Η πρόβλεψη του ζωδίου σου, με αρκετή δόση χιούμορ!

0

Εάν μιλούσε το ωροσκόπιό σου, θα σου έλεγε τα εξής.

Ναι μεν αστεία, αλλά πέρα για πέρα ακριβής! Σίγουρα δεν την έχεις ξαναδιαβάσει πουθενά!



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Δεν έχει καμία σημασία ποιος πλανήτης είναι πού και τι κάνει. Σημασία έχει ότι σηκώθηκες από το κρεβάτι κι ετοιμάζεσαι να μοιράσεις πόνο. Το ωροσκόπιο προσκυνά τη βούλησή σου, ουχί το ανάποδο!



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Εάν νιώθεις τη ζωή να σε προσπερνά, έχεις δίκιο: είναι σε καλύτερη φόρμα από εσένα και τρέχει πιο γρήγορα. Παρηγορήσου… Εάν είχες χρήματα στον τραπεζικό σου λογαριασμό, θα τα επένδυες σε πιτόγυρα.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Το Σύμπαν θα σου στείλει πολλά μηνύματα αυτό το μήνα, αλλά εσύ θα τα αφήσεις αδιάβαστα, για να το τιμωρήσεις που δεν απάντησε στο δικό σου μήνυμα 3 μήνες πριν, που ζητούσες να μοιραστεί μαζί σου τα κέρδη του ΛΟΤΤΟ. Revenge is sweet!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Λίγο πριν ο Ερμής γίνει ανάδρομος στο ζώδιό σου, αναπολείς όσους σε έχουν βλάψει και συμφωνείς ότι η καλύτερη λύση είναι να τους διαγράψεις από το… Facebook και να τους θάψεις. Ζητάς τη βοήθεια του Σκορπιού και το φτυάρι του.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Σήμερα θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου! Απλώς, κοίταξε στον καθρέφτη! Επίσης, η ζωή σου θα έχει μια δραματική αλλαγή. Είσαι ελεύθερος να κλάψεις ή να γελάσεις, αφού ούτε κι εμείς ξέρουμε ποια θα είναι η αλλαγή αυτή. Όπως κι αν αντιδράσεις, κάντο BIG!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Παρά τις προσπάθειές σου να πατάξεις την αναρχία στην δουλειά, οι παρατρεχάμενοι μέσα εκεί κάνουν ο καθένας το δικό του. Δεν θα έχεις άλλη επιλογή από το να τους στείλεις memos επίπληξης. Σκέψου και να δούλευες εκεί τι θα γινόταν…



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Καλείσαι να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις, όχι όμως προτού φτιάξεις μαλλί και τσεκάρεις με την selfie camera ότι βγαίνεις κούκλα. Αν οι αποφάσεις είναι σωστές ή όχι, λίγο έχει σημασία, αφού όταν τις πήρες, ήσουν ένα κουκλάκι ζωγραφιστό!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Η επιστήμη αναλώνεται στο να αποδείξει ότι οι άνθρωποι σκέφτονται ασταμάτητα το σεξ και τη βία. Είσαι ο μοναδικός που ασχολείται σοβαρά με το θέμα και τους δικαιώνεις!




ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Μπορείς κάλλιστα να αναβάλλεις σήμερα αυτό που μπορείς να κάνεις αύριο! Ζήσε ανέμελα και στείλε το λογαριασμό στον Αιγόκερω ή στον Καρκίνο. Ο πρώτος θα σε ανταλλάξει με Mercedes κι ο δεύτερος θα αρνηθεί ότι σε γνωρίζει.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Είναι μια ιδανική περίοδος για να περιπλέξεις τη ζωή σου όσο γουστάρεις και μετά να κατηγορήσεις με στόμφο τις 2 εκλείψεις του Ιουνίου, τον ανάδρομο Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη και να απαιτήσεις να παλουκωθούν δημοσία δαπάνη, ενώ διατηρείς τα δικαιώματα να εισπράξεις τα έσοδα από το live streaming!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Φυσικά και Ποτέ, μα ποτέ δεν λες ένα πράγμα και κάνεις κάτι άλλο. Κάνεις λάθος και δεν το ξανασυζητάς ποτέ! Σήμερα μπορείς να κάνεις το ίδιο: η Σελήνη είναι σε οίστρο κι ο Άρης ποτίζει τα λουλούδια! Ό,τι λάθος και να κάνεις θα… το έχεις ξεχάσει μέχρι αύριο! Cheers!



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Μετά από 35 χρόνια σιωπής, κρατώντας ένα μυστικό που σου εκμυστηρεύτηκε η Κικίτσα στο νήπιο, θα αποφασίσεις να μιλήσεις, αλλά κανείς δε θα δώσει δεκάρα, γιατί κανείς δεν ξέρει ποια στον άνεμο είναι η Κικίτσα…




astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top