Ερωτική Απόρριψη και Ζώδια

0

Πως αντιδρούν λοιπόν τα ζώδια;

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι ο έρωτας είναι το αλατοπίπερο της ζωής, μας βγάζει από τη μιζέρια και την ανία της καθημερινότητας και μεταμορφώνει, δίνει όρεξη για παιχνίδια και γινόμαστε πιο δραστήριοι.

Ωστόσο όλοι γνωρίζουμε ότι ο έρωτας είναι ο ύπουλος φίλος μας, μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη, να μας ρίξει από τον παράδεισο στην κόλαση και να βιώσουμε αρνητικά συναισθήματα που οφείλονται κυρίως στην απόρριψη που δεχόμαστε από το υποψήφιο ή νυν, ταίρι μας.

Πως αντιδρούν λοιπόν τα ζώδια, όταν περνάνε από τη δύσκολη φάση της απόρριψης και ποιοι είναι οι πιο δυνατοί του ζωδιακού, για να ξεπεράσουν το σοκ της άρνησης και να προχωρήσουν παρακάτω... Έτσι λοιπόν, διάβασε το ζώδιο σου και ανακάλυψε τι σημαίνει για σένα η ερωτική απόρριψη;



Ο Κριός διατυμπανίζει ότι είναι ανεξάρτητος και δεν δένεται συναισθηματικά, όμως το θέμα της απόρριψης είναι χτύπημα κάτω από τη μέση, δεν μπορεί να ξεπεράσει το πλήγμα που δέχεται ο εγωισμός του με αποτέλεσμα μέσα του να καίγεται χωρίς βέβαια να το δείχνει. Γρήγορα θα δημιουργήσει μια κατάσταση με έναν άλλο άνθρωπο, αλλά δεν θα ξεπεράσει σχεδόν ποτέ το άτομο που τον απέρριψε.



Ο Ταύρος σχετικά αποδέχεται την απόρριψη, δηλαδή θα περάσει τη φάση της επιμονής, θα προσπαθήσει να μεταπείσει το ταίρι του και εάν δεν τα καταφέρει θα το ρίξει στο φαγητό ή σε οτιδήποτε τον κάνει να χαλαρώνει. Ουσιαστικά δέχεται την απόρριψη σαν μια φυσιολογική κατάσταση και εάν ξεπεράσει τα κτητικά του συναισθήματα, θα κάνει μια άλλη σχέση, όχι όμως άμεσα. Γίνεται πιο καχύποπτος.



Ο Δίδυμος ίσως δεν καταλάβει ότι έχει φάει χυλόπιτα, συνέχεια δικαιολογεί το «ταίρι» του και θα του πάρει χρόνο να συνειδητοποιήσει την κατάσταση της απόρριψης, καθώς μιλάει πολύ για το γεγονός και χάνει την επαφή με την πραγματικότητα. Βέβαια η απόρριψη δεν τον μπλοκάρει και προχωράει άμεσα στην αναζήτηση ενός νέου συντρόφου, ωστόσο είναι πάντα έτοιμος να συγχωρέσει και να γυρίσει στο παρελθόν. Συνέχεια εκλογικεύει τις προσωπικές -συναισθηματικές του σχέσεις.



Ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος, ρομαντικός και κολλημένος με τα άτομα που αγαπάει, άρα η απόρριψη είναι βαρύ φορτίο και πέφτει σε κατάθλιψη, δεν έχει όρεξη να βγει, να φάει και γενικά πενθεί την κατάσταση με αποτέλεσμα να απομονώνεται και να μη θέλει να δει κόσμο. Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσει τα συναισθήματα του και απέχει αρκετά από το ερωτικό παιχνίδι. Συνέχεια αναπολεί τις καλές στιγμές. Συχνά παρακαλάει το αντικείμενο του πόθου του και επιμένει να γίνει το δικό του.



Ο Λέοντας είναι περήφανος, αλαζόνας και δεν παραδέχεται ότι έχει φάει απόρριψη, ακόμα και εάν βαθιά μέσα του, έχει συνειδητοποιήσει την άρνηση και απλά δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί. Αρχικά θα κάνει κάποιες προσπάθειες να αλλάξει την κατάσταση, ωστόσο θα περάσει στην αντεπίθεση, προκαλώντας αντιδράσεις και γενικά πάθη. Περνάει σε άλλη σχέση, ωστόσο περιμένει μέσα του την κατάλληλη στιγμή για να εκδικηθεί και να πει το τελικό όχι.



Ο Παρθένος είναι άνθρωπος που περιμένει την απόρριψη, μια που από τη φύση του δεν είναι αισιόδοξος και έτσι είναι κάτι που ξέρει πως να το διαχειριστεί και σιγά σιγά να προχωρήσει παρακάτω ,καθώς έτσι είναι η ζωή και τι να κάνουμε. Δεν είναι παθιάρης, ή τουλάχιστον προσπαθεί να ελέγχει τα συναισθήματα του και έτσι τη φάση της απόρριψης θα την περάσει κουτσομπολεύοντας και ρίχνοντας το φταίξιμο βέβαια στο αντικείμενο του πόθου του.



Ο Ζυγός δεν θέλει να τον απορρίπτουν και ούτε να μένει μόνος και για αυτό θα προσπαθήσει να έχει πάντα μια καβάντζα, ένα ταίρι που θα περιμένει στη γωνία να καλύψει το κενό, οπότε ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Δεν γυρνάει σχεδόν ποτέ σε παλιά σχέση γιατί μπαίνει γρήγορα σε μια νέα κατάσταση και δεν είναι κυνηγός. Οπότε απέχει από τα δράματα και γενικά είναι γλυκανάλατος.



Ο Σκορπιός είναι ο πιο δραματικός τύπος του ζωδιακού, αφού κυνηγάει την απόρριψη, θρέφεται από τον πόνο που προκαλεί ο έρωτας και ζει τα πάντα στα άκρα. Οπότε εάν βιώσει την απόρριψη θα γίνει ακραίος, αυτοκαταστροφικός και αρκετά εκδικητικός. Δεν θέλει να μιλήσει σε άνθρωπο και είναι ικανός να κυνηγάει με απειλές ή παρακάλια (ανάλογα την περίπτωση) το άτομο που τον έχει απορρίψει. Ψυχεδελικές καταστάσεις που όμως τελικά μεταμορφώνουν.



Ο Τοξότης φιλοσοφεί πάντα τα πράγματα στη ζωή και έτσι θα διαχειριστεί το θέμα της απόρριψης και με το να προγραμματίσει δηλαδή ένα ταξίδι, να διαβάσει αρκετά βιβλία γύρω από τον έρωτα και βέβαια θα αναζητήσει ένα ταίρι που πιθανόν να κολλάει περισσότερο στα ενδιαφέροντα του; Δεν στεναχωριέται, το ξεπερνάει σχετικά γρήγορα.



Ο Αιγόκερως ξεβολεύεται αρκετά με την απόρριψη και για αυτό δεν είναι αυτός που θα το ξεπεράσει σχετικά γρήγορα και για αυτό θα επιμείνει, για να μεταπείσει το αντικείμενο του πόθου του και θα προσπαθήσει να αλλάξει την κατάσταση. Ωστόσο, για αυτόν είναι περισσότερο θέμα συμφέροντος και όχι συναισθηματικό. Αναζητά μια νέα κατάσταση εφόσον σιγουρευτεί ότι έχει χάσει το παιχνίδι. Γίνεται πολλές φορές εκδικητικός.



Ο Υδροχόος δεν ασχολείται αρκετά με την ερωτική του ζωή και για αυτόν το θέμα της απόρριψης είναι μάλλον άγνωστο. Γρήγορα εκλογικεύει την κατάσταση και γίνεται φίλος με το άτομο που τον έχει απορρίψει. Πολλές φορές είναι ικανός να αντιστρέψει το παιχνίδι υπερ του και λόγω αδιαφορίας που σκοτώνει.



Ο ιχθύς είναι γνωστός κλαψιάρης και βέβαια θα κλάψει, θα πονέσει και μπορεί να αποσυρθεί από τα .. εγκόσμια για να θρηνύσει την απόρριψη που ζει και δεν θέλει με κανέναν να το συζητήσει. Βέβαια να το ξέρεις, είναι θεατρίνος και βρήκε ευκαιρία να βάλει το ..δράμα στη ζωή του.. Περνάει γρήγορα σε άλλη κατάσταση , απλά γιατί του έτυχε..



Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top