Κρατάμε Αποστάσεις, Έρωτας και Ζώδια

0

Πως την “παλεύουν” τα Ζώδια;

Μα πως να γνωρίσω κάποιον, χωρίς να τον βλέπω αυτοπροσώπως;

Πως θα ανανεώσω την σχέση μου κατά την διάρκεια της καραντίνας, χωρίς να βαλτώσουμε!

Ενώ είμαστε κοινωνικά απομακρυσμένοι, πρέπει να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους να κινήσουμε την ερωτική μας ζωή!

Γιατί λοιπόν να μην γίνουμε λίγο πιο δημιουργικοί;

Για να δούμε!



Αν είσαι ελεύθερος πες ναι στο ορμητικό φλερτ και επειδή είσαι και παθιασμένο ζώδιο, το sexting δεν αποκλείεται!
Αν είσαι δεσμευμένος (πέρα από το μπόλικο σεξ) επιστράτευσε την ανταγωνιστική σου φύση και παίξε ένα βιντεοπαιχνίδι μαζί με το ταίρι σου, στο διαδίκτυο.





Αν είσαι δεσμευμένος, αραιά και που, ντύσου, στολίσου και φτιάξε δείπνο για δύο, συμπλήρωσε με το φως των κεριών και με απολαυστική αισθησιακή μουσική!
Αν είσαι ελεύθερος, δεν σου αρέσει το messenger ή το Instagram. Προτιμάς την αμεσότητα, γι'αυτό προτίμησε το Skype!





Αν είσαι ελεύθερος, ξέρεις.... Όλη μέρα μηνύματα, γνωριμίες και φλερτ, μέσω διαδικτύου! Αν είσαι δεσμευμένος, φτιάξε ένα φλιτζάνι καφέ στο ταίρι σου και καθίστε να τα πείτε! Ακόμα κι αν δεν έχετε νέα (φυσικά και όχι...), πάντα βρίσκεις εσύ κάτι ευχάριστο να πεις!





Αν είσαι δεσμευμένος. ποπ κορν, κουλούριασμα στον καναπέ και Netflix! Σκέτη απόλαυση!
Αν είσαι ελεύθερος, ευκαιρία να δεις πόσο έλειψες στον πρώην. Που ξέρεις; Ίσως λήξη καραντίνας, να σημαίνει επανασύνδεση!





Αν είσαι δεσμευμένος, δεν σταματάς να διασκεδάζεις, ούτε στο σαλόνι σου! Καραόκε, “Στην υγειά μας ρε παιδιά” με ποτάκι ή επιτραπέζια, είναι ό,τι καλύτερο!
Αν είσαι ελεύθερος, ανέβασε σούπερ σέλφις (τώρα που έχεις χρόνο να βγάλεις πολλές και να διαλέξεις την καλύτερη) και μέτρα likes, θαυμαστές και κατακτήσεις!





Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι στις ταινίες! Την μια μέρα θα διαλέγει το ταίρι σου και την άλλη εσύ! Και μετά συζήτηση και ανάλυση! Το έχεις άλλωστε!
Αν είσαι ελεύθερος, μην ασχολείσαι μόνο τα μηνύματα στα social! Καλύτερα να ανταλλάξεις τηλέφωνα, με το φλερτ σου, γιατί στο μπλα-μπλα, δεν πιάνεσαι!





Στόλισε το σπίτι, εσένα, βάλε μουσική, βάλε αρώματα, κεριά, φτιάξε κοκτεϊλάκια και χαλάρωσε με το άλλο σου μισό, σε μία τέλεια ατμόσφαιρα, αν είσαι δεσμευμένος!
Αν είσαι ελεύθερος, μην αναλώνεσαι στους άπειρους θαυμαστές σου μέσω social media! Διάλεξε την πιο αξιόλογη κατάκτηση σου και επικεντρώσου εκεί! Για να βγει και σε κάτι δηλαδή, μετά την καραντίνα...





Αν είσαι δεσμευμένος, πέρα από τα πειράματα στο σεξ που σίγουρα ήδη κάνεις, παίξε με το ταίρι σου επιτραπέζια ή application games, που έχουν να κάνουν με παιχνίδια του μυαλού!
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι στην καλύτερη φάση, όσο κι αν δεν το πιστεύεις! Μπορείς εύκολα να χειραγωγήσεις κάποιον επικοινωνιακά (έχεις και τον χρόνο...) και να καταλήξει ένα φλερτ, ακριβώς όπως εσύ θες!





Αν είσαι δεσμευμένος, πίτσα, μπύρα και ταινίες, όχι χολιγουντιανές ή ελληνικές! Ο,τιδήποτε άλλο!Μπορεί τα αεροδρόμια να είναι κλειστά, αλλά το internet ενώνει όλον τον κόσμο! Ναι, στις γνωριμίες μέσω διαδικτύου, με άτομα άλλης εθνικότητας λοιπόν, αν είσαι ελεύθερος!





Αν είσαι δεσμευμένος, μην δουλεύεις όλη την ώρα από το σπίτι! Ταινίες ιστορικές αγκαλιά με το ταίρι σου, είναι ό,τι πιο ανανεωτικό για την σχέση σας!
Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου τις... τηλεδιασκέψεις, για να κατακτήσεις το άτομο αυτό που ποθείς από την δουλειά!





Αν είσαι δεσμευμένος, οργανώστε βραδιές με τον σύντροφο και τους φίλους σας, μέσω Skype, με μουσικούλα, ποτάκι και πολύ καλή διάθεση!
Αν είσαι ελεύθερος, ώρα να βγεις από το friendzone! Αυτός ο εγκλεισμός, πάμε στοίχημα, πως θα κάνει το αντικείμενο του πόθου σου, να σε δει με άλλο μάτι! Γι'αυτό μην σταματάς να στέλνεις!





Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι στη γιόγκα για ζευγάρια! Καθημερινά! Και θα μας θυμηθείς!
Αν είσαι ελεύθερος, κάνε αυτό που σε εξιτάρει... Όλοι ξέρουμε τι είναι... Παράνομο και απαγορευμένο φλερτ...





oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top