Υπάρχουν ακόμα, αυθεντικά αρσενικά...


Κάθε γυναίκα αξίζει ένα τέτοιο αρσενικό.

Κι όμως υπάρχουν! Μπορεί να είναι δυσεύρετοι, όμως υπάρχουν! Μιλάω για τους πραγματικούς άντρες, τα γεννημένα αρσενικά με τους ωραίους τρόπους και την ευγενική ψυχή! Ο αληθινός, ο αυθεντικός άντρας ξεχωρίζει γιατί ξέρει να σέβεται, να αγαπά και να “κρατάει τον λόγο του”. Όταν κάνει λάθη τα αναγνωρίζει και έχει φιλότιμο.

Στις δύσκολες καταστάσεις δεν κρύβεται, δείχνει ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Στέκεται “βράχος” σε όσους ζητούν να στηριχτούν πάνω του. Ξέρει να ξεκαθαρίζει καταστάσεις ντόμπρα και όχι ύπουλα. Κι όμως υπάρχουν αυτοί οι άντρες. Άντρες που είναι σίγουροι για τον εαυτό τους, είναι δίκαιοι και γενναιόδωροι.

Ξέρουν πως να φερθούν σε μια γυναίκα και να την κάνουν να νιώθει μοναδική. Δίνουν νόημα στην αγάπη και ξέρουν να υμνούν τον έρωτα. Δε χειρίζονται καταστάσεις και ψυχές για να βολευτούν! Σου ξαναλέω υπάρχουν τέτοιοι άντρες. Κάθε γυναίκα αξίζει ένα τέτοιο αρσενικό. Όταν το βρει όμως πρέπει να του δώσει την αξία που του αρμόζει. Να σταθεί ισάξια δίπλα του χτίζοντας μια ισότιμη σχέση!

Δέσποινα Χατζάκη
loveletters
Ετικέτα:
To Top