Μάθε τι δείχνει η κάθε μια από τις 31 μέρες του μήνα για τον χαρακτήρα σου!

0

τι στοιχεία αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σου...

Μάθε τα στοιχεία για σένα που δίνει η μέρα του μήνα που γεννήθηκες

Έχεις διαβάσει τόσα και τόσα, για την ημέρα της εβδομάδας, για τον μήνα ή το έτος που γεννήθηκες, αλλά πίστεψέ μας, το ποια μέρα του μήνα ήρθες στον κόσμο, έχει κι αυτή τη σημασία του, δηλαδή, την 1η του μήνα, στις 3, στις 5 ή στις 31;

Παρακάτω, θα διαβάσεις τι στοιχεία αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σου το πότε ακριβώς γεννήθηκες μέσα στο μήνα:

1η του μήνα

Αν έχεις γεννηθεί την 1η του μήνα είσαι ένα πολύ φιλικό άτομο, που του αρέσουν τα όμορφα πράγματα στη ζωή. Φιλόδοξος, σταθερός, κάνεις μακρόχρονες σχέσεις. Είσαι καλός στο να ηγείσαι και αν διοχετεύσεις την ενέργειά σου στη σωστή κατεύθυνση, θα πας πολύ μακριά.

2 του μήνα

Είσαι άνθρωπος που βοηθάς, κάνεις εύκολα φίλους, δοτικός στις σχέσεις σου. Είσαι αισιόδοξος, σίγουρος για ό,τι κάνεις κι αυτό θα σε βοηθήσει να έχεις προβάδισμα έναντι των άλλων.

3 του μήνα

Έχεις πολύ δημιουργικό μυαλό, σου αρέσει να εξερευνάς νέους κόσμους, να μαθαίνεις καινούργια πράγματα. Είσαι εύκολος χαρακτήρας και κάνεις ευτυχισμένους τους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις μεγάλα όνειρα κι αν βάλεις τα δυνατά σου σύντομα θα τα πραγματοποιήσεις.

4 του μήνα

Αγαπάς τη ζωή, το χαμόγελό σου είναι μεταδοτικό και έχεις το ταλέντο να παρακινείς τους άλλους. Είσαι ρομαντικός και θα έχεις μια επιτυχημένη ερωτική ζωή. Αρκετές φορές δείχνεις κατανόηση κι μερικές αρνείσαι πεισματικά να αποδεχτείς κάτι. Αλλά είσαι πιστός κι αφοσιωμένος γι’ αυτό σε αγαπούν οι φίλοι σου.

5 του μήνα

Εκπέμπεις μαγνητισμό κι είσαι ευχάριστος άνθρωπος. Έχεις αίσθηση του χιούμορ και η ψυχή της παρέας. Ερωτεύεσαι εύκολα, είσαι πολύ συναισθηματικός κι υποφέρεις σε περίπτωση χωρισμού. Σου αρέσει να φοράς ρούχα στιλάτα και της μόδας.

6 του μήνα

Είσαι χαρούμενος, ενθουσιώδης και θέλεις να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα. Έχεις περιπετειώδες πνεύμα και ταυτόχρονα είσαι πολύ ευαίσθητος. Διατηρείς φιλίες χρόνων, προσφέρεις φροντίδα και παρηγοριά στα πρόσωπα που αγαπάς. Θα καταφέρεις πολλά στη ζωή σου.

7 του μήνα

Είσαι κάπως ντροπαλός αλλά συμπαθέστατος. Σου αρέσει η ηρεμία κι η σταθερότητα στη ζωή σου, είσαι αφοσιωμένος στη δουλειά σου και όταν ερωτεύεσαι γίνεσαι πολύ ρομαντικός και ευσυγκίνητος. Θέλεις να ζήσεις μια πολυτελή ζωή και είσαι πιστός στην οικογένεια και τους φίλους σου.

8 του μήνα

Είσαι ήρεμος, συνετός, και ψύχραιμος. Είσαι ευχάριστος και σου αρέσουν τα αστεία. Πιστεύεις στον Θεό και την Ανώτερη δύναμη και έχεις τέτοιες πνευματικές ανησυχίες. Επίσης, είσαι ιδιαίτερα μεγαλόψυχος, αν χρειαστεί.

9 του μήνα

Είσαι έξυπνος, έχεις ωραίο στιλ και το αντίθετο φύλο έλκεται εύκολα από σένα. Σου αρέσουν τα εκλεπτυσμένα πράγματα και πιστεύεις ότι πρέπει να ζεις το παρόν. Θέλεις να φροντίζεις την οικογένεια και τους φίλους σου και τον/ην ερωτικό/η σου σύντροφο την προσέχεις σαν την κόρη των ματιών σου.

10 του μήνα

Είσαι πολύ χαρισματικός άνθρωπος κι οι άλλοι θέλουν να έρχονται σε επαφή μαζί σου. Γίνεσαι θυσία στη σχέση σου αλλά είσαι σαν την καρύδα, απέξω σκληρός και από μέσα τρυφερός. Έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες και ίσως ασχολείσαι με τις τέχνες. Πρέπει να προσέχεις όμως γιατί κάποιοι μπορεί να εκμεταλλεύονται τη δοτική σου φύση.

11 του μήνα

Είσαι πολύ ζεστός και δεκτικός άνθρωπος. Σε θαυμάζουν και σου αρέσει να κάνεις καινούργιες παρέες. Ανταποδίδεις χάρες στους φίλους σου, κάνεις αστεία και ξοδεύεις αρκετό από τον χρόνο σου μαζί τους. Θέλεις να είσαι κυρίαρχος στη σχέση σου, όχι με την κακή έννοια, ενώ παράλληλα βγάζεις έντονο πάθος.

12 του μήνα

Είσαι κατασταλαγμένος άνθρωπος αλλά ταυτόχρονα ταπεινός. Είσαι αφοσιωμένος σε ό,τι καταπιάνεσαι, δουλειά ή σπουδές, ωστόσο είσαι πολύ συναισθηματικός και μερικές φορές γίνεσαι κτητικός στη σχέση σου. Γενικά όμως είσαι εύκολος και φιλικός χαρακτήρας. Σου αρέσει να ντύνεσαι όμορφα και βλέπεις τη ζωή ρεαλιστικά.

13 του μήνα

Έχεις μια σοφία που ενδεχομένως να μη συνάδει με την ηλικία σου, γι’ αυτό κι οι φίλοι σου ζητούν τη συμβουλή σου. Νοιάζεσαι για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τα κινητοποιείς να κάνουν πράγματα. Είσαι καλός συνεργάτης και πιστεύεις στο ομαδικό πνεύμα. Είσαι εξωστρεφής κι εκδηλώνεις τα ερωτικά σου συναισθήματα.

14 του μήνα

Είσαι γεννημένος αρχηγός. Αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία τις δυσκολίες και εμπνέεις άλλους σε περίπτωση κρίσης. Σου αρέσουν τα ταξίδια και ντύνεσαι με την τελευταία λέξη της μόδας. Θέλεις να σε κανακεύουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα, επιδιώκεις σοβαρές σχέσεις και είσαι πιστός.

15 του μήνα

Ασκείς έντονο μαγνητισμό και ξεχωρίζεις στο πλήθος. Είσαι χαμογελαστός και μεταδίδεις τη χαρά γύρω σου, ωστόσο, είσαι σοβαρός. Έχεις συγκεκριμένους στόχους στη ζωή σου και προσπαθείς σκληρά να τους πετύχεις. Βάζεις το «είναι» στη σχέση σου και τα αισθήματα έχουν τον πρωταρχικό ρόλο.

16 του μήνα

Είσαι εσωστρεφής και πολύ υπομονετικός άνθρωπος. Κάνεις το οτιδήποτε αφού ζυγιάσεις τα υπέρ και τα κατά. Είσαι ευγενικός, αλτρουιστής και σου αρέσει να βοηθάς τους άλλους. Εκφράζεις τα αισθήματά σου αραιά και που, αλλά φροντίζεις και προσφέρεις την αμέριστη προσοχή στον/την αγαπημένη σου.

17 του μήνα

Είσαι άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά μερικές φορές χάνεις την ψυχραιμία σου αρκετά εύκολα. Είσαι δημιουργικός, έχεις μια καλλιτεχνική φλέβα και ιδιαίτερα ώριμος ανεξάρτητα από την ηλικία σου. Προσπαθείς να είσαι φίλος με όλους και φλερτάρεις αρκετά. Θέλεις την αυτονομία και το χώρο σου στη σχέση σου.

18 του μήνα

Είσαι εξωστρεφής χαρακτήρας αλλά σου αρέσει να περνάς το χρόνο σου ερχόμενος σε επαφή με τη φύση. Είσαι δυναμικός, δεν μπορείς να σταθείς στο ίδιο σημείο για πολύ ώρα κι εκφράζεις τις απόψεις σου ανοιχτά. Όταν ερωτεύεσαι, συναρπάζεσαι, αλλά επιδιώκεις τις μακρόχρονες, σταθερές σχέσεις.

19 του μήνα

Είσαι ελκυστικός και δίνεις ιδιαίτερη βαρύτητα στο ντύσιμό σου. Έχεις περισσότερους φίλους του αντίθετου φύλου. Έχεις έντονη αίσθηση του χιούμορ, είσαι ευχάριστος και γι’ αυτό θέλουν όλοι να κάνουν παρέα μαζί σου. Σε ερωτεύονται για τον ενθουσιασμό, την κατανόηση αλλά και το ελεύθερο πνεύμα σου.

20 του μήνα

Είσαι ο άνθρωπος που συμπαθούν όλοι και δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να σε αντιπαθήσει. Βγάζεις μια αθωότητα ή φιλικότητα και συχνά γίνεσαι εύπιστος. Έχεις μια ευαίσθητη πλευρά που τη γνωρίζουν μόνο τα πολύ δικά σου άτομα. Τα πρόσωπα του δικού σου φύλου σε ζηλεύουν, εξ αιτίας της ευκολίας που έχεις να βρίσκεις εραστή ή ερωμένη.

21 του μήνα

Ζεις τη ζωή στο έπακρο και δεν ανησυχείς για το αύριο. Θέλεις να είσαι ανεξάρτητος όσο γίνεται και βάζεις τα δυνατά σου για να ξεπεράσεις όποιο εμπόδιο σταθεί στο δρόμο σου. Είσαι όμορφος και διασκεδαστικός και σε ερωτεύονται κυρίως για την ζεστασιά και την οικειότητα που βγάζεις.

22 του μήνα

Παρότι δεν είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής, συναναστρέφεσαι με ευκολία με πολλά και διαφορετικά άτομα. Είσαι αρκετά έξυπνος, αλλά ορισμένες φορές αποζητάς την προσοχή των άλλων. Σου αρέσει να περιστοιχίζεσαι από στενούς φίλους και απολαμβάνεις τον χρόνο που περνάς μαζί τους. Θα βρεις την ευτυχία στο πλευρό ενός προσώπου που αγαπάς πολύ.

23 του μήνα

Είσαι ένας χαρούμενος και τυχερός άνθρωπος, που παίρνει τη ζωή όπως έρχεται. Είσαι πνευματώδης κι η οικογένεια κι οι φίλοι σου έρχονται πρώτοι στην καρδιά σου. Έχεις μεγάλο ταλέντο σε κάποια από τις Τέχνες που καλό θα ήταν να το ανακαλύψεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Νοιάζεσαι και φροντίζεις το άλλο σου μισό.

24 του μήνα

Είσαι σταθερός κι υπεύθυνος άνθρωπος κι οι άλλοι γνωρίζουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σου. Είσαι γοητευτικός και γεμίζεις όμορφα συναισθήματα, όταν ερωτεύεσαι. Είσαι ενεργός και δραστήριος, αφοσιωμένος στη δουλειά ή τις σπουδές σου κι αν προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, θα φτάσεις στην επιτυχία.

25 του μήνα

Είσαι ευγενικός, αξιαγάπητος και διπλωμάτης γι’ αυτό δεν δημιουργείς στους άλλους ανταγωνιστικές διαθέσεις. Είσαι γενναιόδωρος με τους «μη προνομιούχους», φιλόδοξος και θέλεις να πετύχεις πολλά στη ζωή σου. Αν είσαι ανοιχτόμυαλος και βάλεις τα δυνατά σου, θα τα καταφέρεις. Όταν ερωτεύεσαι, γίνεσαι πολύ τρυφερός και ρομαντικός.

26 του μήνα

Είσαι ένας ειλικρινής κι αυθόρμητος άνθρωπος κι ακολουθείς το δρόμο που σου δείχνει η καρδιά σου, χωρίς να σε ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Διατηρείς την ψυχραιμία σου και δε θυμώνεις εύκολα. Σου αρέσει να μαθαίνεις συνεχώς καινούργια πράγματα. Το φλερτ θα σου φέρει τον έρωτα της ζωής σου.

27 του μήνα

Είσαι πολύ ελκυστικός και γεμάτος ζωντάνια. Σου αρέσει η έντονη κοινωνική ζωή και να γνωρίζεις συνεχώς καινούργια και ενδιαφέροντα άτομα. Είσαι εύστροφος, γνωστός για το έξυπνο ή ιδιαίτερο χιούμορ σου. Κατά καιρούς είσαι πολύ πεισματάρης, συγχωρείς σχετικά εύκολα, αλλά δεν ξεχνάς ποτέ. Στον έρωτα είσαι πολύ επιλεκτικός και ψάχνεις τον τέλειο για σένα σύντροφο.

28 του μήνα

Είσαι ένας σταρ. Λαμπερός, χαμογελαστός και συζητήσιμος, ταυτόχρονα όμως και επιφυλακτικός. Σου αρέσει η πολυτέλεια και ενημερώνεσαι πάντα για την τελευταία λέξη της μόδας. Συχνά γίνεσαι πολύ συναισθηματικός και διατηρείς μακρόχρονες σχέσεις στις οποίες είσαι πιστός και το ίδιο απαιτείς κι από το άλλο πρόσωπο.

29 του μήνα

Είσαι αισιόδοξος και θέλεις κι οι άλλοι να βλέπουν τη θετική πλευρά. Δεν παίρνεις ρίσκα, αντίθετα είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα καινούργιο αντικείμενο. Στον ελεύθερό σου χρόνο θέλεις να χαλαρώνεις και να περνάς όμορφα με τους φίλους σου. Στον έρωτα βγάζεις πάθος και κάνεις το ταίρι σου να νιώθει ότι βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου.

30 του μήνα

Είσαι πολύ σέξι και μυστηριώδης, γι’ αυτό η έλξη σου στο αντίθετο φύλο είναι μεγάλη. Είσαι κοινωνικός, αγαπητός, ενώ βγάζεις και ηγετικές ικανότητες κάτι που σε βοηθά στην καριέρα σου. Μετράς τα υπέρ και τα κατά, πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Θέλεις ο/η σύντροφός σου να προσέχει την εμφάνισή του/ης, να είναι δυναμικός/η και με χιούμορ.

31 του μήνα

Είσαι απλό και ειλικρινές άτομο, που δεν του αρέσουν τα πολλά παιχνίδια και νάζια. Έχεις δημιουργικό μυαλό και ταλέντα, που, αν τα επεξεργαστείς κατάλληλα, θα καταφέρεις πολλά πράγματα. Είσαι ζεστός, συμπονετικός και εύκολα προσεγγίσιμος. Παρ’ όλα αυτά σου παίρνει χρόνο μέχρι να «δεθείς» σε μια σχέση και δεν είσαι καθόλου κτητικός.

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top