Έτσι δραπετεύει το κάθε ζώδιο από την σκληρή πραγματικότητα!

0
Τα 12 ζώδια όταν έχουν τάσεις φυγής!

Εσύ πως δραπετεύεις από τις έννοιες της καθημερινότητας που μερικές φορές σε καταπλακώνουν; Τι μηχανισμό αντιμετώπισης έχεις όταν τα πράγματα δεν προχωράνε με τον τρόπο που θέλεις;

Η ζωή μπορεί μερικές φορές να το παρακάνει και τότε νιώθουμε την ανάγκη να δραπετεύσουμε από την πραγματικότητα, αν όχι για πάντα, τουλάχιστον για λίγο. Μπορεί να διαβάσουμε ένα βιβλίο, να κουκουλωθούμε στο κρεβάτι μας, να βλέπουμε ασταμάτητα σειρές στην τηλεόραση, να κάνουμε βόλτες στην εξοχή ή και να το ρίξουμε στο… διαλογισμό.

Όλοι έχουμε τον τρόπο μας να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις για αυτά που πρέπει να γίνουν, αλλά παράλληλα έχουμε και έναν τρόπο ή τόπο στον οποίο θα διαφύγουμε στα δύσκολα. Συχνά μάλιστα, αν και ο μηχανισμός αντιμετώπισης μπορεί να μην είναι τόσο υγιής, εντούτοις καταφεύγουμε εκεί.

Παρακάτω θα διαβάσεις πως λειτουργούν τα ζώδια υπό καθεστώς πίεσης και τον τρόπο που διαλέγουν ώστε να δραπετεύσουν για λίγο από τα προβλήματά τους.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ο ονειροπόλος Κριός έχει πάντα μια σκέψη στο μυαλό του. Δεν ηρεμεί ποτέ. Όταν αντιμετωπίζει μια δύσκολη κατάσταση ή μια αποτυχία, ο ψυχικός του χώρος γεμίζει με ανεπιθύμητες σκέψεις και αυτό τον καθιστά ευερέθιστο.

Για να δραπετεύσει από τα δυσάρεστα, θα καταφύγει στην σωματική προπόνηση ή άσκηση. Οποιαδήποτε άσκηση. Θα ιδρώσει από το στρες για μια πιο ήσυχη και πιο ελεύθερη καθημερινότητα. Μιλάμε για πολύ ιδρώτα…



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Ο επίμονος Ταύρος χρειάζεται πολύ χρόνο για να κουμαντάρει τόσο τις αλλαγές όσο και τις αποτυχίες. Αυτό που επιθυμεί είναι το καθετί σε αυτόν τον κόσμο να είναι όμορφο! Και όταν ο κόσμος τους βρίσκεται σε χάος, το μόνο που μπορεί να του προσφέρει κάποια όαση είναι το… Netflix!

Η εξήγηση είναι ολοφάνερη: Τίποτα δεν είναι πιο κατάλληλο για να αντιμετωπίσεις τη δική σου ανησυχία από το να χάνεσαι μέσα στην ευτυχισμένη ιστορία κάποιου άλλου!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Ο γοητευτικός και ομιλητικός Δίδυμος ζει τη ζωή του στο μέγιστο, εμπλουτίζοντάς την με μπόλικο… κουτσομπολιό! Ο τρόπος του να δραπετεύει από τα δύσκολα είναι ένα συνδυαστικό μοντέλο κουτσομπολιού και ατέρμονων συζητήσεων, κατά τη διάρκεια των οποίων αναλύει όσα συμβαίνουν στη ζωή του.

Ας είναι καλά αυτό που ονομάζουμε «επικοινωνία». Θα γκρινιάξει για τους ανθρώπους που τον πληγώνουν και για όσα του ήρθαν ανάποδα και έτσι θα εκτονωθεί!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ο αιωνίως ρομαντικός Καρκίνος όταν ζοριστεί θα επιλέξει να διαβάζει ή να παρακολουθεί ατέλειωτες ρομαντικές ιστορίες που βέβαια έχουν πάντα ευτυχισμένη κατάληξη! Προτιμά να διαβάζει την ιστορία αγάπης δύο ατόμων που πέρασαν δια πυρός και σιδήρου, αλλά στο τέλος η αγάπη τους νίκησε και κατέληξαν να ζουν σε έναν τέλειο κόσμο.

Κι ας ξέρει κατά βάθος ότι όλα αυτά ανήκουν μόνο στη σφαίρα της δικής του φαντασίας!



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο Λέων λατρεύει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και με αυτόν τον τρόπο θρέφει το «βασιλικό εγώ» του.

Όταν λοιπόν τα πράγματα γίνουν ζόρικα, τι καλύτερο για εκείνον από το να γίνει το κέντρο της προσοχής, διακωμωδώντας τις καταστάσεις; Θα διαλέξει ένα μεγάλο ακροατήριο και θα κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του, είτε στην υποκριτική, είτε στο τραγούδι και, σε κάθε περίπτωση, η απόδρασή του από την πραγματικότητα θα είναι επιβλητική!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Αυτό το εξαιρετικά πρακτικό ζώδιο, δεν γνωρίζει την έννοια της απόδρασης από τα προβλήματα.

Στο μυαλό του, τα προβλήματα υπάρχουν για να λύνονται. Τι αξίζει μια απόδραση, όταν έχει τόσα πολλά να διαχειριστεί; Η φύση του τον οδηγεί να βυθίζεται στην επίλυση όλων των θεμάτων.

Το μότο του είναι «Μπορείς να τρέξεις, μπορείς να κρυφτείς, αλλά δεν μπορείς να δραπετεύσεις!»



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο όμορφος και γοητευτικός Ζυγός θέλει να ζει τη ζωή του με στυλ, άνεση και πολυτέλεια. Οπότε ο τρόπος που θα διαλέξει για να ξεφύγει από τα προβλήματα, θα είναι επίσης… στυλάτος! Θα προσφέρει στον εαυτό του μια εβδομάδα διακοπές και θα το γνωστοποιήσει σε όλους.

Άλλωστε, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δραπετεύσεις από το να επισκεφθείς ένα εξωτικό μέρος, μακριά από την πεζή και άσχημη καθημερινότητα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Ο σέξι και παθιασμένος Σκορπιός αγαπάει το σεξ. Κυριολεκτικά το αγαπάει. Προτιμάει να χαθεί μέσα σε σεντόνια, απολαμβάνοντας τις ηδονές της σάρκας, από το να αντιμετωπίσει σκληρές αλήθειες και αποτυχίες.

Το μότο απόδρασης ενός Σκορπιού θα μπορούσε να είναι: «Ας κάνουμε ακόμα περισσότερο σεξ, κι άλλο σεξ!»



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Ο περιπετειώδης Τοξότης, θα τρέξει στην παραλία, θα κάνει ποδήλατο ή ορειβασία και θα οργανώσει ένα ταξίδι σε κάποιο άγνωστο εξωτικό νησί.

Η περιπέτεια είναι μέσα στο αίμα του και αν χρειαστεί να ξεφύγει από αυτά που τον πνίγουν, θα επιλέξει να φορέσει τα περιπετειώδη παπούτσια του, που θα τον οδηγήσουν σε μέρη εξωτικά και όχι… ξενέρωτα. Κάπου εκεί μπορεί να συναντήσει κι τον Ζυγό με ένα κοκτέιλ στο χέρι!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ο πρακτικός και υπεύθυνος Αιγόκερως όταν βρεθεί κάτω από μεγάλη πίεση, αρέσκεται στο να κάνει διαλογισμό ή θεραπευτικές ασκήσεις, προκειμένου να καλμάρει το μυαλό του και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα.

Μπορεί να λειτουργήσει σωστά όταν βρίσκεται σε ειρήνη με τον εαυτό του και αυτό ο Αιγόκερως το ξέρει καλά. Αφού ηρεμήσει, στη συνέχεια θα σκεφτεί την επόμενη κίνησή του, ώστε να πετύχει το σχέδιο που έχει στο μυαλό του και φυσικά δεν εγκαταλείπει ποτέ!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Ο Υδροχόος είναι ελεύθερο πνεύμα και αρκετά εκκεντρικός. Δεν έχει πολλούς μηχανισμούς απόδρασης από την πραγματικότητα, αφού ο ίδιος είναι συνήθως εκτός… πραγματικότητας!

Απλώς όταν κάτι τον δυσαρεστεί ή τον στενοχωρεί, το μεγαλοφυές μυαλό του θα διαλέξει μια άλλη πιο χαρούμενη κατάσταση για να ασχοληθεί.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ο ταλαντούχος Ιχθύς, επιλέγει να δραπετεύσει από την πραγματικότητα, μέσω της δημιουργικότητάς του.

Το πιο εύκολο για έναν Ιχθύ, ο οποίος ούτως ή άλλως «ζει και δεν ζει» στον πραγματικό κόσμο, είναι να δραπετεύσει όταν κάτι τον ζορίσει. Η δημιουργικότητά του είναι αυτή που θα τον βοηθήσει στα δύσκολα. Μπορεί να γράφει, να ζωγραφίζει, να παίζει μουσική και γενικότερα να χάνεται στα απέραντα μονοπάτια της τέχνης και της φαντασίας! Ιχθύ, μη νοιάζεσαι. Το έχεις!



astrology

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top