να σου πουν το εξής: Μερικές φορές οι άνθρωποι τείνουμε να σκεφτόμαστε πάρα πολύ και να πράττουμε ελάχιστα. Όμως, με αυτόν τον τρόπο μποϊκοτάρουμε οι ίδιοι μια πιθανή προσωπική μας επιτυχία!

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top