Αυτό είναι το πιο σεξουαλικό σου στοιχείο...

0

που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να τον κατακτήσεις!

Όλες μας έχουμε αυτό το κάτι που μας έχει προικίσει το ζώδιό μας και πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε για να κερδίσουμε τον άντρα που θέλουμε.

Σίγουρα κάθε ζώδιο έχει κάτι μοναδικά σέξι. Εσένα ποιο είναι το στοιχείο του σεξαπίλ σου, που πρέπει να χρησιμοποιήσεις για να ελκύσεις και να κερδίσεις τον άντρα που σου αρέσει; Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τι τον ιντριγκάρει περισσότερο και τον τραβάει πάνω σου.


ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Το σεξαπίλ σου βασίζεται στο φλογερό σου ταμπεραμέντο και στη λάμψη των ματιών σου που εκπέμπουν ξεκάθαρα ότι η αντίσταση είναι μάταιη και είσαι αποφασισμένη να κυνηγήσεις τη «λεία» σου.





ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Κάποιες αργές, νωχελικές κινήσεις σου αλλά κυρίως το βλέμμα σου που είναι γεμάτο ηδυπάθεια και αισθησιασμό είναι αυτά που πρέπει να εκμεταλλευτείς, ώστε ένας άντρας να πιαστεί εύκολα στα δίχτυα σου.





ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Το σεξαπίλ σου τονίζεται από τα κομψά σου χέρια, που είναι τόσο γρήγορα, όσο οι σκέψεις σου. Μάλιστα το να ψιθυρίζεις πικάντικα υπονοούμενα στο αφτί ενός άντρα ανάβει την σπίθα του πάθους. Είναι σχεδόν βέβαιος ότι ξέρεις να χρησιμοποιείς αυτά τα «έξυπνα» χέρια και κρεβατοκάμαρα.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Έχεις μια μοναδική ικανότητα να δείχνεις φροντίδα, ανησυχία και υπομονή, τα οποία σε καθιστούν ελκυστική, μ' έναν τρόπο που ακόμα και ο πιο σκληρός άντρας δεν θα μπορεί να αρνηθεί. Το μυστικό του σεξαπίλ σου είναι ο τρόπος που η ευαισθησία σου μεταφράζεται σε συναισθηματικό βάθος και ρομαντισμό.





ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Η σεξουαλικότητά σου βρίσκεται στη ζωντανή σου ενέργεια, στον αμείωτο ενθουσιασμό σου για την ίδια τη ζωή. Ιδίως, όταν γελάς με την ψυχή σου και χαίρεσαι για το πού είσαι ή τι κάνεις. Ένα μεγάλο μέρος της γοητείας σου είναι η αιώνια νεότητα σου.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Η αργή αποκάλυψη του ποια πραγματικά είσαι είναι αυτό ακριβώς που τραβάει έναν άντρα. Μπορεί να καταλάβει ότι είσαι κάποια με εκλεπτυσμένες ευαισθησίες, υψηλές προδιαγραφές και εξαιρετικές αξίες που θα ανακαλύψει με την πάροδο του χρόνου.





ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Τα ζεστά σου μάτια, τα λόγια σου που ξέρουν πως να "χαϊδεύουν" και το όλο υποσχέσεις χαμόγελό σου είναι αυτά που απογειώνουν το σεξαπίλ σου και κανείς δεν μπορεί να τα αγνοήσει. Αξίζει να προστεθεί και η προτίμησή σου στα θηλυκά, κομψά και ταυτόχρονα σέξι ρούχα.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Έτσι κι αλλιώς αποπνέεις έντονο μαγνητισμό και μια αίσθηση δύναμης που τραβούν κάποιον πάνω σου. Το επίμονο βλέμμα σου με μια υποψία πρόκλησης αιχμαλωτίζει κάθε άντρα και τον κάνει να σκέφτεται ότι μαζί σου θα ζήσει πρωτόγνωρες αισθησιακές εμπειρίες.





ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Δημιουργείς την εντύπωση ότι αν συνδεθεί κάποιος μαζί σου, θα του ανοιχτεί ένας ολόκληρος νέος κόσμος, σε συνδυασμό με την έντονη λάμψη στα μάτια σου δημιουργείται μια αύρα που ένας άντρας βρίσκει αρκετά σέξι και ελκυστική.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Δείχνεις σίγουρη για το τι αρέσει σε έναν άντρα και του το "περνάς", χωρίς να χρειαστεί να του πεις ούτε μια λέξη, αλλά και για το τι θέλεις εσύ από αυτόν και πώς θα το πάρεις. Ε, δεν υπάρχει κάτι πιο σέξι!





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Το σεξαπίλ σου βρίσκεται στο εφευρετικό μυαλό σου, που ονειρεύεται νέους δρόμους αισθησιακής ευχαρίστησης. Ακόμα και η τάση να παραμείνεις "άπιαστο πουλί" είναι ελκυστική, δεδομένου ότι εμπνέει κάποιον άντρα να προσπαθήσει πολύ για να κερδίσει την προσοχή και έπειτα την καρδιά σου.





ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Έχεις την ικανότητα να περνάς αυτό που θέλεις, να μαγεύεις, να κάνεις έναν άντρα να νιώθει ότι πιάνεται σε αόρατα δίχτυα από τον αισθησιασμό που βγάζεις και ταυτόχρονα το αθώο ύφος που τον εμπνέει και του δημιουργεί αρκετές φαντασιώσεις, αφού θεωρεί ότι είναι "χρέος" του να σε βάλει στον κόσμο του ερωτισμού και του πάθους.






astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top