Ποιο ζώδιο θα σου πει ειλικρινά αυτό που σκέφτεται για σένα;

0
μάθε αν σου λέει όλη την αλήθεια!

Ποια ζώδια τολμούν να σου πουν την αλήθεια κατάμουτρα και ποια έχουν τη διάθεση να σου χαϊδέψουν τα αυτιά, από φόβο μήπως παρεξηγηθείς και νιώσεις άβολα; Η αστρολογία σού απαντά ευθέως για το ποιο ζώδιο έχει θάρρος να σου εξομολογηθεί με ειλικρίνεια αυτό ακριβώς που σκέφτεται, χωρίς περιστροφές.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ο Κριός πάντα θα πει την αλήθεια όποια και αν είναι αυτή, όσο ωμή και αν είναι. Χωρίς να την μακιγιάρει και να την ντύνει με όμορφα κοσμητικά επίθετα και λέξεις που θα την εξωραΐσουν. Δεν του αρέσει να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του και ούτε θα προσπαθήσει να καλύψει την αλήθεια, ακόμα και αν είναι άσχημη. Σε τέτοιο σημείο, που θα ευχόσουν να μην έλεγε τίποτα. Όλα τα ευαίσθητα σημεία σου θα τα αγγίξει και θα τα ξυπνήσει. Και αν τολμήσεις να του βάλεις και χέρι, θα σε επικρίνει και θα σου πει ότι θέλεις απλά να ζεις σε ψεύτικο κόσμο και ανάμεσα σε κόλακες.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που έχει μάθει να συγκρατεί τον εαυτό του και να μην επεμβαίνει άμεσα σε κάτι, όταν αυτό δεν του αρέσει. Όλη αυτή η εγκράτειά του, όμως, κάποια στιγμή θα εκραγεί και όλα όσα δε σου έλεγε τόσο καιρό, θα τα ακούσεις μαζεμένα. Συνήθως θα σε επικρίνει στον τομέα της αισθητικής, αν τον ενοχλεί κάτι πάνω σου και θα το σερβίρει με τέτοιο τρόπο, που δε θα σε πειράξει. Γιατί, ναι μεν κάποια στιγμή θα σου τα πει χύμα, αλλά έχει και τον τρόπο να το κάνει. Αν νιώσει όμως ότι εσύ δε δέχεσαι παρατηρήσεις και συμβουλές, τότε σίγουρα δε θα ασχοληθεί ξανά μαζί σου.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Ο Δίδυμος είναι “μανούλα” στο να κάνει κριτική στους άλλους και μάλιστα βολιδοσκοπεί όλα τα αρνητικά που λαμβάνει αυτός από τους γύρω του. Οπότε θα δέχεσαι σε καθημερινή βάση την κριτική του, που θα έχει μπόλικη δόση ειλικρίνειας μέσα της, γιατί θα λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Πριν όμως σε πείσει για κάτι και σπεύσεις να το αλλάξεις, καλύτερα σκέψου ξανά το θέμα αυτό, γιατί την ίδια ώρα που σε επικρίνει, μετά από λίγο μπορεί να αλλάξει άποψη. Αλλά είπαμε: Τόση κριτική που κάνει, κάπου είναι φυσικό να μπερδευτεί κι αυτός στο τι είναι σωστό και τι λάθος.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο που δεν του αρέσει να κάνει κριτική στους άλλους ή να τους επικρίνει σε κάτι που ο ίδιος θεωρεί αρνητικό πάνω τους. Ως ζώδιο δεν είναι και τόσο ειλικρινές και μάλλον δε θα μάθεις ποτέ την αλήθεια από το στόμα του. Και όλα αυτά τα κάνει, για να αποφύγει και ο ίδιος την κριτική που μπορεί να δεχτεί από τους άλλους. Αλλά μη χαίρεσαι. Έχει τον τρόπο να σου πετάξει στα μούτρα αυτό που δεν του αρέσει, αλλά μέσα σε ένα… κλαψιάρικο ύφος, που θα καλύψει τον ίδιο.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο Λέων δεν έχει και τόσο χρόνο να ασχοληθεί με τους άλλους, γιατί είναι μονίμως απασχολημένος με τον εαυτό του. Οπότε αν μπει σε διαδικασία να μιλήσει ανοιχτά για κάτι που δεν του αρέσει σε εσένα, σίγουρα θα το κάνει με πολύ ειλικρινή τρόπο, σε σημείο, που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις κάτι αρνητικό που είδε. Κι από την άλλη, έχει μεγάλη σημασία που κάθισε και σου μίλησε, προσφέροντας τις… σημαντικές του υπηρεσίες. Άρα δεν έχεις λόγο να πάρεις αρνητικά τα λόγια του, καλύτερα να το δεις σαν μια προσπάθεια για να φτάσεις πιο κοντά στην τελειότητα. Όπως και εκείνος!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ο Παρθένος ασχολείται συνέχεια με τα αρνητικά σημεία των άλλων, γιατί θέλει να ζει σε ένα τέλειο κόσμο, κατά τη δική του κρίση πάντα. Γιατί άλλωστε, η απόλυτη τελειότητα δεν υπάρχει αφενός, και αφετέρου εκείνος δε θα δει ποτέ τα δικά του ελαττώματα. Σημασία έχουν τα δικά σου. Θα σε κάνει να φτάσεις τα δικά του δεδομένα και να αγγίξεις και εσύ λίγο αυτή την… τελειότητα που ζει αυτός. Άρα, τα αρνητικά σημεία που θα βρει, θα είναι πολλά. Τα λέει όλα με το όνομα τους και μάλιστα απαιτεί και άμεσες αλλαγές! Δεν την γλυτώνεις, εάν δεν πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες του.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο Ζυγός, το ζώδιο της ομορφιάς και της κουλτούρας, θέλει να βλέπει και στους άλλους, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που πιστεύει ο ίδιος ότι θα είναι αρκετά για να ομορφύνουν τον κόσμο. Οπότε, αν διακρίνει κάτι που δεν του κάθεται καλά στο μάτι, μπαίνει σε έντονες σκέψεις για το κατά πόσο θα πρέπει να το σχολιάσει ή όχι. Γιατί δεν είναι ζώδιο που του αρέσει να πληγώνει τους άλλους και να τους επιβάλει τα δικά του θέλω. Δε θέλει να έρχεται σε αντιπαράθεση με κανένα. Και αν αποφασίσει να το κάνει, θα έχει τύψεις μετά…



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Ο Σκορπιός δε μασάει στα λόγια του που λέμε, και αν θέλει να σου πει κάτι, θα το πει… χύμα. Δεν έχει αναστολές και δε διστάζει να κάνει την κριτική του. Η ειλικρίνειά του στο θέμα αυτό, μερικές φορές πληγώνει ανθρώπους, γιατί τα λέει όλα με τέτοιο τρόπο, που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άσχημα. Δεν μπορείς όμως να αγνοήσεις αυτά που λέει, γιατί συνήθως είναι και σωστά, απλά ο τρόπος που το κάνει, τον απομακρύνει κάπως από αυτό που λέμε “καλή συμπεριφορά”. Αν δε θέλεις να χαλάσετε τις καρδιές σας, άκουσέ τον και προσπάθησε να ακολουθήσεις τις συμβουλές του, για να είσαστε όλοι ευτυχισμένοι.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ο Τοξότης πιστεύει ότι μια σχέση, είτε φιλική είτε ερωτική, για να κρατήσει θα πρέπει να εμπεριέχει μεγάλη δόση ειλικρινείας και αληθείας. Αλλιώς, όλα θα είναι συμβατικά και θα γίνονται με μηχανικό τρόπο. Εξάλλου, ο ίδιος δύσκολα θα παρεξηγηθεί όταν κάποιος τον κριτικάρει αρνητικά, γιατί είναι πάντα καλοπροαίρετος και βλέπει τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Άρα, αν σου κάνει κριτική και βγάλει στη φορά την άποψή του, θα πρέπει να αντιδράσεις ανάλογα. Ό,τι λέει, κρύβει πάντα μέσα του μια παιδική αφέλεια και δύσκολα του κρατάς μούτρα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ο Αιγόκερως θέλει, όπως είναι αυτός άψογος στη ζωή του, να είναι και οι άλλοι, σε σημείο που μερικές φορές τους επιβάλει να ακολουθήσουν τη δική του νοοτροπία. Είτε αφορά στην εμφάνισή τους, είτε στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Όλα αυτά φυσικά, με το δικό του τρόπο, που κάποιες φορές υπερβαίνει το… σαβουάρ-βιβρ και γίνεται ιδιαίτερα καυστικός. Από την άλλη, αν δεν ασχοληθεί μαζί σου, σημαίνει ότι περνάς απαρατήρητος από τη ζωή του, αφού ασχολείται μόνο με τα πρόσωπα εκείνα που έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο Υδροχόος σπάνια θα κρατήσει το στόμα του κλειστό· θα σου πει αυτό που νιώθει, αλλά πάντα η κριτική του θα βασίζεται στο προσωπικό του γούστο. Για παράδειγμα, αν όλος ο κόσμος σου λέει πόσο έχεις αδυνατίσει, αυτός μπορεί να βρει ότι πρέπει να χάσεις ακόμα λίγα κιλά. Γενικά, οι απόψεις του είναι… υδροχοΐστικες και αυτό σημαίνει ότι δε θα συμβαδίσουν ποτέ με τον υπόλοιπο κόσμο. Την αλήθεια του αυτός θα την πει όμως, γιατί έχει άποψη σε όλα τα θέματα. Κατά πόσο εσύ θα την δεχτείς, είναι άλλο θέμα!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ο Ιχθύς είναι πολύ δοτικός με τα δικά του άτομα και πολλές φορές θέλει να τους δείξει την αγάπη του, κρίνοντας κάποια αρνητικά σημεία που βλέπει σε αυτούς. Και αυτό το κάνει για να τους βοηθήσει να βελτιωθούν! Βεβαίως, ποτέ δεν θα πει την άποψή του ωμά και με βίαιο τρόπο, αλλά θα την προωθήσει γλυκά και με ευαισθησία. Και δε θα τα παρατήσει τόσο εύκολα, αν δει ότι δεν ακολουθείς τις υποδείξεις του. Δέξου το σαν μια μεγάλη απόδειξη της αγάπης του προς εσένα!



zwdia24

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top