Τα ζώδια και η ωριμότητα

0
Τι κερδίζουν από το πέρασμα του χρόνου...

Η ωριμότητα συνοδεύεται από ελευθερία Έχετε δει την ταινία "Αλίμονο στους νέους"; Είναι εκείνη η ταινία όπου ένας ηλικιωμένος κύριος κάνει συμφωνία με τον ..έξω από δω να ανταλλάξει τα πλούτη του με την νεότητα.. Όμως μπορούμε να βρούμε την ευτυχία σε κάθε ηλικία αρκεί να διακρίνουμε και να αποδεχθούμε ότι οι ανάγκες μας αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου.. Η ωριμότητα συνοδεύεται από ελευθερία! Ελευθερία να επιλέγουμε τις παρέες μας, ελευθερία να υιοθετήσουμε το στυλ ζωής που μας ταιριάζει, ελευθερία σκέψης και άνεση χρόνου για να ανακαλύψουμε τις πραγματικές μας επιθυμίες..Η Αστρολογία μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το ταξίδι της ωριμότητας, καθώς μας εξηγεί πως αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο το πέρασμα του χρόνου..ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Η λέξη «περίμενε», μάλλον υπήρξε το σύμβολο της απογοήτευσης στο παρελθόν. Τώρα αυτή η λέξη δεν έχει πια θέση στη ζωή σας, αφού έχετε αποκτήσει την «άδεια» να προχωρήσετε με μεγάλη ταχύτητα: θυμηθείτε τα ενδιαφέροντα και τους στόχους των χρόνων της νεότητας σας και προσαρμόστε τα στο σύγχρονο καιρό, στις ανάγκες και τις ικανότητες σας.

Tα ανταγωνιστικά σπορ σίγουρα σας συναρπάζουν: παρακολουθήστε πολλούς αγώνες ή πάρτε μέρος σε μία μερικής απασχόλησης εργασία με θέμα τα σπορ και το περιβάλλον. Σαν παρορμητικοί Κριοί που είστε, μπορείτε να φτιάξετε και μία ομάδα από συνομήλικους σας για να ασχοληθείτε με κάποιο σπορ που ταιριάζει με την ηλικία σας -υπάρχουν αρκετά- και γίνετε εσείς ο αρχηγός!

Μπορείτε όμως να ασχοληθείτε και με επιμορφωτικά θέματα και ακόμη, αν δεν έχετε λάβει τη μόρφωση που θέλατε, τολμήστε να πάρετε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι σας ή να διδάξετε εσείς τους άλλους κάτι που γνωρίζετε καλά ή έχετε την εμπειρία του. Μια τέτοια απόφαση θα σας ανταμείψει ποικιλοτρόπως και θα μπορούσε να αποτελέσει μία έξτρα πηγή εισοδήματος. Οι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, έχετε γαλουχηθεί με πίστη στον εαυτό και μία υγιή «αδιαφορία» για όσους υπόσχονται όνειρα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Αν υπήρξαν φορές που η ζωή ήταν σκληρή και κινδυνέψατε να χάσετε την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα σας, τώρα ήρθε ο καιρός να τις ξαναποκτήσετε και να αποδείξετε ότι κανένας και τίποτα δεν μπορεί να κρατήσει έναν γνήσιο Κριό έξω από το «ρεύμα» της ζωής.ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Η απουσία της καταπίεσης είναι αυτό που τώρα εκτιμάτε περισσότερο. Σας αρέσει να προχωράτε με το δικό σας βήμα και αφού πλέον δεν βιάζεστε να συναντήσετε άλλα αδιέξοδα, μπορείτε να διαθέσετε και τρεις και τέσσερις ώρες για να διαλέξετε το γλυκό που σας αρέσει στο ζαχαροπλαστείο! Μπορείτε επίσης να διαθέσετε περισσότερη ώρα για τα φυτά σας (οι Ταύροι φημίζεστε για τις κηπουρικές σας ικανότητες) ή για να απολαύσετε την αγαπημένη μουσική σας.

Σίγουρα δεν θέλετε να μείνετε μόνο στα ακούσματα της μουσικής, αλλά να μάθετε ένα όργανο ή να κάνετε μαθήματα φωνητικής! Βέβαια δεν αποβλέπετε να γίνετε σολίστ του μεγάρου μουσικής, αλλά να ικανοποιήσετε ένα παλιό όνειρό σας. Έχετε προικιστεί από τη φύση με το ταλέντο της εκτίμησης της καλής ποιότητας στην ομορφιά, την τέχνη, τη μαγειρική, τη δημιουργία.

Από όλα αυτά αντλείτε εμπιστοσύνη και δύναμη και με τη σειρά σας τα μεταφέρετε στους άλλους, δημιουργώντας ένα κλίμα ασφάλειας και μια πηγή σιγουριάς για τους γύρω σας. Επειδή έχετε ιδιαίτερη εκτίμηση στα χρήματα, δεν φαίνεται ότι θα διαθέσετε τις ημέρες σας σε σπάταλες απολαύσεις.

Η δημιουργία καλλιτεχνικών προϊόντων μπορεί να σας απασχολήσει έστω και ερασιτεχνικά. Η κοσμετολογία, η κατασκευή κοσμημάτων, οι μεσιτείες ακινήτων ή η απασχόληση στο Χρηματιστήριο είναι από τις ασχολίες που θα σας φέρουν ένα καλοδεχούμενο επιπλέον εισόδημα και θα σας ικανοποιήσουν ψυχικά.ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Περισσότερο από κάθε άλλον οι Δίδυμοι παραμένουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα νέοι. Κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ποτέ δεν χάνουν τον ενθουσιασμό τους και έχουν έμφυτη την περιέργεια για τα πάντα! Θα βρουν νέα θέματα που να τους ενδιαφέρουν. Στα νιάτα σας, σας απασχόλησε η έλλειψη σταθερότητας στη δουλειά, τη διαμονή, τον κοινωνικό κύκλο σας. Τώρα πλέον μπορείτε να ακολουθήσετε την τάση σας για αλλαγές, ανάλογα με τα γούστα σας και την οικονομική σας κατάσταση.

Είστε από τους καλύτερους ομιλητές και συζητητές του ζωδιακού και προτιμάτε να περνάτε τον περισσότερο από το χρόνο σας μαζί με άλλους παρά μόνοι σας. Σας αρέσει να «ρίχνετε» συνεχώς ιδέες κι αυτό απαιτεί και την παρουσία κάποιου που να τις αντικρούει.

Με τον παραπανίσιο χρόνο που έχετε τώρα στη διάθεση σας η ανάμειξη σας στα κοινά ή στην πολιτική θα σας ανταμείψει.

Με τον καλλιτεχνικό τρόπο της έκφρασης σας μπορείτε να γίνετε από τους καλύτερους ομιλητές μιας ομάδας. Δεν σας αρέσει να είστε σε ανεργία και αν έχετε ταλέντο στη χειροτεχνία -οι Δίδυμοι έχουν μεγάλες ικανότητες στα χέρια τους-,το γράψιμο ή τις επικοινωνίες (τηλεφωνητές στην υπηρεσία απαντήσεων, για παράδειγμα), θα μπορέσετε να αυξήσετε το εισόδημα σας και να περνάτε ευχάριστα την ώρα σας!ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Αν είστε τυπικοί Καρκίνοι, θα έχετε ετοιμάσει πριν από τη συνταξιοδότηση σας, τη δική σας φωλιά, όπου θα έχετε συγκεντρώσει όλα τα αγαπημένα σας αντικείμενα.

Πάντα θα βρίσκεστε κοντά στα μέλη της οικογένειας σας και σε φίλους σας. Τώρα έχετε πια την ευκαιρία να ασχοληθείτε με ό, τι αποκτήσατε, με τις συλλογές σας -και στην περίπτωση που είστε σούπερ σπιτικοί Καρκίνοι, να ανακατευτείτε σοβαρά με τη μαγειρική τέχνη και τη διακόσμηση του σπιτιού. Και μια και μιλάμε για συλλογές, θα γνωρίζετε βέβαια ότι τα μικρά ή μεγάλα αντικείμενα που μαζεύατε έχουν αποκτήσει τώρα μεγάλη αξία: ασχοληθείτε με αυτό τον τομέα, αν νομίζετε ότι η επαφή σας με άλλους συλλέκτες θα σας ευχαριστήσει.

Θα βρείτε ενδιαφέροντα αντικείμενα αν πηγαίνετε σε παλαιοπωλεία, σε δημοπρασίες αντικειμένων αξίας ή διαβάζετε σχετικά περιοδικά. Μάλιστα, μπορείτε να αρχίσετε και μία νέα καριέρα σε αυτόν τον τομέα.

Και μια μικρή συμβουλή, που αφορά νέους και ώριμους Καρκίνους: Μην αφήνετε δεσμούς από το παρελθόν -ιδιαίτερα αρνητικούς δεσμούς- να σας αποσπούν από την καθολική ενασχόλησή σας σε ένα νέο κύκλο εργασιών: Θυμηθείτε τα καλά του παρελθόντος αλλά μην επιτρέπετε στην ανησυχία από παλαιότερους φόβους σας να «σκοτεινιάζουν» τους φωτεινούς σας ορίζοντες.ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Θαυμάσια! Μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε μία δική σας επιχείρηση ή να αρχίσετε ένα επαγγελματικό σχέδιο, που σας βάζει στη θέση του αφεντικού. Ίσως τα προηγούμενα χρόνια να έχετε εργαστεί για άλλους, ή ίσως το σπίτι και η οικογένεια να είχαν απορροφήσει όλα τα ενδιαφέροντα σας. Σήμερα όμως έχετε όλον το χρόνο που απαιτείται για να καθορίσετε τα θέματα της νέας σας καριέρας.

Πάντα διαθέτατε την εκτελεστική εξουσία και τη δημιουργική σκέψη, είτε χρησιμοποιήσατε είτε όχι τα ταλέντα σας. Τώρα δεν χρειάζεστε τη «μεγάλη συνεργασία», αλλά θα χαρείτε να γίνετε το «αφεντικό» της δικής σας επιχείρησης.

Έχοντας στο νου ότι ανάμεσα στους τομείς της νέας καριέρας σας μπορεί να είναι ο κόσμος του θεάματος, τα σπορ, τα ενδιαφέροντα των παιδιών και η δημιουργική έκφραση, μπορεί να αρχίσετε μία νέα επιχείρηση. Και μάλιστα θα μείνετε έκπληκτοι με το πόσο γρήγορα μπορεί να μεγαλώσει το νέο σας «παιδί».

Σε σας είναι απαραίτητο να έχετε γύρω σας θαυμαστές, που θα εκτιμούν τα επιτεύγματα σας. Παρόλο που οι συγγενείς μπορούν να σας παρέχουν ό, τι επιθυμείτε, κάποιος από τους φίλους γύρω σας μπορεί να σας βοηθήσει ουσιαστικά στις δικές σας προσδοκίες, στα πιο τρελά σας όνειρα.

Αν είστε τυπικοί Λέοντες δεν θα αφήσετε το παρελθόν να σας «δυναστεύει», αφού μπορείτε να δείτε μπροστά στη ζωή, να επιδιώξετε τα νέα όνειρά σας και να εκμεταλλευτείτε τα αναρίθμητα ταλέντα που κρύβετε μέσα σας.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Έχετε έμφυτη την κλίση να αναζητάτε περιόδους μοναξιάς, από καιρό σε καιρό. Στη διάρκεια των διαστημάτων αυτών μπορείτε να χαρείτε το διάβασμα. Οι Παρθένοι είστε από τα άτομα που διαβάζουν περισσότερο- ή να καταστρώσετε σχέδια για τα προγράμματα σας, όπως να κατοχυρώσετε τις κτήσεις σας ή να ακολουθήσετε δημιουργικές ενασχολήσεις.

Παρόλο που τώρα έχετε το χρόνο που σας χρειάζεται, προσέξτε να μην το παρακάνετε και πάθετε υπερκόπωση. Είναι αλήθεια: είστε αυτάρκεις και δεν μελαγχολείτε, όταν οι στενοί δεσμοί σας γίνονται ολοένα και πιο αραιοί. Αληθεύει όμως και το ότι λειτουργείτε καλύτερα όταν έχετε τη συντροφιά ανθρώπων που σας αγαπούν ή μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με τα δικά σας.

Θα κάνετε πολύ καλά αν γίνετε μέλη μιας ομάδας με άτομα που έχουν τα ίδια γούστα με σας και ασχολούνται με τις ίδιες δραστηριότητες. Αυτές μπορεί να είναι πολιτιστικές, κοινωνικές ή και ανθρωπιστικές: όλες ταιριάζουν με την ψυχοσύνθεση των Παρθένων.

Οι νέες γνωριμίες θα είναι συναρπαστικές και αναμένεται να δώσουν διέξοδο στη δημιουργική σας έκφραση και φαντασία. Αν ανάμεσα στα νέα σας ενδιαφέροντα είναι και οι κοινωνικές υπηρεσίες προς τους συνανθρώπους σας, τότε θα νιώσετε άφατη ψυχική πληρότητα. Φυσικά δεν θα σας «κακοπέσει» αν προσθέσετε και λίγα παραπάνω μετρητά στο εισόδημα σας, ασχολούμενοι μερικώς με θέματα υγείας, επικοινωνιών, διατροφής ή μόδας: ακόμη και το ενδιαφέρον σας για τα κατοικίδια ζώα μπορεί να σας αποδώσει χρήματα!ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Είστε άνθρωποι που ευημερούν όταν περιβάλλονται από άλλους και σκοπός σας θα πρέπει να είναι μεγαλώνοντας, να μεγαλώσετε και τον κύκλο των γνωριμιών σας, μέσα από τη συμμετοχή σας σε ομάδες, παρά να τον περιορίσετε.

Επίσης, δεν ανήκετε στην κάστα εκείνη των ατόμων που αγαπούν να μένουν πολύ μέσα στο σπίτι και έτσι προτιμάτε να βρίσκεστε έξω από αυτό.

Σίγουρα θα αφιερώνετε πολλές ώρες από τη ζωή σας σε πολιτιστικές δραστηριότητες, σε ό,τι αφορά την ομορφιά και την τέχνη, όπως επιδείξεις μόδας, εκδηλώσεις και κοντσέρτα, εκθέσεις τέχνης, επισκέψεις σε καλλιτεχνικά events, σε πινακοθήκες και μουσεία. Όλες αυτές οι δραστηριότητες ασκούν μια θεραπευτική ενέργεια επάνω σας, που σας αναζωογονεί και σας ενθουσιάζει.

Σας έλκουν επίσης η συμμετοχή στα κοινά και η Πολιτική. Μπορεί να μην έχετε τη διάθεση ή τις ικανότητες να φτάσετε να γίνετε βουλευτές, αλλά θα σας ευχαριστήσει αν αναμιχτείτε στα ενδότερα ενός κόμματος. Αν η κοινωνική σας ζωή έγινε λίγο βαρετή, φροντίστε να κάνετε γνωριμίες με νέα πρόσωπα: ο καλύτερος τρόπος να το πετύχετε είναι να γίνετε μέλη ομάδων με τα ίδια ενδιαφέροντα.

Προσπαθήστε όμως οι γνωριμίες σας να μην περιοριστούν σε ατέλειωτες συζητήσεις, σε κουτσομπολιά ή σε αναφορές στο τι κάνατε τον «παλιό εκείνο τον καιρό». Κάτι τέτοιο δεν θα σας προσφέρει τίποτα, σε μια περίοδο που έχετε την ευκαιρία να απλώσετε τα φτερά σας και να γνωριστείτε με ένα μεγάλο κύκλο ανθρώπων, που θα αποτελέσουν το έναυσμα για ποικίλα ενδιαφέροντα και για αξιόλογες νέες δραστηριότητες.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Ακόμα κι αν η οικογένεια σας έχει διασκορπιστεί σε διάφορα μέρη, ή αν οι φίλοι σας έχουν μετακομίσει ή έχουν πάει να μείνουν σε συγγενείς, εσείς θα έχετε τη δυνατότητα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να επικοινωνείτε μαζί τους, έστω κι αν βρίσκονται μακριά, και να πληροφορείστε για όλα τα νέα, τις δραστηριότητες τους ή τα προβλήματα τους. Για ένα Σκορπιό, ο συγγενής και ο φίλος είναι παντοτινός. Παρ' όλα αυτά, μπορεί να νιώσετε ότι οι ημέρες περνούν χωρίς να έχετε την απασχόληση που κάποτε σας γέμιζε τη ζωή. Αυτός όμως δεν είναι λόγος να παραμείνετε στην ίδια θέση.

Είστε από τα άτομα που θέλουν να συνεργάζονται με άλλους στη δουλειά ή στις κοινωνικές σχέσεις. Γι' αυτό μην το βάζετε κάτω και δραστηριοποιηθείτε. Ο συμβουλευτικός τομέας είναι ανάμεσα στα ταλέντα σας. Αν και μπορεί να μην έχετε κάποια ειδική μόρφωση πάνω σε αυτόν για να ασχοληθείτε επαγγελματικά, θα έχετε πάντα τη δυνατότητα να δώσετε μια καλή συμβουλή στους άλλους.

Επίσης τα κοινωνικά προγράμματα, τα ενδιαφέροντα των παιδιών, οι ανάπηροι ή οι ανήμποροι, τα νοσοκομεία και άλλα κέντρα περίθαλψης μπορούν να επωφεληθούν από την ανάμιξη σας. Και μάλιστα θα έχετε την ψυχική ικανοποίηση ότι προσφέρετε υπηρεσίες που ανακουφίζουν ή βελτιώνουν τη ζωή άλλων ανθρώπων.ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Έτσι κι αλλιώς θα βρίσκεστε «εδώ τριγύρω» για πολύ καιρό -οι Τοξότες είναι αυτοί που στατιστικά ζουν περισσότερα χρόνια-, οπότε καλό θα είναι να αρχίσετε να σκέπτεστε μακροπρόθεσμα σχέδια. Φροντίστε ώστε οι στόχοι σας να σας κρατούν σε συνεχή κινητικότητα. Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο εσείς οι Τοξότες αγαπάτε τα ταξίδια, είτε αυτά είναι επαγγελματικά, είτε είναι ταξίδια αναψυχής. Απολαύστε λοιπόν αυτή την περίοδο της ζωής σας, σαν τη «χρυσή εποχή των ταξιδιών».

Με το ταλέντο που διαθέτετε να κάνετε εύκολα φιλίες με άλλους, σύντομα θα καταφέρετε να γίνετε αρχηγοί ενός ταξιδιωτικού γκρουπ, στο οποίο θα μπορούν να πάρουν μέρος άτομα της ηλικίας σας. Αν μάλιστα αναλάβετε εσείς τις επαφές με ταξιδιωτικά γραφεία, ξενοδοχεία ή οτιδήποτε άλλο αφορά το ταξίδι, θα αισθάνεστε «στο χώρο σας» και οι άλλοι θα εκτιμήσουν τις προσπάθειες σας.

Βεβαιωθείτε ότι ασκείστε συστηματικά, αφού σαν τυπικοί Τοξότες η γυμναστική αποτελεί την τροφή του σώματος και του πνεύματός σας. Τώρα που έχετε καιρό μπορείτε να κάνετε τους περιπάτους που τόσο θέλατε παλιότερα και δεν βρίσκατε το χρόνο να πραγματοποιήσετε, μπορείτε να παίξετε γκολφ τις ώρες που το γήπεδο δεν είναι γεμάτο.

Ακόμη μπορείτε να κάνετε και νέες φιλίες, -αν και εσείς διατηρείτε για πολύ καιρό τις παλιές. Δεν αργείτε να βρείτε άτομα που σας ενδιαφέρουν και δεν θα νιώσετε ποτέ μοναξιά.

Ακόμη, τώρα έχετε τον καιρό να ασχοληθείτε με εκπαιδευτικά θέματα που αποτελούν το «φετίχ» του ζωδίου σας και να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά σας είναι να έχετε στα χέρια σας την αρχηγία, είτε αυτή αφορά άτομα, είτε πρόκειται για προγράμματα στη δουλειά και ποικίλες δραστηριότητες.

Τώρα που έχετε ελεύθερο χρόνο μπορεί να επιλέξετε πού θα διοχετεύσετε την ενέργειά σας, σε ποιους τομείς θα «κρατήσετε» τα ινία της διεύθυνσης. Ένας τομέας που σας ταιριάζει αρκετά είναι αυτός που αφορά τις αστικές υποθέσεις: ένα γραφείο εξυπηρέτησης ηλικιωμένων, που απευθύνεται σε κοινωνικές ομάδες με προγράμματα, ακόμα και με θέματα οικονομικά, στα οποία είστε πολύ καλοί. Θα πρέπει πάση θυσία να αποφύγετε τη μοναξιά και την τάση να νιώσετε οίκτο για τον εαυτό σας, επειδή μέλη της οικογένειας σας ή φίλοι σας έχουν απομακρυνθεί ή δεν μετέχουν ενεργά στην καθημερινότητά σας.

Όπως το καλό κρασί, οι Αιγόκεροι «μεστώνουν» με το πέρασμα των χρόνων. Τώρα έχετε διεξόδους αλλά και άπλετο ελεύθερο χρόνο για να διοχετεύσετε τα ταλέντα σας. Οτιδήποτε έχει σχέση με τη γη (κηπουρική, γεωπονικά προγράμματα βελτίωσης των καλλιεργειών, ή ακόμα και η ενασχόληση σε μεσιτικές δραστηριότητες) μπορεί να αποτελέσει μέσο της έκφρασης σας, αλλά και μια πηγή εσόδων.

Μέσα στις επιδιώξεις σας μπορεί να είναι και η ανάληψη υψηλών καθηκόντων μιας ομάδας ανθρώπων όπου είστε ενεργό μέλος, κάτι που θα βοηθήσει στην προσωπική σας πληρότητα, αλλά και στην ευημερία της ιδίας της ομάδας.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Αν ανήκετε στους συντηρητικούς Υδροχόους, τότε θα έχετε κάνει τις προετοιμασίες σας για να έχετε και στην ηλικία αυτή εξασφαλισμένη μια άνετη ζωή. Μπορεί μάλιστα να είστε από αυτούς που, εκτός από την κανονική τους σύνταξη, έχουν προνοήσει και για ιδιωτική ασφάλιση, και έτσι τώρα έχετε εξασφαλίσει εισοδήματα από δύο πηγές. Αν πάλι ανήκετε στους αντικομφορμιστές Υδροχόους -σε αυτούς που η ζωή ή η οικογένεια τους ανάγκασαν να συμβιβαστούν-, τώρα μπορείτε να χαρείτε την ελευθερία σας.

Λατρεύετε την αυτόνομη ζωή και την ανεξαρτησία σας, ωστόσο όταν βρίσκεστε με άλλα άτομα γύρω σας, νιώθετε πάντα πολύ καλύτερα. Τώρα, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα και μάλιστα να πάρετε και το πτυχίο που τόσο θέλατε να είχατε αποκτήσει στο παρελθόν. Μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε μαθήματα τέχνης ή ακόμη να ασχοληθείτε με τη συγγραφή ενός έργου. Αγαπάτε την οικογένεια και τους φίλους, ωστόσο ως γνήσιοι Υδροχόοι δεν είστε «δεμένοι» τόσο πολύ με αυτούς, όσο τα άτομα που ανήκουν σε άλλα ζώδια.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στις φιλίες σας και με το ανοιχτό πνεύμα που διαθέτετε, τις νέες αντιλήψεις και ιδέες, συντονίζεστε πάντα με τα ρεύματα της εποχής -μπορεί μάλιστα και να προηγείστε από αυτή. Με το χρόνο που έχετε τώρα στη διάθεση σας θα ασχοληθείτε με τα θέματα που σας ενδιαφέρουν και θα ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο ζωής.ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Τα πιο σημαντικά ζωογόνα στοιχεία για εσάς είναι η συναισθηματική κάλυψη και η δημιουργική έκφραση. Με αυτά τα εφόδια ξεκινάτε τα σχέδια που έχετε για την εποχή της ωριμότητάς σας. Τα ταλέντα σας στην τέχνη, τη μουσική, το γράψιμο, το σχέδιο, βρίσκουν το χρόνο και το χώρο να εκφραστούν. Η ενεργή ανάμιξη σε έναν ανθρωπιστικό στόχο και η άνεση να πραγματοποιήσετε ό,τι επιθυμείτε ικανοποιεί ιδιαίτερα τον συναισθηματικό κόσμο σας.

Τώρα μπορείτε να διαθέσετε ώρες μπροστά στο καβαλέτο σας, το πιάνο, το γραφείο σας: καθώς η έμπνευση σας δεν θα αποσπάται από άλλα καθήκοντα, θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Εφόσον οι απαιτήσεις της οικογένειάς δεν είναι πλέον μεγάλες, θα χαρείτε τη συντροφιά του αγαπημένου σας προσώπου, θα μοιραστείτε μαζί του σχέδια και οράματα.

Καιρός να ασχοληθείτε με ένα πρόγραμμα που από καιρό είχατε στο μυαλό και στην καρδιά σας: να εργαστείτε για τους ανήμπορους ανθρώπους, να προσφέρετε εθελοντική εργασία στο νοσοκομείο της περιοχής σας ή να ασχοληθείτε με ένα πρόγραμμα προστασίας των ζώων. Άραγε πριν από πόσο καιρό κάνατε την ευχή να έρθει η ώρα να μπορείτε να δώσετε χαρά στους άλλους; Τώρα η ώρα αυτή έφτασε για να σας χαρίσει ψυχική πληρότητα.

Σαν Ιχθύς που είστε έχετε πολλά να δώσετε, όπως την αγάπη και την αφοσίωσή σας. Η ώριμη ηλικία σας θα γίνει αφετηρία έκφρασης της βασικής επιθυμίας σας να μοιράζεστε τη ζωή σας με τους συνανθρώπους σας.astrologos

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top