7 «όχι» για να φωνάζεις «ναι» από απόλαυση

0
ό, τι δεν μπορείς να εξηγήσεις, αφήνεσαι και το ζεις.

Η ερωτική πράξη της ευχαρίστησης, της απόλαυσης και της απόλυτης ταύτισης μεταξύ των δυο σας, μπορεί να εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους και ακόμη περισσότερους ρόλους. Και ίσως αυτό να είναι και το μυστικό τελικά. Ότι δεν υπάρχει μυστικό. Εκείνες οι ορμόνες που έρχονται και αφυπνίζουν το σώμα μας, που εκρήγνυνται και ταράζουν τα εγκεφαλικά μας κύτταρα, σκορπώντας τον πόθο και την έλξη. Η χημεία που δεν έχει λογική εξήγηση. Και ό, τι δεν μπορείς να εξηγήσεις, αφήνεσαι και το ζεις. Απλώς ίσως υπάρχουν τρόποι να το ζήσεις και πολύ πιο έντονα, αν αφήσεις κάποια πράγματα εκτός της ερωτικής επαφής για να την κάνεις ακόμη πιο δυνατή.

1. Όχι στις αναστολές

Βασικός κανόνας είναι να σεβόμαστε πρωτίστως τον εαυτό μας και να μην ξεφεύγουμε από αυτό. Που σημαίνει πως ό, τι και να κάνετε, πρέπει να είναι επιθυμία σας και θέληση. Δε ζούμε για να ικανοποιήσουμε τον άλλον, αλλά για να ικανοποιήσουμε τον εαυτό μας, μαζί με τον άλλον. Δεν κάνουμε έρωτα σκεπτόμενοι τον κοινωνικό μας περίγυρο, ούτε τις αντιλήψεις που υπάρχουν. Η απόλαυση δεν έχει περιορισμό, δεν έχει όρια. Δεν είναι μαθηματικός τύπος και άσκηση γραμματικής. Δεν είναι πρόγραμμα καθημερινότητας που το κολλάμε στο ψυγείο μας. Και φυσικά η σκέψη πως προβαίνουμε με τη σειρά σε φιλιά, χάδια, προκαταρκτικά, συνουσία, αγκαλιά και ύπνος δε θα πρέπει να μας αγγίζει.

2. Όχι στο πρόγραμμα

Μην προγραμματίζετε λοιπόν και μην ακολουθείτε καμία πεπατημένη αλληλουχία. Όταν θέλουμε τον σύντροφό μας, η έλξη μας είναι κάθε στιγμή. Με την καλημέρα που ζητάμε το χάδι του, με μηνύματα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας που εξιτάρουν τη φαντασία και προκαλούν έξαψη. Με φωτογραφίες και βιντεάκια σε προσωπικές μας στιγμές που θα του τα στείλουμε αφήνοντας υπονοούμενα. Ένα ερωτικό παιχνίδι και των δύο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Και μη μου πείτε πως δεν έχετε άλλη δουλειά να κάνετε παρά όλα τα παραπάνω γιατί θα σας πω πως, ναι, δεν έχετε άλλη δουλειά από το να προκαλέσετε την ευχαρίστησή σας. Θα βρείτε σίγουρα χρόνο.

3. Όχι στη σιωπή

Δώστε φωνή και λέξεις. Ταΐστε τις φαντασιώσεις σας. Να ξέρετε πως το να ζητάς και να λες οτιδήποτε θελήσεις, είναι από τα πιο δυνατά της απόλαυσης. Προκαλούμε με τα θέλω μας, τα ονοματίζουμε για να τα βάλει ο σύντροφός μας στο μυαλό του και να τα κάνει εικόνες. Εικόνες που ξυπνάνε και την πιο νωχελική σκέψη και όχι μόνο. Δεν υπάρχει σαβουάρ βιβρ. Οι λέξεις είναι ατίθασες. Δεν αρνείσαι. Και ο καλύτερος χρόνος ρημάτων είναι η προστακτική.

4. Όχι στην πίεση

Θέλουμε ό, τι αντέχουμε. Άλλωστε δίνεστε, αφήνεστε, παραδίνεστε, κατακτάτε αμφότεροι. Βιώνετε την απόλυτη ερωτική κτητικότητα. Γινόμαστε ο ρόλος που θέλει το ταίρι μας. Κι όσο βλέπουμε αντιδράσεις, τόσο ελέγχουμε ρυθμούς και ρίχνουμε άμυνες. Κοιτάμε στα μάτια και βλέπουμε την αποκορύφωση. Προσφέρουμε το σώμα μας. Μετουσιωνόμαστε. Επιδαψιλεύουμε. Δύο θεότητες στο απόλυτο σμίξιμο.

5. Όχι στη λογική

Σκεφτείτε απουσία λογικής. Δεν είστε σε μίτινγκ του γραφείου σας, δε γράφετε εργασία και δεν αφήνετε ούτε το μυαλό του συντρόφου σας να κάνει το ίδιο. Παίξτε με τα μάτια. Όταν δεν μπορούμε να δούμε η έξαψη και η αδρεναλίνη αυξάνονται. Αφή, ακοή, όσφρηση, γεύση εκτινάσσονται. Όσο δεν μπορούμε να δούμε τόσο ανυπομονούμε, τόσο αισθανόμαστε πιο δυνατά. Εξερευνήστε απουσία της όρασης. Ακόμη και η απόλαυση αυτού που θα καθοδηγεί βλέποντας το θέαμα θα αξίζει το παιχνίδι σας.

6. Όχι στα νερόβραστα

Στόμα και δάχτυλα. Εκεί είναι ο στόχος. Άλλωστε τι θέλουμε περισσότερο από το να νιώσουμε μια γλώσσα να ταξιδεύει στο σώμα μας, και δάχτυλα που υγραίνονται παίζοντας με τις άμυνες μας; Ακόμη και αν είναι τα δικά μας δάχτυλα στο σώμα μας προς τέρψη του συντρόφου μας. Ας αφήσουμε επιτέλους τη σαντιγί, το βούτυρο, τα κεριά και τις σοκολάτες. Και εννοείται πως δεν τα σαμποτάρουμε, αλλά οι εποχές έχουν αλλάξει. Γίνετε λίγο πιο τολμηροί, κανέναν δεν έβλαψε λίγο σάσινες στο κρεβάτι, δοκιμάστε βοηθήματα, παίξτε με τον καθρέπτη σας, πιείτε λιγάκι αλλά τόσο όσο το σώμα σας να στείλει εκείνα τα απελευθερωμένα μηνύματα και στα μάτια σας να φανεί ο πυρετός.

7. Όχι στην ανασφάλεια

Νιώστε ποθητοί ότι και να κάνετε. Δεν υπάρχει παραδοσιακός τρόπος, ποιος ξεκινάει πρώτος και ποιος ακολουθεί. Ξεχάστε ατέλειες του σώματος, αναλογίες και ταμπού. Νιώθουμε άνετα και αγαπάμε το σώμα μας. Μη δοκιμάσετε να προσποιηθείτε. Γιατί μπορεί να διαθέτουμε την ικανότητα να το καταφέρνουμε αλλά το ζητούμενο ποιο θα είναι τελικά. Θα έχουμε χάσει την απόλαυσή μας και θα επιβεβαιώσουμε κάτι που δε μας άρεσε.


Η επαφή είναι ευχαρίστηση. Δούναι και λαβείν. Και όλο αυτό το παιχνίδι θα φέρει και την κορύφωση. Άρα το κάνουμε όχι για να το κάνουμε αλλά για να μας μείνει αξέχαστο. Ένα πάθος που να μας κρατάει εραστές και μετά ζευγάρι. Η τέλεια καταιγίδα.

Ταρασία Γεωργιάδου
pillowfights

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top