Τι είναι αυτό που κάθε ζώδιο δεν παραδέχεται ούτε στον εαυτό του;

0
Μάθε τι δεν πρόκειται να παραδεχτεί ποτέ κάθε ζώδιο!

Υπάρχουν σκέψεις, συναισθήματα και συνήθειες που έχουμε όλοι, τις οποίες δεν ανεχόμαστε ούτε καν εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Ένα σωρό καταστάσεις που τις σπρώχνουμε «κάτω από το χαλί» της σκέψης μας, οπότε δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε με αυτές.

Όμως, είναι σημαντικό να λαμβάνουμε υπόψη όλα εκείνα που δεν θέλουμε να βλέπουμε στον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά μας. Αυτός άλλωστε είναι και ο τρόπος για να μεγαλώσουμε και να αποκτήσουμε ωριμότητα, καθώς αποχαιρετούμε τη νεανική ηλικία.

Διάβασε πιο κάτω τι είναι αυτό που κάθε ζώδιο «ζορίζεται» πολύ να παραδεχτεί για τον εαυτό του:



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Δεν θέλεις να παραδεχτείς με τίποτα ότι σου είναι δύσκολο να επικεντρωθείς σε κάτι και να δεις τα πράγματα διεξοδικά και σε όλο το εύρος τους.

Συχνά, μπορεί να νιώθεις ότι είσαι εκτός κλίματος και αρκετά ευάλωτος, ειδικά σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, όπου οι άλλοι βασίζονται πάνω σου προκειμένου να προχωρήσουν μπροστά. Αυτή η «ανικανότητα» να δεις σε βάθος τα πράγματα, συχνά σε κάνει να γίνεσαι λιγότερο πειστικός ή αξιόπιστος σε συνεργάτες, φίλους ή συντρόφους.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Δεν θα παραδεχτείς ποτέ ότι κάνεις λάθος, ακόμα κι αν το ξέρεις ότι κατά βάθος ισχύει κι αυτό είναι κάτι που εκνευρίζει και στενοχωρεί τους άλλους γύρω σου.

Η περήφανη συμπεριφορά σου μπορεί να απομακρύνει από κοντά σου ανθρώπους που αγαπάς. Είναι σημαντικό για σένα να αντιμετωπίζεις κατάματα την αλήθεια, όταν συμβαίνει να σκέφτεσαι ή να συμπεριφέρεσαι με λάθος τρόπο.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Είσαι ο αρχηγός των υποσχέσεων που δεν τηρούνται! Έχεις τη συνήθεια να λες στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν, αλλά σπανίως είσαι σε θέση να εφαρμόσεις αυτά που ισχυρίζεσαι.

Είναι εύκολο για σένα να «χαθείς» στη στιγμή. Η χειρότερή σου συνήθεια είναι να έχεις κανονίσει ταυτόχρονα δύο ραντεβού και να αναγκάζεσαι να ακυρώσεις το ένα!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ενεργείς σαν ένας σκληρός τύπος, αλλά είσαι απίστευτα ευαίσθητος/η. Αυτό σε οδηγεί στο να παίρνεις πολύ στα σοβαρά και να «τρελαίνεσαι» ακόμα και με ένα μικρό αστείο ή προσβολή.

Όταν θυμώσεις, συχνά βγαίνεις εκτός ελέγχου, είτε φωνάζεις και πετάς πράγματα είτε κρατάς το θυμό και τη στενοχώρια μέσα σου, χωρίς να πεις τίποτα σε κανέναν. Παραδέξου ότι οι άνθρωποι σε πληγώνουν ή σε θυμώνουν. Αυτό θα σε βοηθήσει να θεραπευτείς από τον πόνο που σου προκαλούν.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Φοβάσαι ότι κάποιοι άλλοι μπορεί να είναι καλύτεροι από εσένα σε κάποιον τομέα. Δεν θέλεις με τίποτα να βρεθείς «από κάτω» σε έναν ανταγωνισμό οποιουδήποτε είδους, είτε φιλικό είτε σοβαρό.

Μερικές φορές κάνεις ενέργειες, προκειμένου να σαμποτάρεις κάποια άτομα γύρω σου, ειδικά αν έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι με αυτόν τον τρόπο θα παραμείνεις στην κορυφή.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Η τελειομανία σου και η προσωπική ικανοποίηση που παίρνεις από αυτήν μπορεί να δημιουργήσεις τριβές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου.

Είναι πολύ ωραίο να αναζητείς την τελειότητα και να κρατάς τα πάντα οργανωμένα και σε τάξη, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι τα υψηλά σου πρότυπα μπορεί να μην είναι αποδεκτά από όλους. Για αυτό, μην σου φανεί περίεργο αν ανακαλύψεις ότι είσαι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Μερικές φορές χρειάζεσαι βοήθεια. Αυτό είναι μια δύσκολη αλήθεια για σένα, την οποία δύσκολα αποδέχεσαι. Μην ανησυχείς, συμβαίνει σε όλους.

Ζήτα την βοήθεια των άλλων. Αν οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν σε αγαπούν, θα βρουν την ευκαιρία να σε βοηθήσουν με κάθε τρόπο.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Μερικές φορές δείχνεις έλλειψη ευαισθησίας στις σχέσεις σου και πάρα πολύ συχνά λειτουργείς σαν να μη σε ενδιαφέρει καθόλου αν ο άλλος θα φύγει ή θα μείνει στη ζωή σου.

Στην πραγματικότητα, σε νοιάζει και είναι σημαντικό να εγκαταλείψεις αυτό το «προσωπείο», αλλιώς κινδυνεύεις να καταστρέψεις τις σχέσεις οι οποίες σε ικανοποιούν και τις απολαμβάνεις.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Είναι κακό να είσαι πολύ καλός και στην περίπτωσή σου είναι κακό να είσαι διαρκώς επιεικής με τους άλλους.

Όσο λειτουργείς με αυτόν τον μεγαλόψυχο τρόπο, οι συνάνθρωποί σου σε εκλαμβάνουν ως δεδομένο. Σήκω επάνω. Ανταπόδωσε τα χτυπήματα. Κάνε αυτό που είναι σωστό για σένα και άφησε έστω και μια φορά τους άλλους να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ποτέ δεν παραδέχεσαι ότι νιώθεις θλίψη ή μοναξιά. Αυτό μπορεί να είναι καλό με κάποιο τρόπο, όμως είναι απαραίτητο να ζητάς από κάποιον να σε βοηθήσει όταν είσαι σε «κατάθλιψη» και να αναζητάς τους άλλους ανθρώπους όταν νιώθεις απομονωμένος/η.

Δεν είναι καλό να αισθάνεσαι χάλια και να βγάζεις προς τα έξω ένα ψεύτικο χαρούμενο πρόσωπο. Μίλα για αυτά που σε απασχολούν. Η ψυχική σου υγεία θα σε… ευγνωμονεί!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Πιστεύεις πως όταν κάνεις λάθος επιλογές, εσύ είσαι το θύμα. Σου είναι δύσκολο να παραδεχτείς ότι μετάνιωσες ή λυπάσαι για κάτι.

Υποθέτεις ότι λαμβάνεις πάντα τις καλύτερες αποφάσεις, βασιζόμενος σε αυτά που ξέρεις, αλλά αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό. Είναι καλό να αναθεωρείς και να μετανιώνεις. Έτσι μεγαλώνεις.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Δεν πιστεύει ποτέ ότι κάτι μπορεί να είναι δικό σου σφάλμα. Αν χάσεις μια δουλειά, δεν φταις εσύ. Αν χωρίσεις δεν φταις εσύ. Αν ένας φίλος ή φίλη απομακρυνθεί από κοντά σου, εσύ δεν έφταιξες σε τίποτα!

Όταν παραδεχτείς ότι μπορεί μια άσχημη εξέλιξη να οφείλεται σε δικό σου λάθος, τότε θα έχεις πολλές πιθανότητες να διορθώσεις ή να επανακτήσεις αυτό που έχασες.



astrology

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top