10 έξυπνοι τρόποι να φλερτάρεις στην παραλία

0

τρόπους για να φλερτάρεις και να πετύχει!

Αν κάτι αξίζει να ανακαλείς μια μουχλιασμένη μέρα κάπου τέλη Σεπτέμβρη, είναι ένα αλμυρό φιλί που δόθηκε γεμάτο υποσχέσεις που ίσως και να μην τηρήθηκαν ποτέ, μα τότε είχαν μια αίσθηση αιωνιότητας κι άξιζε κάθε δευτερόλεπτο της ύπαρξής τους. Αυτό και μυρωδιά καρύδα από το αγαπημένο σου αντηλιακό, που έμεινε στο δέρμα σου ώρες μετά τη θάλασσα, να σου θυμίζει ότι η καλοκαιρινή ανάπλαση, είναι ανάσα δροσιάς για την ψυχολογία και πάει πακέτο με τον έρωτα. Εκείνον τον έρωτα που για να βρεις, πρέπει να παίξεις το παιχνίδι του φλερτ έξυπνα και θαρραλέα. Πάρε αγκαλιά τα λάδια και τα αντηλιακά σου κι ετοιμάσου για το πιο καυτό κι ερωτικό σου καλοκαίρι με δέκα διαφορετικούς και διασκεδαστικούς τρόπους για να φλερτάρεις και να πετύχει!

1. Άκουσα για μια παραλία φοβερή!

Δύσκολο να φλερτάρεις σε μια παραλία γεμάτη κόσμο- άρα κι επιλογές. Επομένως θέλεις κάπως να μειώσεις το ανθρώπινο δυναμικό μπας και οι κεραίες εστιάσουν εκεί που πρέπει, σε σένα δηλαδή. Κι επειδή δεν μπορείς να διώξεις έναν έναν τους λουόμενους, τι πιο απλό κι εύκολο από το να ρίξεις ιδέα να πάτε σε εκείνη τη φανταστική μύτη, με τη λευκή άμμο και τα πράσινα νερά, που όλως τυχαίως δεν την ξέρει ψυχή και είναι πιο απόμερη κι από τη γαλάζια λίμνη. Εδώ οι επιλογές σου είναι δύο. Ή το λες straight και ελπίζεις για μια θετική απάντηση, ή το παίζεις ύπουλα κι εμμέσως κι όλως τυχαίως το συζητάς περνώντας- ή κολυμπώντας- στο ένα μέτρο από το άτομο που θέλεις να ρίξεις. Μετά στήνεις αντίσκηνο και περιμένεις.

2. Το δέρμα σου είναι ο καμβάς σου

Ένα μαγιό, άντε κι ένα καπέλο, το πολύ πολύ κι ένα ψαγμένο γυαλί. Αυτά είναι τα props σου. Αυτό που αναδεικνύεται στην παραλία είναι η φυσική σου ομορφιά, η αύρα σου και η στάση του σώματός σου. Το δέρμα σου εδώ είναι ο καμβάς σου. Θέλεις να αποπνέει υγεία, να είναι λαχταριστό και ζουμερό, να κάνει τον άλλο να θέλει να το αγγίξει. Ένα μαυρισμένο σώμα αποπνέει αίσθηση υγείας κι ευεξίας, ενώ παράλληλα κρύβει τις ατέλειες. Επίσης κρύβεις και το ότι δεν ήρθες χθες σκαστός από τη δουλειά για ένα γρήγορο μπανάκι στη Χαλκιδική, αλλά κάνεις διακοπάρες κανένα μήνα. Το μαύρισμα όμως, θες να γίνει σωστά και ταυτόχρονα να κρατήσει και να μην ξεφλουδίζεις σαν το φίδι δυο ώρες μετά. Ένα καλό λάδι μαυρίσματος που να απορροφάται εύκολα χρειάζεσαι, για να μη μοιάζεις και με λαδωμένο κάγκουρα -δεν το θέλουμε αυτό- αλλά ταυτόχρονα να φέρει και γρήγορα αποτελέσματα. Το GLOW Έλαιο γρήγορου μαυρίσματος με φυσικό κερί μέλισσας είναι το προϊόν που θα σου χαρίσει άμεσα το αποτέλεσμα που επιθυμείς κι ένα δέρμα για φίλημα, ή για ό, τι προσφέρει το μενού τελοσπάντων.

3. Είσαι για μια παρτίδα;

Για τους πιο παιχνιδιάρηδες και λιγότερο ενεργητικούς της παρέας δε σημαίνει ότι θα μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια και χωρίς επιτυχία. Ίσα-ίσα που πρέπει να αξιοποιήσεις το γνώρισμά σου αυτό υπέρ σου, γιατί προς έκπληξή σου δεν πηγαίνουν όλη παραλία για να κάνουν θαλάσσιο σκι, να βουτήξουν με κατάδυση στα τρία μέτρα ή να παίξουν τουρνουά ρακέτας πέντε ώρες στο λιοπύρι. Ένα ταβλάκι όμως όλοι το παίζουμε κι όλοι μας το απολαμβάνουμε, μην το αρνηθείς. Άσε που είναι τόσο άκακη πρόταση, που δε χωράει άρνηση ως απάντηση, είναι σχεδόν αγενές να αρνηθείς. Μπόνους ότι η απόσταση που θα έχετε δεν μπορεί να είναι πολύ μεγάλη- μικρό το ταμπλό τι να κάνουμε εμείς φταίμε;- και ταυτόχρονα όλα τα πειράγματα είναι όχι απλώς δεκτά, μα απαραίτητα.

4. Το κλασικό και δοκιμασμένο

Μιλάμε φυσικά για την περίπτωση του «να σου βάλω λίγο αντηλιακό;» που βγαίνει και στο «θα μου βάλεις λίγο αντηλιακό;». Η πρώτη βερσιόν απαγορεύεται αν δεν ξέρεις το άτομο καθόλου, εκτός κι αν το βλέπεις να παιδεύεται προσπαθώντας να απλώσει μόνο του στην κόκκινη την καημένη την πλάτη. Επίσης σημεία όπως οι γλουτοί ή το στήθος είναι κόκκινες ζώνες, να φλερτάρεις είπαμε, όχι να χωθείς. Η δεύτερη περίπτωση είναι σαφώς προτιμότερη, καθώς δίνεις εσύ το δικαίωμα και το πράσινο φως στον άλλον να σου απλώσει το αντηλιακό, επομένως θέτεις τα όριά σου αν νιώσεις ότι ξεφεύγει το πράγμα. Εκτός κι αν θέλετε να ξεφύγει, εκεί πάσο. Όπως και να έχει, εδώ η δύναμή σου, πέραν της ευγενικής και καλής διάθεσης, είναι το ίδιο το αντηλιακό. Θέλεις το προϊόν που να απλώνεται εύκολα, να μυρίζει υπέροχα, να είναι εύκολο στο άνοιγμα για να μη γίνει κανένα ατύχημα και φυσικά να δίνει και την προστασία του, μην πάει και τζάμπα όλο το άπλωμα. Θέλεις αυτό που θα πάρει ελαφρώς την αμηχανία της στιγμής από το γεγονός ότι δύο άγνωστα σώματα αγγίζονται και θα πάει ακούσια στο «ωραίο αντηλιακό αυτό, μου βάζεις κι εμένα λίγο;».

5. Μπιτς πάρτι αγάπη μου!

Και δωσ’ του μουσικές ο ντι τζέι και να τα κοκτέιλ με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και να και τα κορμιά να λυγιούνται σε ρυθμούς Φουρέιρα τύπου «40 βαθμοί λιώνει το κορμί». Εδώ το μυστικό είναι η αντίστροφή ψυχολογία. Σε τέτοιου είδους πάρτι όλοι φλερτάρουν και βγάζουν τη σαγήνη από μέσα τους, υπάρχει διάχυτος ερωτισμός στην ατμόσφαιρα και φέρνουν τα κορμιά το A game τους, επομένως είναι σαν να κολυμπάς σε μια θάλασσα αναψοκοκκινισμένων υποψήφιων εραστών. Μην πέσεις σε αυτή τη λούπα. Αντ’ αυτού βγάλε τη φαν πλευρά σου, διακωμώδησε λίγο την κατάσταση, αυτοσαρκάσου, χόρεψε παιδικά κι απελευθερωμένα, μην προσπαθείς να βγάλεις την επιτήδευση που βγάζουν όλοι οι υπόλοιποι. Ξαφνικά θα γίνεις σαν το γάλα μέσα στις μύγες -φυσικά και δε θα είσαι εσύ η μύγα darling- οπότε αντί να χρειαστεί να πλησιάσεις εσύ, θα σε πλησιάσουν.

6. Να παίζουν οι κιθάρες τα πιο ωραία μπλουζ

Η παραλία δεν είναι μόνο για το μεσημέρι και τον καυτό ήλιο, καθώς το δείλι -και οι ώρες που έπονται- βγάζει τις πιο γοητευτικές και νοσταλγικές πλευρές της. Είναι οι ώρες για μπίρα και βαθιές φιλοσοφικές συζητήσεις, εκεί που το δέρμα αρχίζει σιγά σιγά και ηρεμεί από την κάψα της ημέρας, εκεί που βγαίνουν οι κιθάρες (και τα κουνούπια σύμφωνοι), εκεί που το κύμα ηρεμεί και σ’ αφήνει να απολαύσεις την πιο σπουδαία ώρα της ημέρας. Εδώ δε θέλει υπερβολές, ούτε φανφάρες, θέλει την αλήθεια σου και κάνα δυο ψαγμένα θέματα συζήτησης και η βραδιά θα κυλήσει από μόνη της, με τις εξομολογήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη κι εσείς να έρχεστε όλο και πιο κοντά. Φρόντισε να έχεις φορέσει μια ενυδατική after sun που θα περιποιηθεί και να φροντίσει το δέρμα σου, όμως, γιατί δε θέλεις επάνω στο φιλί σας να αρχίσεις να ουρλιάζεις αυτό το κάψιμο. Αν έβαζες αντηλιακό δε θα τα είχαμε αυτά, μην πεις πως δε στο ‘πα!

7. «Χρειαζόμαστε ένα άτομο!»

Πάει σχεδόν με όλες τις δραστηριότητες στην παραλία, αρκεί να έχεις φροντίσει να είσαι σε όλα -1 άτομο. Θες άτομο για κοκορομαχίες; Να συμπληρώσετε θέση στην μπανάνα; Στο κανό; Στις ρακέτες ή το βόλεϊ; Διάλεξε και πάρε. Άσε που δεν καρφώνεσαι με τίποτα, εσύ φταις που σας λείπει ένα άτομο και βρέθηκε τυχαία αυτή η αιθέρια ύπαρξη μπροστά σου; Το μόνο σημείο που πρέπει να προσέξεις εδώ είναι να απευθύνεις την πρόσκληση για συμπλήρωση της θέσης ατομικά και προσωπικά στο άτομο που σε ψήνει, έτσι θα γεννηθεί μέσα του η κολακεία αλλά κι αποφεύγεις να προσφερθεί κανένας άκυρος να γεμίσει το κενό. Δεν το θέλουμε αυτό!

8. Το έξυπνο κομπλιμέντο

Μην είσαι αυτό το τυπάκι που κάνει σχόλιο περί σημείων του σώματος, που θα πετάξει άσεμνα υπονοούμενα, που σφυρίζει στο πέρασμα ενός ωραίου μαγιό, που θα γυρίσει σπίτι μπακούρι με δυο λόγια. Γίνε το φανταστικό εκείνο ατομάκι που θα κάνει το σχόλιο το έξυπνο, το απρόβλεπτο, το σχόλιο που θα κάνει τον άνθρωπο που το δέχεται να σκάσει ένα χαμόγελο. Ένα σχόλιο για τη μάρκα του αντηλιακού για παράδειγμα είναι κάτι απρόσμενο «Κι εσύ anaplasis ε, φοβερά προϊόντα, εγώ έχω και το λάδι!» και τσουπ ξεκινάει η συζήτηση. Ουσιαστικά μόλις επιβράβευσες μια επιλογή του και ταυτόχρονα δημιούργησες ένα κοινό σημείο μεταξύ σας. Κι όλα χωρίς να γίνεις ούτε λίγο χυδαίος.

9. Το φαγητό πάντα θα μας ενώνει

Είναι περασμένη στο DNA μας η απόλαυση του φαγητού, αλλά και η ενστικτώδης σύνδεσή του με την αίσθηση της περιποίησης, της φροντίδας, είναι λοιπόν ο τέλειος τρόπος να κερδίσεις τη συμπάθεια κάποιου. Δε λέμε να προσφέρεις μελιτζάνα παπουτσάκι στην παραλία στις 4 το μεσημέρι, αλλά ένα καρπουζάκι θα εκτιμηθεί δεόντως, άσε που υποσεινήδητα δημιουργείς σε όποιον το προσφέρεις το αίσθημα ότι πρέπει με κάποιον τρόπο να ανταποδώσει. Win-win.

10. Μην το αφήνεις στην τύχη

Αυτό που μας ξενερώνει περισσότερο στο φλερτ της παραλίας είναι η παροδικότητα που εμφανίζει. Αυτό το κι αν δεν πετύχει κλάιν, θα πάω στο επόμενο γκομενάκι κι όλα καλά. Νιώθεις αναλώσιμος οπότε προτιμάς να υψώσεις τείχος από το να είσαι μια από τα ίδια. Δεν είναι κακό να θέλεις κάτι πρόχειρο και γρήγορο, μα πρέπει να αποδεχτείς ότι μπορεί και να μην το έχεις άνευ προσπάθειας. Επομένως κάνε τον άνθρωπο που φλερτάρεις να νιώσει ο μοναδικός άνθρωπος στη γη, ρώτα ευγενικά αν θα τον ξαναδείς πριν φύγει, κοίτα τον όταν του μιλάς, μη δείχνεις με το ένα πόδι στην έξοδο, ζήτα διακριτικά τον αριθμό του ή δώσε τον δικό σου και πες ότι θα περιμένεις τηλέφωνο. Παίξε το παιχνίδι κιμπάρικα.

pillowfights
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top