Ζώδια και μεγάλα λόγια!

0

Τι λένε για να σε εντυπωσιάσουν, τι ισχύει τελικά…

«Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι» λέει ο σοφός λαός μας εννοώντας ότι όταν ακούς υπερβολές, πολλές υποσχέσεις και μεγάλα λόγια καλύτερα να μην δείχνουμε εμπιστοσύνη…


ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04

Ποιος σκαρφάλωσε καμιά δεκαριά φορές στην κορυφή του Ολύμπου και του Κίσαβου, μην πούμε και της Γκιώνας, χειμώνα καιρό (το καλοκαίρι έχει ζέστη και δεν λέει); Ποιος έσωσε από ένα φλεγόμενο σπίτι μια γιαγιά και τα οκτώ εγγονάκια της; Και ποιος έχει σεξουαλικό ρεκόρ δεκαπέντε φορές σε ένα 24ωρο; Μα ο Κριός, φυσικά, σωστά το μάντεψες. Είναι ατρόμητος και σέξι, σαν τον Τζον Κάρτερ στον Άρη. Δικός του και ο πλανήτης, δική του και όλη η δόξα. Τώρα, αν εσύ όλα αυτά τα πιστέψεις και ψωνίσεις από σβέρκο, κακό του κεφαλιού σου, που δεν έχεις ψυλλιαστεί τα τερτίπια του Κριαριού.



ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05

Μαζί του (υπόσχεται) οι μέρες θα κυλούν σαν να βρίσκεσαι σε έναν παράδεισο, μέσα στην τρυφηλότητα –όχι, μην τα μπερδεύουμε, καμιά σχέση με το τριφύλλι, αλλά ζήσε Μάη μου να το φας, που λέει και η παροιμία. Πολύ απλά, ο Ταύρος θα σου διαφημίσει με επαγγελματική μαστοριά και αισθησιακή τσαχπινιά τα κομφόρ που θα σου προσφέρει η παρέα του. Θα είναι, λέει, μια σχέση χορταστική, από τροφή κάθε είδους, συναισθηματική και σαρκική. Δηλαδή θα φας καλά, για να το πούμε πιο λαϊκά. Από γλαρόσουπα μέχρι γλάρο σουφλέ, καθώς είναι και μανούλα στις συνταγές. Να τις φτιάχνει ή να του τις φτιάχνουν. Βάλε ποδιά και ανασκουμπώσου.



ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06

Όσο τζιμάνι και να πιστεύεις πως είσαι στο να μυρίζεσαι το παραμύθι, με τον Δίδυμο δεν τη βγάζεις καθαρή. Και τα λέει τόσο ωραία, το ατιμούλι. Αλλά μην προσπαθείς να βρεις άκρη. Απλώς χαλάρωσε και απόλαυσέ το, όπως οι αρχαίοι θα άκουγαν τον Όμηρο να τους αφηγείται την Οδύσσεια (και ο Οδυσσέας Δίδυμος θα ήταν, και πάμε στοίχημα). Μόνο που η πλοκή του προγονικού έπους ωχριά μπροστά στις ιστορίες που θα ακούσεις. Πώς λένε, πέτα τα μισά στη θάλασσα; Ε, εσύ πέτα τα όλα, κράτα μόνο το όνομα, για να έχεις κάπως να τον αποκαλείς, ώστε να ξέρουμε για ποιον μιλάμε. Και για τα υπόλοιπα βλέπουμε.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07

Εντάξει, ο Καρκίνος δεν θα σου πει ψέματα. Διότι μια σχέση πρέπει να βασίζεται στην ειλικρίνεια, σωστά; Τώρα, αν σου προκύψει πολύ πονεμένος και ταλαιπωρημένος από διάφορα τρολ του έρωτα, που του ραγίσαν την καρδιά, πριν εμφανιστείς εσύ στην πολύπαθη ζωή του, μη σπεύσεις να αναφωνήσεις με αγανάκτηση, «τς, τς, τς, μα για κοίτα τι παλιοχαρακτήρες κυκλοφορούν!». Και μη χαρείς πως, τάχατες, μόνο εσύ μπορείς να κάνεις το δάκρυ του χαρά και τα λοιπά. Σου πετάει το μπαλάκι, αναλαμβάνεις όλο χαρά και περηφάνια το ανθρωπιστικό έργο και μετά θα έχεις και να αποδεικνύεις κάθε φορά πως δεν είσαι κι εσύ ένας από τους παλιοχαρακτήρες που λέγαμε.



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08

Ο Λέων είναι ο τύπος που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ, ακόμα κι όταν χρειάζεται. Δηλαδή έτσι το κάνει να φαίνεται. Όπως είχε συμβεί και τότε που γνώρισε την Κορινθίου (ή τον Τότσικα, αναλόγως) και πέσανε ξεροί για πάρτη του, μόνο που εκείνος δεν τσίμπησε, γιατί από κοντά και χωρίς φώτοσοπ δεν λέγανε και τόσο. Και να ήταν μόνο αυτοί… Μην αρχίσεις τώρα να ρωτάς λεπτομέρειες, κάνε «ουάου» και κλείσ’ το το θέμα. Αρκέσου στο ότι το Λιοντάρι θα σου προσφέρει τον διπλανό του θρόνο (ή και σκαμπό, αλλά πάντα δίπλα του) και θα παίρνεις ποσοστά από τη δόξα του (ένα 10% καλά είναι;) χωρίς να κουράζεσαι καθόλου.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09

Ο Παρθένος δεν τα καταφέρνει και πολύ στις μπλόφες, άλλωστε ο καλός Θεός του έδωσε όση ειλικρίνεια και μετριοφροσύνη στέρησε από όλα τα υπόλοιπα ζώδια. Γι’ αυτό δεν θα μπει στη διαδικασία να σε φλομώσει στο παραμύθι. Θα σου παρουσιάσει απλώς, πολύ ταπεινά, τα κομφόρ που θα βρεις στο τσαρδί της καρδιάς του, σε αποκλειστικότητα και all-inclusive. Καθαριότητα και αρχοντιά, αλλάζουμε σεντόνια καθημερινά και σεβόμαστε τις επιθυμίες του πελάτου. Τι άλλο θέλεις κι εσύ για να είσαι ευτυχισμένος; Α, τα εν λόγω σεντόνια μετά το πρώτο τέρμινο, τα στρώνεις εσύ, γιατί Αντωνάκη οι σκλάβοι δεν ξύπνησαν, απλώς δεν κοιμόντουσαν εξαρχής, αλλά εσύ δεν το πήρες χαμπάρι.



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10

Κράτα καρνέ και σημείωνε ονόματα. Το μεγάλο ατού ενός Ζυγού είναι το name dropping, όπου θα σου παρουσιάζει με ρυθμό πυροβόλου γνωριμίες, μέρη όπου έχει πάει, φάει, κοιμηθεί, βιβλία που έχει διαβάσει, άτομα της διανόησης και των τεχνών με τα οποία κάνει παρέα. Τέτοια ζωή κοσμοπολίτισσα δεν θες να τη μοιραστείς; Θες. Εν καιρώ θα ανακαλύψεις πως πολλούς celebrities απλώς του τους σύστησαν κάπου κάποτε, ενώ από το παρισινό Four Seasons (1.350 ευρά η διανυκτέρευση στο φθηνότερο δωμάτιο) είχε απλώς περάσει απ’ έξω με το πούλμαν. Αλλά τώρα, αν εσύ κατάλαβες αυτά που ήθελες, δεν φταίει εκείνος. Ορίστε μας, που θα τον πεις και ψεύτη.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11

Η κρυφή αλήθεια του Σκορπιού είναι πιο συναρπαστική από οποιοδήποτε φανερό ψέμα, οπότε γιατί να μπει στον κόπο; Αρκεί η μπλόφα. Θα σου μισοανοίγει το κουτί του, θα ρίχνει μια κλεφτή ματιά μέσα, και θα το ξανακλείνει λέγοντας «δεν ξέρω αν θα πρέπει ακόμα να σου το αποκαλύψω αυτό». Θα το ξαναβάζει στο ράφι και μείνε να τσιτσιρίζεσαι με τα μισόλογα. Να τρως τα λυσσακά σου μέχρι να μάθεις. Μα, κι εσύ δεν τρως κάνα μουσακά καλύτερα; Γιατί το άτομο έχει μεγάλο ταλέντο στα χείλη να αυτο-πλασάρεται με τον πιο δελεαστικό τρόπο. Αλλά και η Πανδώρα έτσι την πάτησε με ένα ηλίθιο κουτί και την πληρώνουμε όλοι τώρα.



ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12

Είναι ακαταμάχητος ο Τοξότης χωρίς να χρειάζεται να το παλέψει καθόλου, σαν τον αστροναύτη της διαφήμισης, που κερδίζει το κορίτσι ακόμα και με το διαστημικό κοστουμάκι ασορτί με την κάσκα. Ξέρεις πόσες πικραμένες καρδιές θα φαρμακώνονταν ευχαρίστως για την πάρτη του; Μη ρωτήσεις να σου πει νούμερο (τι, τον αμφισβητείς;), πολλές πάντως. Όμως άσε τα παλιά και απόλαυσε την εύνοια της τύχης σου, που δεν φαντάζεσαι πόσοι θα σε ζηλεύουν τώρα (πολλοί, λέμε, και πάψε να αμφισβητείς). Αλλά μην κόψεις και εσύ τις φλέβες σου αν θελήσει να την κάνει, που θα το θελήσει κάποια στιγμή, γιατί έτσι είναι, αυτός στον άνεμο φτερό και εσύ φύλλο ξερό στο πρωτοβρόχι.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01

Με τον Αιγόκερω μπορείς να απολαύσεις το πιο επαγγελματικό πλασάρισμα ever. Μόνο ντοσιέ με το βιογραφικό του δεν θα σου δείξει. Θα σου δείξει όμως φωτογραφίες στο κινητό. Το εξοχικό του, ο ίδιος στην απονομή του καλύτερου πωλητή 2011 (εσύ ποιος λες να ήτο, δηλαδή;), ο ίδιος στους Παξούς για ψαροντούφεκο και στους Παρνασσούς για σκι (κάθε τρεις και ολίγον εκεί πάει) και το καινούργιο αυτοκίνητο που θα παραγγείλει. Ωραία δεν είναι όλα αυτά; Ιδίως όταν σταδιακά αποκαλύπτεται ότι το εξοχικό είναι της μαμάς αλλά πάει κι αυτός, η απονομή έγινε προτού να χρεοκοπήσει η εταιρία και οι φωτογραφίες με τις αθλοπαιδιές ήταν πόζα «πριν». Μετά βρέθηκε στα επείγοντα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02

Έχεις μπροστά σου εκείνον που θα επεκτείνει τους ορίζοντές σου και θα αναβαθμίζει την μικρή σου ύπαρξη, διότι σκουλήκι ο άνθρωπος, σήμερα είμαστε και αύριο ποιος ξέρει. Αλλά μην ανησυχείς, χάρη στον Υδροχόο θα κερδίσεις πόντους, ώστε τουλάχιστον στην επόμενη ζωή σου να έχεις ένα κάρμα της προκοπής. Πώς; Συμμετέχοντας κι εσύ στη σωτηρία του σύμπαντος, την οποία έχει αναλάβει εργολαβία. Α, δεν το ήξερες; Κατά βάθος είναι ένας Superman που απεκδύεται το χαζοχαρούμενο λουκ, κοτσάρει κολάν και μπέρτα και διασώζει ό,τι βρεθεί στον δρόμο του. Αλλά μέχρι την επόμενη αποστολή, δεν απεκδύεστε και μεταξύ σας να το προχωρήσετε, γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχεια;



ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03

Ο Ιχθύς δεν έχει ανάγκη να καταφύγει στο ψέμα, όπως το ψάρι δεν έχει ανάγκη να μπει στο ντους για να πλυθεί. Περίμενε λοιπόν να ακούσεις πολύ, αλλά και γοητευτικό ομολογουμένως παραμύθι, όπως για την Τίνκερμπελ (την αληθινή, όχι σε κουκλάκι ούτε σε καρτούν) που ερχόταν στο μαξιλάρι του όταν ήταν μικρός και έκτοτε βρίσκεται υπό τη μόνιμη επήρεια της νεραϊδόσκονης. Εννοείται πως δεν θα δώσεις βάση σε όσα θα σου αφηγηθεί, υποσχεθεί και συμφωνήσει. Και θα δεσμευτείς ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν εναντίον του, σε περίπτωση που εσύ, από δικό σου φταίξιμο, διαψευστείς. Εντάξει τώρα, εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι εσύ θα κολλάς σε κάτι πράγματα μικρά;





Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top