Ανταποκρίνεται ή όχι στο ερωτικό σου ενδιαφέρον;

0

Ο τρόπος να το δείξει σύμφωνα με το ζώδιο του.

Ατέλειωτα τηλεφωνήματα με τις φιλενάδες για να εξηγήσετε την αλλόκοτη συμπεριφορά του, μια να είναι ζεστός και τρυφερός και την άλλη να είναι ψυχρός και απόμακρος.. Προσπάθειες χωρίς αποτέλεσμα για να αποκρυπτογραφήσεις το βλέμμα του, τα λόγια και τις κινήσεις του, μιας και ο τρόπος που σου φέρεται δεν σου δίνουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι θέλει από εσένα.. Μήπως απλώς δεν ενδιαφέρεται πια;

Διάβασε εδώ τις τρεις ενδείξεις που θα πρέπει να σε βάλουν σε υποψία ότι το άτομο που σου αρέσει δεν ανταποκρίνεται στο ερωτικό σου ενδιαφέρον, ανάλογα και με το ζώδιό του.Όσο ευπρόσδεκτο κι αν μπορεί να φανεί, το να σου πει στο δεύτερο κιόλας ραντεβού πως σ’ αγαπά και θέλει να περάσει μαζί σου το υπόλοιπο της ζωής του, θεώρησέ το ύποπτο, ακόμα κι αν προέρχεται από ένα παρορμητικό Κριό. Πιθανόν πάσχει από επιπολαιότητα ή είναι μάλλον ερωτευμένος /η με τον έρωτα γενικά παρά με σένα.

Δεν δείχνει να σε φλερτάρει ή να επιδιώκει να βρίσκεται κοντά σου ή μαζί σου. Σε εξιτάρει το να σου το παίζει δύσκολος, αλλά μπορεί απλώς να μην ενδιαφέρεται.

Ξεκινήσατε καλά και το πράγμα αρχίζει να βουλιάζει. Κι έχεις την αίσθηση ότι δεν πρόκειται να ξαναπάρει τα πάνω του. Ο Κριός δεν έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Αν πάρει την κάτω βόλτα, μάλλον είναι για τα καλά.Υπάρχει ένα θέμα εμπιστοσύνης μεταξύ σας. Είπαμε ότι ο Ταύρος είναι ζηλιάρης και κτητικός, αλλά αν εσύ δεν του δίνεις αφορμές να μην σε εμπιστεύεται, ή κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια ή δεν σε εκτιμά όπως σου αξίζει.

Δεν κάνει κοινά σχέδια μαζί σου ούτε καν για το επόμενο Σαββατοκύριακο. Είναι όλο «δεν ξέρω», «θα δούμε» κλπ. Για έναν Ταύρο δεν είναι καλό σημάδι. Αυτός λατρεύει τα προγράμματα. Απλώς δεν θέλει να σε περιλάβει.

Δεν σε δέχεται όπως είσαι. Σε τρελαίνει στην κριτική για ό,τι λες, κάνεις, φοράς. Σάμπως δεν είχε καταλάβει από πριν τι ήσουν; Ειδικά αυτό το ζώδιο σε είχε σκανάρει προσεκτικά πριν να προχωρήσει μαζί σου, άρα υπαναχωρεί στο ενδιαφέρον του.Σε κάνει να αισθάνεσαι πως υπάρχει ένα τείχος ανάμεσά σας. Δίνει έμφαση στο πόσο αποκλίνουν μεταξύ τους τα γούστα και οι απόψεις σας, λες και …χαίρεται που διαπιστώνει πόσα πράγματα σας χωρίζουν και πόσο διαφορετικοί άνθρωποι είστε.

Ανακαλύπτεις ότι δεν αφήνει να μαθαίνει ο περίγυρός του για τις συναντήσεις σας. Για έναν τύπο που συνήθως κάνει βούκινο το πού πήγε και τι έκανε και με ποιους, κάτι τέτοιο δεν είναι πολύ ενθαρρυντικό.

Αποφεύγει τις συζητήσεις για τον βαθύτερο εαυτό σου, καταφεύγοντας σε ουδέτερα θέματα. Κι επίσης δεν δείχνει ενδιαφέρον να ρωτά πράγματα για σένα. Ο Δίδυμος είναι χαρακτηριστικά περίεργος. Αυτό δείχνει πως αποφεύγει τη στενότερη επικοινωνία.Αποφεύγει να σε γνωρίσει στους φίλους και την οικογένειά του, παρόλο που βλέπεστε εδώ και αρκετό καιρό. Ή, ενώ τους έχεις γνωρίσει, ξαφνικά αρχίζει να σε κρατάει μακριά τους και να τους συναντά χωρίς εσένα.

Σου μιλάει για παλιούς του έρωτες. Επανειλημμένα. Μπορεί το ζώδιο αυτό να έχει ένα κόλλημα με το παρελθόν αλλά αν το πράγμα παρατραβάει, σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει ξεπεράσει κάποιες καταστάσεις.

Αναγνωρίζει πως υπάρχουν ορισμένα προβλήματα με τη σχέση σας, και αυτό αν τον πιέσεις. Παρόλα αυτά δεν δείχνει διατεθειμένος να τα συζητήσει ή να αναζητήσετε τρόπο να τα λύσετε. Ποιος; Ο Καρκίνος που συνήθως κάνει το παν για να μη χαλάσει τη σχέση του;Σε ρωτάει δυο και τρεις φορές για τα ίδια πράγματα που του έχεις ξαναπεί, απλώς γιατί δεν έδωσε προσοχή στα λεγόμενά σου. Εντάξει, το κέντρο του κόσμου είναι μόνο εκείνος, αλλά αν ενδιαφέρεται, ξέρει μια χαρά να σε προσέχει.

Αν τον ρωτάς πράγματα για εκείνον, τα μασάει ή αλλάζει θέμα. Το να μη θέλει ένα Λιοντάρι να μιλήσει για τον εαυτό του, σημαίνει μόνο ένα πράγμα: ότι θεωρεί τον συνομιλητή του ανάξιο λόγου για να μπει στον κόπο.

Αν είστε ζευγάρι και δεν τα πάτε καλά, αρνείται να δεχτεί την οποιαδήποτε ευθύνη του για το γεγονός ότι δεν πάει καλά η σχέση. Αυτό σημαίνει μάλλον ότι δεν θέλει και να συμμετέχει στην όποια προσπάθεια… διάσωσης της κατάστασης. Απλά πράγματα.Έχεις την αίσθηση ότι υπάρχει ένα τρίτο πρόσωπο, είτε μόνο στο μυαλό του, είτε και στο κρεβάτι του. Ο Παρθένος δεν είναι τύπος που ξενοκοιτάζει. Αν σε απατήσει, έστω και νοερά, θα το κάνει στα σοβαρά. Επίσης δεν είναι καλός στη… συγκάλυψη.

Σου υπόσχεται πράγματα που δεν τα πραγματοποιεί. Για ένα άτομο που δεν του αρέσει να φαίνεται ασυνεπής, δυστυχώς η εξήγηση είναι ότι δεν είσαι πια ανάμεσα στις βασικές προτεραιότητές του και δεν πειράζει να σε δυσαρεστήσει.

Ο σεβασμός που δείχνει απέναντι σε εσένα και στη σχέση σας δείχνει διαρκώς να λιγοστεύει. Κακό σημάδι. Παρόλο που δεν συνηθίζει να φέρεται ανάρμοστα, μπορεί και να το κάνει αν αισθάνεται υπερβολικά στριμωγμένος σε μια κατάσταση που δεν του αρέσει πια.Συνήθως έκανε εκείνος τα περισσότερα βήματα για να βρίσκεστε μαζί, προσαρμόζοντας το πρόγραμμα και τις προτιμήσεις του. Τώρα απλώς, άμα δεν γουστάρεις την παράσταση στην Επίδαυρο, κάτσε σπίτι και θα πάει με άλλη παρέα. Διήμερο κιόλας.

Περισσότερο μιλάτε με γραπτά μηνύματα, παρά δια ζώσης. Τι στην ευχή, του κόπηκε η μιλιά; Ή μήπως του πέρασε η όρεξη να σε βλέπει ή έστω να σε ακούει;

Διαφωνείτε συνέχεια, για τα πάντα. Ακόμα και για τα πιο απλά, όπως αν στη σαλάτα με αβοκάντο ταιριάζει το λαδόξιδο ή το λαδολέμονο. Και τι μουσική να ακούσετε στο αυτοκίνητο. Ο Ζυγός δεν αγαπά τους τσακωμούς , ιδίως για χαζομάρες. Αν γίνεται νευρικός και εριστικός, μάλλον ο έρωτάς του εξανεμίζεται.Όταν τσακώνεστε, το έχει στο τσεπάκι του να σου πετάξει ένα: «αφού δεν τα βρίσκουμε, είναι καλύτερα να χωρίσουμε». Ο Σκορπιός δεν είναι πολύ του χωρισμού. Ιδίως από μια σχέση που του προσφέρει την …ηδονή του τσακωμού. Εκτός αν δεν σε θέλει πια.

Αποφεύγει το βλέμμα σου. Οι ερωτευμένοι δεν χορταίνουν να κοιτιούνται στα μάτια. Ο Σκορπιός, επιπροσθέτως, μέσα από το βλέμμα ανιχνεύει τον συνομιλητή του. Δύο στα δύο, λοιπόν.

Σε αφήνει να αναρωτιέσαι αν τελικά σε θέλει ή όχι. Ένα τόσο παθιάρικο ζώδιο δείχνει τις προθέσεις και τις διαθέσεις του. Ακόμα κι αν σε βάζει να «τσιτσιρίζεσαι» για λόγους στρατηγικής, πάντα κάνει κάτι που θα υπονοήσει το ερωτικό του ενδιαφέρον.Αισθάνεσαι ότι πρέπει διαρκώς να προσπαθείς να τραβήξεις την προσοχή του και να επινοείς αφορμές να βρεθείτε. Εκείνος δεν παίρνει καμιά πρωτοβουλία. Περίεργο, για έναν Τοξότη που θέλει να έχει το πάνω χέρι, δεν νομίζεις;

Είναι αδύνατον να λύσετε μόνοι σας τις διαφορές σας. Και συχνά επικαλείστε τη… διαιτησία τρίτων, κοινών φίλων κλπ. για να σας πουν ποιος έχει δίκιο. Αν δεν μπορείτε να τα βρείτε μόνοι σας, η κατάσταση μάλλον έχει δυσκολέψει.

Σε αφήνει να πληρώνεις συνέχεια εσύ, χωρίς καν να προτείνει να κεράσει ή έστω να το μοιραστείτε. Ιδίως αν είναι άντρας. Ο Τοξότης είναι συνήθως γαλαντόμος και αν δεν έχει δεδηλωμένες … αφραγκίες, δεν σφυρίζει αδιάφορα όταν έρχεται ο λογαριασμός.Διαρκώς κάτι παίρνει από σένα. Σεξ, ιδέες, χρήματα, γνωριμίες. Σε κάθε σας επικοινωνία ή συνάντηση έχεις την αίσθηση ότι απλώς θέλει να αποκομίσει κάτι, διαφορετικά δεν θα υπήρχε άλλος λόγος να σε δει.

Οι κακές μέρες που περνάτε μαζί είναι σαφώς περισσότερες από τις καλές. Τσακώνεστε ή βαριέστε τις πιο πολλές φορές. Ο χρόνος που απολαμβάνεις κοντά του είναι αναλογικά ελάχιστος. Μα φυσικά ο Αιγόκερως μπορεί να γίνεται απίστευτα δυσάρεστος όταν θέλει (ή μάλλον, στην προκειμένη περίπτωση, δεν θέλει— εσένα) .

Νιώθεις πως σε αντιμετωπίζει περισσότερο σαν μια ευθύνη παρά σαν μια επιλογή. Λες και είσαι ο ηλικιωμένος ανήμπορος γονιός που του έλαχε σαν ισόβια υποχρέωση. Είναι ζώδιο του καθήκοντος, μην το ξεχνάς. Αλλά θέλεις να είσαι ένα καθήκον;Μετά από μια συνάντησή σας, αισθάνεσαι ένα κενό μέσα σου ή μια συναισθηματική εξάντληση. Ο χρόνος μαζί του δεν έχει καμιά ποιότητα. Για έναν Υδροχόο, που κάνει τα πάντα να φαίνονται συναρπαστικά, αυτό δείχνει πολλά.

Η αίσθηση της φιλίας, που είναι απαραίτητη σε μια σχέση, δεν υπάρχει εδώ. Αυτό το ζώδιο, όμως, θεωρεί τη νοητική και συναισθηματική σύνδεση πολύ σημαντική, ακόμα και για τον έρωτα. Κάτι λοιπόν δεν πάει καλά.

Μοιάζει να είναι ένας ξένος. Υψώνει τείχη και δεν σε αφήνει να καταλάβεις τον ίδιο ή τα κίνητρά του. Μπορεί ο Υδροχόος να έχει μια τάση να κρατά στεγανά, αλλά όχι και να αποξενώνεται. Από κάπου μπορείς πάντα να τον προσεγγίσεις, έστω και κουβεντιάζοντας για …τον καιρό.Σου δίνει την εντύπωση ότι, αν μπορούσε να σταθεί μόνος του, εσύ θα περίσσευες στη ζωή του. Του είσαι απαραίτητος μάλλον επειδή σε έχει ανάγκη, ιδίως σε πρακτικά θέματα, και όχι επειδή σε αγαπά.

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο λιγότερο ενθουσιασμό εκδηλώνει για τα πράγματα που κάνετε μαζί και για τη σχέση σας γενικότερα. Και δεν ανταποκρίνεται στις δικές σου προσπάθειες να ζωντανέψεις την κατάσταση.

Σου αφήνει μια αίσθηση μοναξιάς, ανασφάλειας και σύγχυσης όταν βρίσκεστε μαζί. Κι αν του το πεις, αντιδρά με αδιαφορία. Μπορεί ο Ιχθύς να έχει μια τάση να μπερδεύει τα πράγματα, αλλά την αγάπη του συνήθως την εκδηλώνει. Και προσπαθεί να καλοπιάσει τον άλλο, αν δει ότι τον έχει στενοχωρήσει.astrologos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top