Τα 5 πιο προσβλητικά ζώδια

0
Θα σου «την πουν» και με άσχημο τρόπο...

Υπάρχουν κάποια άτομα με τα οποία πραγματικά δεν πρέπει να διαπληκτιστείς ποτέ. Και αυτό γιατί ο καβγάς δεν θα μείνει μόνο στις φωνές, αλλά θα προχωρήσει και σε μεγάλες προσβολές. Τόσο μεγάλες που οι άλλοι γύρω σου θα σιγοψιθυρίζουν «τα μισά να μου έλεγε…». Διάβασε λίγο πιο κάτω με ποια ζώδια δεν πρέπει να μαλώσεις γιατί το πιο πιθανό είναι να βάλεις τα κλάματα.

ΚΡΙΟΣ

Έχεις δει Κριό νευριασμένο; Αν τον δεις φύγε μακριά. Δεν είναι απλά ότι πάνω στα νεύρα του μπορεί να σε κλωτσήσει. Το χειρότερο είναι ότι θα σε «διαλύσει» λεκτικά. Θα σε προσβάλλει ως εκεί που δεν πάει, θα σε κάνει να βάλεις τα κλάματα και θα κάθεται από πάνω σου να σε αποκαλεί «κλαψιάρη». Δεν θα σταματήσει και πάνω στον θυμό του θολώνει και είναι αδίστακτος. Δεν θα διστάσει να βρίσει ό,τι έχεις και δεν έχεις. Τα θες όλα αυτά; Άστο καλύτερα...

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος από την πλευρά του δεν είναι θερμόαιμος σαν τον Κριό. Είναι αυτό που λέμε «μια τσεκουριά και κάτω το δέντρο». Θα επιλέξει να σου πει την μεγαλύτερη χοντράδα που θα του έρθει εκείνη την στιγμή στο μυαλό και θα αδιαφορήσει για τις όποιες συνέπειες. Και φυσικά δεν θα παραδεχτεί ποτέ ότι σε πρόσβαλε ή ότι έκανε κάποιο λάθος. Ας μην τον τσίτωνες…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχουμε πει πολλές φορές ότι ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο έξυπνο και με μυαλό ξυράφι. Πάνω στα νεύρα του λοιπόν μπορεί να σκεφτεί άπειρες λέξεις ή εκφράσεις για να σε ταπεινώσει, να σε προσβάλλει και να σε μειώσει. Θα σου πει πράγματα που δεν έχεις ξανακούσει ίσως και θα σε αφήσει να τον κοιτάς με το στόμα ανοιχτό, μην μπορώντας να του απαντήσεις… ανάλογα. Σε νοητικό επίπεδο μην τα βάζεις μαζί του. Πάντα θα έχει κάτι να πει. Και αυτό το κάτι θα είναι «ατόφιο φαρμάκι».

ΛΕΩΝ

Ο Λέων όταν βρεθεί σε θέση… μάχης, θα βγάλει νύχια κι όποιον πάρει ο Χάρος. Θολώνει και δεν καταλαβαίνει τι λέει. Μπορεί να γίνει τόσο προσβλητικός που θα σε κάνει να αισθανθείς ένα σκουπίδι. Θα σε κάνει να νιώσεις ένα τίποτα. Θα σου δώσει «μια με την πατούσα» και θα βρεθείς στα «τάρταρα». Δεν μασάει το λιοντάρι και αν θυμώσει, γίνεται σκληρό, επιθετικό και «ζητάει αίμα». Φυσικά και δεν θα μετανιώσει για ό,τι κι αν σου πει γιατί πολύ απλά πήγαινες… γυρεύοντας. Δεν «ξύνεσαι ποτέ στην ράχη» ενός λιονταριού…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι το… «κρυφό» ταλέντο στις προσβολές. Κι αυτό γιατί οι περισσότεροι δεν του το έχουν. Και πάνε σαν τα πρόβατα στη σφαγή. Το ζώδιο αυτό μπορεί να στάξει πολύ περισσότερο φαρμάκι και από τον Σκορπιό. Είναι αυτό που λέμε η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει. Ε, θα σε τσακίσει. Και θα σε κοιτάξει και με ύφος υποτιμητικό. Θα σε μειώσει τόσο πολύ που δεν θα ξέρεις πού να πας να κρυφτείς. Λάθος «εχθρό» διάλεξες για καυγά.

astrology

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top