Φλερτ στα κρυφά με τα αδέλφια των κολλητών

0

Χωρίς δισταγμούς και με πολύ πάθος.

Είσαι κι εσύ από εκείνους που θεωρείς τους κολλητούς σαν μια δεύτερη οικογένειά σου και φυσικά βρίσκεσαι σχεδόν σε καθημερινή βάση μαζί τους; Εάν γνέφεις ήδη καταφατικά, θα γνωρίζεις εννοείται και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας των καλύτερων φίλων σου και αναφέρομαι, πιο συγκεκριμένα, στα αδέρφια των κολλητών.

Τα οποία αδέρφια τα ‘χεις συναντήσει σε τυχαίο καφέ με τους φίλους σου ή στη σχολή ανάμεσα σε μαθήματα ή και στο σπίτι των κολλητών σε τίποτα γενέθλια ή γιορτές ή απλά εκεί που αράζατε βλέποντας ταινία. Και λογικό είναι και να συμπαθείς και να εκτιμάς το αδέρφι του κολλητού με το οποίο ακολουθείστε αμφότεροι στα social media και μιλάτε πολλές φορές με απαντήσεις σε αναρτήσεις φωτογραφιών κι ιστοριών. Τι γίνεται, όμως, όταν το texting με τα αδέρφια των κολλητών συνεχώς ξεφεύγει του φιλικού; Το λες στους κολλητούς;

Είναι ένα φλέγον θεματάκι αυτό τώρα, γιατί σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το φιλαράκι σου θα ήξερε από πρώτο χέρι ότι έχεις περάσει απ’ το texting στο sexting με τον τάδε ή την τάδε. Αλλά τώρα μιλάμε για οικογενειακό μέλος ενός ατόμου που υπεραγαπάς και δε θέλεις να ρισκάρεις μια φιλική σχέση, σημαντική για ‘σένα, για ένα ίσως απλό καυλάντισμα. Γιατί θέλεις να αποφύγεις τυχόν παρεξηγήσεις και να μη βάλεις το φιλαράκι σου στη μέση για να πάρει το μέρος κάποιου. Και, άντε, μπορεί και να εξελιχθεί σε κάτι διαφορετικό από μια απλή ανταλλαγή μηνυμάτων με όχι τόσο φιλικό περιεχόμενο. Μήπως το προχωράς και βλέπεις;

Μέση λύση αυτή και καλό θα ήταν να μείνει αρκετά προσωρινή, γιατί αν περάσουν τρεις μήνες που γίνεται το σκηνικό αυτό και ξαφνικά εκμυστηρευτείς στο κολλητάρι σου ότι εσύ εδώ και τόσο καιρό μιλάς σε άλλο επίπεδο με τον αδερφό ή την αδερφή του, τότε δε θα νιώσει ότι του έκρυβες κάτι σημαντικό κι ουσιαστικά τον έβγαλες για λίγο εκτός απ’ την προσωπική ζωή σου; Ίσως νιώσει μάλιστα ότι έλεγες ψέματα όταν σε ρωτούσε πού μιλάς κι εσύ απαντούσες με τη Νίτσα ή τον Κίτσο, ενώ στην ουσία ήταν το αδέρφι του πίσω απ’ τα απανωτά μηνύματα.

Είναι πολλά τα θέματα που έχουν πέσει στο τραπέζι χωρίς να ‘χουμε αναφέρει το ότι μπορεί το κολλητάρι, το φιλαράκι το αδερφικό, να ενθουσιαστεί, βρε παιδιά, που γίνονται τέτοιες συνομιλίες. Να χοροπηδήσει από χαρά σαν το αυτοκόλλητο σκυλάκι του facebook ή να πει «Α, ρε, το ρεμάλι το αδερφάκι μου, του έτυχε τζακ ποτ και δεν το αντιλαμβάνεται», αφήνοντας την κατάσταση να κυλήσει ομαλά και με χιούμορ. Κι αν σου κάτσει, σου λέει ο φίλος, όλα καλά. Αν δεν, πάλι καλή καρδιά, ρε αδερφέ.

Αυτή η αντιμετώπιση, φυσικά, είναι σχετική με το πώς βλέπει ο κολλητός τα πράγματα και πόσο άνετα μπορεί να συζητήσει για τα αδέρφια του. Βολιδοσκοπείς λίγο την κατάσταση, ρωτάς απ’ έξω-απ’ έξω πώς θα του φαινόταν γιατί, να, μωρέ, διάβασες κάπου ένα παρόμοιο θέμα και θέλεις τη γνώμη του. Ψαρεύεις, τέλος πάντων, αντιδράσεις για να δεις αν θα το πεις ή θα το πάρεις μαζί σου το μυστικό στην άλλη ζωή, αφού τελικά δεν ήταν και κάτι τρομερό.

Ας μην ξεχνάμε ότι ωραία και καλά που νοιαζόμαστε για το πώς θα νιώσει ο φίλος μας και τι αντίδραση θα έχει η κολλητή απ’ τη σχολή όταν μάθει πως ο αδερφός της δεν ήθελε να πάτε έναν απλό καφέ, αλλά να πιείτε ποτό στο μπαλκόνι του σπιτιού με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Με ‘σένα, βρε ψυχούλα μου, όμως, τι θα γίνει; Υπάρχει πάντα και το δίλημμα του ή το κόβεις μαχαίρι για να μην ερωτευτείς και μετά δημιουργηθούν προβλήματα με τη φίλη σου ή τον αδελφό-κολλητό σου, ή το πας κι όπου βγει -ιδανικά χωρίς απόκρυψη απ’ τον κολλητό!

Το να φλερτάρουμε με τα αδέρφια των κολλητών μας στα κρυφά έχει και τη γλύκα του. Και την πλάκα του, μη σου πω. Σε πάει λίγο σε χρόνια εφηβικά και σου αρέσει αυτό το συναίσθημα του μην το μάθουν, τι θα γίνει, πώς και πού. Ο φίλος ο κολλητός θα δώσει τόπο στην οργή, αν αργήσεις να του το πεις και θα καταλάβει τους ενδοιασμούς σου που το τράβηξες απ’ τα μαλλιά μέχρι να γίνει η αποκάλυψη. Αλλά, σίγουρα, θα ήθελε να ξέρει, γιατί σας αγαπάει και σας νοιάζεται.

Μη φοβηθείς να το πεις! Αν είναι κουλ το φιλαράκι και τα ‘χει καλά με τον εαυτό του, και θα χαρεί και καλό βόλι θα ευχηθεί. Αν δε θέλει να ξέρει περαιτέρω λεπτομέρειες, και πάλι θα χαρεί. Πες το και ποτέ δεν ξέρεις. Και καλά να περνάτε, παιδιά! Χωρίς δισταγμούς και με πολύ πάθος.

Ευτυχία Συντυχάκη
pillowfights
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top