Ταρώ : Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου 2020

0
για αισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά...

Τα Ταρώ του Νοεμβρίου προβλέπουν ότι έχουμε μπροστά μας έναν μήνα γεμάτο πάθος, διεκδικήσεις, αλλά και με φανερή την επικέντρωσή μας στην ύλη και στην εξασφάλισή της.
Η κάρτα του Διαβόλου μας προϊδεάζει, ότι σε αυτό το μήνα του έτους μας είναι δύσκολο να συγκρατήσουμε τα αρνητικά μας ένστικτα, ενώ κάποιες επιθυμίες θα μένουν ακόρεστες, ίσως γιατί θα αναζητούμε κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έχουμε.
Ο Νοέμβριος ωστόσο επρόκειτο να είναι ένας μήνας τυχερός, κατακτητικός και ελπιδοφόρος για τους : Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους. Πιο πιεστικός θα είναι ο μήνας για τους Κριούς, Λέοντες και Ιχθείς.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ο ΠΥΡΓΟΣ

«ΜΗΝΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ»

ΓΕΝΙΚΑ: Μήνας αποκαλύψεων και σκανδάλων, όπου είναι σημαντικό να διαφυλάξετε τα μυστικά σας αλλά να δείξετε και μεγάλη προσοχή στους ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Ξαφνικές αποκαλύψεις σοκάρουν!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μία αισθηματική ιστορία δεν εξελίσσεται ακριβώς όπως προσδοκάτε, ενώ οι εξελίξεις του μήνα είναι πολύ πιθανό να σας ανατρέψουν πολλά απ΄όσα πιστεύατε ή νιώθατε για έναν άνθρωπο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το μήνα αποφύγετε τις σημαντικές επενδύσεις ή το δανεισμό. Στα επαγγελματικά σας διατηρήστε την επιφυλακτικότητά σας απέναντι σε συνεργάτες που εντέλει μπορεί να μην έχουν αγνές προθέσεις.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

ΤΟ ΑΣΤΡΟ

«ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ & ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ»

ΓΕΝΙΚΑ: Η διάθεσή σας βελτιώνεται ενώ οι συμπτώσεις και οι ευκαιρίες που θα υπάρξουν αυτό το μήνα θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση ή αλλιώς στην ικανοποίηση ενός σχεδίου σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Νιώθετε τυχεροί στα αισθηματικά σας αυτό το διάστημα, ενώ μία νέα γνωριμία μπορεί πραγματικά να προσφέρει χαμόγελα στους ελεύθερους!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Χωρίς να συμβαίνουν μεγάλες αλλαγές στα επαγγελματικά σας, εσείς μπορείτε τώρα να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες σας και να βρεθείτε στην πορεία κερδισμένοι. Οικονομικά είστε πιο άνετοι!



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Η ΣΕΛΗΝΗ

«ΜΗΝΑΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΩΝ»

ΓΕΝΙΚΑ: Σε αυτή την περίοδο του έτους αντιμετωπίζεται πιο συναισθηματικά κάποιες καταστάσεις ενώ η ενασχόλησή σας επικεντρώνεται κυρίως σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, το παρελθόν και τις σχέσεις σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα υπάρχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα αυτό το διάστημα στα αισθηματικά σας, δεν παύει όμως να αρχίζετε να κατανοείτε τα βαθύτερα συναισθήματα που υπάρχουν μέσα σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το μήνα νιώθετε ανασφάλεια από τα δεδομένα που υπάρχουν στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας. Οι διακυμάνσεις που υπάρχουν δεν σας αφήνουν ανέμελους!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Ο ΗΛΙΟΣ

ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΓΕΝΙΚΑ: Ανακτάτε την δύναμή σας αλλά και την αυτοπεποίθησή σας αυτό το μήνα! Οι ευχάριστες επικοινωνίες που θα έχετε θα σας θέσουν σε εγρήγορση, ενώ στην πορεία του μήνα αισθάνεστε πλήρως ανανεωμένοι κάνοντας νέα σχέδια για την πορεία σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θετικές αναμένονται οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Μία σχέση σας αναζωπυρώνεται, ενώ οι ελεύθεροι έχετε σημαντικές ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Επαφές αλλά και συμφωνίες που αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας προχωρούν με επιτυχία! Έχετε την άνεση να πραγματοποιήσετε μία αγορά που επιθυμούσατε.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Η ΚΡΙΣΗ

ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Νιώθετε ότι πιέζεστε από παντού και ότι έχει έρθει η στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σας. Οι εμπειρίες του χτες σας έχουν δώσει σημαντικά μαθήματα που τώρα οφείλεται και να αξιοποιήσετε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στα αισθηματικά σας υπάρχει απομάκρυνση από το άτομο για το οποίο τρέφετε αισθήματα, όμως πλέον και εσείς από την πλευρά σας αρχίζετε να βάζετε πάνω από όλα τη λογική αφήνοντας πίσω σας τις ευαισθησίες σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αφοσιώνεστε στις πρακτικές σας υποθέσεις και μπορείτε να ακολουθήσετε ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα στις δραστηριότητες όπου και θα σας βοηθήσει να συγκροτηθείτε εργασιακά και οικονομικά!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ο ΚΟΣΜΟΣ

ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μήνας ολοκλήρωσης και επίτευξης. Στην πορεία του νιώθετε ότι έχετε εκπληρώσει κάτι σημαντικό που επιθυμούσατε και νιώθετε ανταμοιβή για αυτό! Η αγάπη που σας συνδέει με δικά σας άτομα, σας δίνει την δύναμη για να κάνετε νέα σχέδια!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Οι εγωισμοί μπαίνουν στην άκρη και αυτό το μήνα μπορείτε να βιώσετε το μεγαλείο της αγάπης και να δείτε μία σχέση σας να παίρνει μία πιο σοβαρή και σταθερή τροπή! Οι ελεύθεροι αφήνετε πίσω σας ότι σας πίκρανε!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Φεύγει ένα πολύ μεγάλο βάρος από πάνω σας αυτό το μήνα, είτε καταφέρνετε να ολοκληρώσετε κάτι σημαντικό στην εργασία σας, είτε πετυχαίνετε την αποπληρωμή ενός χρέους!



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Ο ΤΡΕΛΟΣ

«ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΑ»

ΓΕΝΙΚΑ: Είστε μέσα στον ενθουσιασμό και στην δίψα για περιπέτεια και ανανέωση! Πράγματι, αυτό το μήνα παίρνετε τα ρίσκα σας και κάνετε νέα ξεκινήματα. Δείξτε ωστόσο προσοχή στις εγωιστικές σας τάσεις αλλά καις την βιασύνη!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έχετε ανάγκη από την ελευθερία και την αυτονομία σας και αυτός μπορεί να σταθείς λόγος σύγκρουσης με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι διψάτε για ερωτικές εμπειρίες και νέες γνωριμίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορεί να λένε πως ο τολμών νικά, όμως αυτό το μήνα θα πρέπει να μετριάσεις την παρορμητικότητα και να προτιμήσεις μικρά βήματα σε νέες ενάρξεις που θα γίνουν! Προσοχή στα παρορμητικά έξοδα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

ΣΟΦΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Πιο δυνατούς, ώριμους και φιλοσοφημένους σας βρίσκει το νέο αστρολογικό σας έτος, όπου τον μήνα των γενεθλίων σας αξιοποιείται τα μαθήματα του παρελθόντος και παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σας. Σε αυτό το μήνα του έτους δίνετε μεγάλη έμφαση στην πνευματική σας εξέλιξη, ενώ θα διακρίνεστε από ηρεμία, καλοσύνη, συγκαταβατικότητα και θα λειτουργείτε πιο υποχωρητικά απέναντι στους ανθρώπους που θα έρχεστε σε επαφή! Βάζετε νέους στόχους για τη ζωή σας, αλλά σας δίνεται και η ευκαιρία να δεχθείτε στήριξη στις προσπάθειές σας, από ένα άτομο που μπορεί να σταθεί ως πραγματικός σύμβουλος στο πλευρό σας. Στην πορεία του μήνα, κάνετε πολλές αναθεωρήσεις στα πιστεύω σας, αναγνωρίζετε τι έχει αξία, τι είναι σημαντικό και τι θέλετε στο πλευρό σας. Ένα ταξίδι στην πορεία αυτού του μήνα θα σας δώσει ικανοποίηση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η κάρτα του Ιεροφάντη φανερώνει ότι αυτό το μήνα έρχεται δέσμευση και την σταθερότητα στα αισθηματικά σας. Όσοι διατηρείτε μία σχέση, τώρα μπορεί να κάνετε τα σχέδια και τα βήματα για την επισημοποίησή της. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο που όχι μόνο θα κερδίσει την συμπάθειά σας, αλλά μαζί του θα μπορέσετε να έχετε και μία πολύ καλή πορεία!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι προσπάθειες που έχετε κάνει ως σήμερα στα επαγγελματικά σας πιάνουν επιτέλους τόπου και αυτό το μήνα έχετε την διάκριση, την άνοδο, την επίτευξη που θέλετε! Το σημαντικό χαρακτηριστικό του μήνα όμως είναι ότι μπορείτε να εμβαθύνετε πολύ περισσότερο την γνώση και την εμπειρία σας στον επαγγελματικό σας κλάδο. Στα οικονομικά είστε σε πιο πλεονεκτική θέση συγκριτικά με άλλες εποχές.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΖΩΗ

ΓΕΝΙΚΑ: Ο μήνας σας προσφέρει ευκαιρίες χαράς, διασκέδασης, ανεμελιάς ενώ και ο έρωτας θα βάλει το αλατοπίπερό του χαρίζοντας σας όμορφες στιγμές που θα σας βγάλουν από την ρουτίνα σας. Συγκρατήστε ωστόσο την υπερβολή και την τάση να θέλετε περισσότερα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Διανύετε έναν από τους πιο ερωτικούς μήνες της χρονιάς όπου μία αισθηματική ιστορία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις του μήνα προσφέροντας συναρπαστικές στιγμές!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αξιοποιήστε την δημιουργικότητά σας που θα σας βοηθήσει αυτό το μήνα να έχετε μία καλή επαγγελματική πρόοδο! Στα οικονομικά σας αποφύγετε να παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα για λόγους ψυχαγωγίας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

ΤΟ ΑΡΜΑ

ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μήνας γεμάτος φιλοδοξίες αλλά και αποφασιστικότητα από την πλευρά σας. Επικεντρώνεστε στους τρόπους εκείνους που θα σας βοηθήσουν να έχετε άνοδο, εξέλιξη και επιτυχία στόχων!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ήρεμουν τα πνεύματα στην αισθηματική σας ζωή και μπορείτε να αποκαταστήσετε τις διαφωνίες στην σχέση ή να συμφιλιωθείτε μία σχέση του παρελθόντος!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Προχωράτε σε σημαντικά επαγγελματικά έργα τα οποία και θα ολοκληρώσετε με επιτυχία. Η αναγνώριση και η επιτυχία σας προσφέρει το αίσθημα της δικαίωσης. Τα οικονομικά σας είναι βελτιωμένα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΛΑΘΗ ΣΑΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αναλογίζεστε την ευθύνη των πράξεων και των επιλογών σας και προσπαθείτε σε αυτό το μήνα της χρονιάς να επιφέρετε στη ζωή σας την ισορροπία και την αρμονία σε όλα τα επίπεδα. Δέχεστε ανταμοιβή για τους κόπους και τις προσπάθειές σας, όμως αναγνωρίζετε και κάποια σφάλματα τα οποία και φροντίζετε να αποκαταστήσετε!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτό το μήνα έχετε την διάθεση να ρίξετε νερό στο κρασί σας και να ζητήσετε συγνώμη εκεί που φταίξατε αλλά και να κάνετε βήματα βελτίωσης σε μία σχέση σας. Οι ελεύθεροι είναι πολύ πιθανό να έχετε επανασύνδεση με πρόσωπο του χτες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι πρόσκαιρες λύσεις δεν φέρνουν καλά αποτελέσματα, έτσι λοιπόν αυτό το μήνα θα πρέπει να αποφύγετε την προχειρότητα. Στα οικονομικά σας μπορείτε να βρείτε λύσεις σε εκκρεμότητες που είχατε ως σήμερα.



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

«ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ»

ΓΕΝΙΚΑ: Μήνας μοναχικότητας και απολογισμού! Νιώθετε ίσως πικραμένοι από την στάση και συμπεριφορά ανθρώπων και έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε, να βάλετε τα όρια σας και να σκεφτείτε πιο σοβαρά ποια θέλετε να είναι η πορεία σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Εσείς οι ίδιοι επιλέγετε αυτή την περίοδο να απομακρυνθείτε από μία σχέση η οποία σας έχει δείξει σε βάθος χρόνου ότι δεν έχει πλέον κάτι νέο να σας προσφέρει! Οι ελεύθεροι απογοητεύεστε από την στασιμότητα που υπάρχει στα αισθηματικά!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας είναι αργές όμως μπορείτε να κλείσετε εκκρεμότητες αλλά και να πάρετε ώριμες αποφάσεις για την πορεία σας. Τα οικονομικά σας σας προβληματίζουν!



Άννα Μπελίτση
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top