Από τι πρέπει να αποτοξινωθεί πραγματικά το κάθε ζώδιο στη νηστεία;

0
Και δεν είναι μόνο το κρέας...

Η Σαρακοστή απαιτεί «νηστεία και προσευχή», προκειμένου να αποτοξινωθείς από όλα εκείνα που είναι μέρος της καθημερινότητάς σου. Για κάθε ζώδιο ωστόσο αυτές οι έννοιες έχουν ολότελα διαφορετική σημασία. Δες παρακάτω από τι πρέπει να αποτοξινωθεί το καθένα και φυσικά δε μιλάμε για το κρέας ή τα γαλακτοκομικά!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Να μην πάρεις απολύτως καμία πρωτοβουλία για σαράντα μέρες. Να αντικαταστήσεις το εγώ με το εμείς. Να αφήσεις όλα τα φίδια στις τρύπες τους, να μην φυτρώσεις εκεί που δεν σε σπέρνουν και το κυριότερο να κάνεις ακριβώς αυτό που σου λένε. Ζεις υπαρξιακό δράμα καλέ μου, σε καταλαβαίνω, πατ πατ…



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Μπορείς να καμαρώνεις, αφού εσένα είχε στο μυαλό του ο Θείος διατροφολόγος, όταν αποφάσισε να βάλει σε πρόγραμμα τους πιστούς. Σαράντα μέρες να τρέφεσαι με ακρίδες και μέλι, δεν το λες και λίγο. Όμως ουδέν κακόν αμιγές καλού. Άντε βρε, να χάσεις και κανα κιλό…



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Στην έρημο για σαράντα μέρες χωρίς τηλέφωνο και διαδίκτυο. Χωρίς κουτσομπολιά, μόνον τον άλλο σου εαυτό θα έχεις για παρέα, μπας και μάθει επιτέλους η δεξιά τι ποιεί η αριστερά. Και με ποιόν θα μιλάς καλέ, με τους αγγέλους; Χμ… εδώ που τα λέμε αυτή η «Αποκάλυψη» θέλει το ρετουσάρισμά της και δεν μπορεί κάτι θα σκαρφιστείς!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Σαράντα μέρες πρόσφυγας, καταδικασμένος/η να τριγυρίζεις σαν την άδικη κατάρα χωρίς οικογένεια, χωρίς σόι, χωρίς αγκαλιά. Θα είσαι ένας ξένος μπαμπούλας, που θα τρομάζει τους άλλους με τα άλαλα και τα μπάλαλα της τεχνολογίας. Εσένα θα δείχνουν για να τρώνε το φαί τους τα παιδάκια τους. Και ούτε ένας κατατρεγμένος για να σώσεις; Ουά!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Φρίκη! Για σαράντα μέρες θα πρέπει να ζήσεις με την πλέμπα και να ανέχεσαι την άξεστη συμπεριφορά της. Άσημος κι ασήμαντος, χωρίς ούτε ένα χειροκρότημα. Κι αν τολμήσεις να εκστομίσεις έστω και για μια φορά την λέξη «εγώ» θα ξαναγυρίσεις αυτόματα στην αφετηρία.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Σαράντα μέρες χωρίς δουλειά, απολυμαντικά και τα αγαπημένα σου pet είναι ήδη too much. Κι αντί για μικροσκόπιο κιάλια θα σου δώσουν να βλέπεις τη μύγα σαν θεριό και να σου κόβονται τα ήπατα. Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν πρέπει να ασκήσεις κριτική σε κανέναν και για κανέναν λόγο. Ωιμέ!



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Σαράντα μέρες μόνος/η σαν τον κούκο, μακριά από τις πασαρέλες και τα γκαλά. Ούτε τηλέφωνα, ούτε προξενιά, τίποτα, μπας και καταφέρεις επιτέλους να πάψεις να ζεις με τις ζωές των άλλων και παντρέψεις τους δύο εαυτούς σου εις σάρκαν μια. Απαγορεύεται επίσης η πάσα χρήση των ίσως και των why not, μόνον ναι θα λες ή όχι.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Άντε, σαράντα νύχτες χωρίς σεξ, πες ότι τα κατάφερες. Και σαράντα μέρες να μην τρως τα λεφτά των άλλων, μικρό το κακό. Αλλά το άλλο, να μην υποψιαστείς κανέναν, να μην σκαρώσεις καμία απολύτως θεωρία συνωμοσίας; Μα ποιος ανόητος εισηγήθηκε την νηστεία;



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Πω πω… κι εσύ μονάχος πρέπει να την βγάλεις για σαράντα μέρες, χωρίς παρέες και καλαμπούρια, άσε το άλλο που θα πρέπει να ασχολείσαι με ένα πράγμα τη φορά. Στα δύο σε μπουζουριάζουνε. What? Και τα ταξίδια κομμένα και οι ανέσεις; Βόρεια Κορέα γίναμε ή πλάκωσε πάλι κανένας ιός;



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Εσύ καταδικάζεσαι να ζεις για σαράντα μέρες χωρίς "πρέπει" και κανόνες και να κάνεις ό,τι σου κατέβει στην γκλάβα. Χάος και Αναρχία θα ζήσεις, έτσι για να δεις πώς είναι κι από την άλλη πλευρά. Εννοείται δε πως θα βγάλεις φόρα παρτίδα όλα τα προσωπικά σου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Τέρμα τα θεωρητικά, οι αμφισβητήσεις και οι επαναστάσεις. Για σαράντα μέρες θα κατσικωθείς στην εξουσία και μόνον όταν λήξει η ποινή σου, μπορείς να ανατρέψεις τον εαυτό σου. Α, κομμένες και οι ψυχαναλύσεις, θες-δεν θες θα αισθανθείς επιτέλους…



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Για σαράντα μέρες θα είσαι μέσα στον κόσμο, χωρίς ούτε ένα δευτερόλεπτο απομόνωσης, εκεί, βουτηγμένος/η στον ωμό ρεαλισμό. Τα όνειρα απαγορεύονται διά ροπάλου κι αν πεις ψέματα θα σου βάλουν πιπέρι στο στόμα. Ου κλέψεις, ου ψευδομαρτυρήσεις, άντε Παλαιά Διαθήκη το κάναμε εδώ πέρα…



astrology

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top