Κρυμμένοι Φόβοι και Ζώδια

0

ποιοι είναι οι κύριοι φόβοι που βιώνει κάθε ζώδιο.

Είναι αποδεκτό ότι ζούμε σε μια κοινωνία απαιτητική και πολλοί από εμάς καλούμαστε να ανταποκριθούμε σε συνθήκες που προκαλούν αρνητικά συναισθήματα και αρκετό άγχος και μπλοκάρουμε, σαμποτάρουμε την εξέλιξη μας.
Έτσι, συχνά μια ερωτική απογοήτευση, ένα διαζύγιο αλλά και η απώλεια εργασίας οδηγούν σε απομόνωση και το άτομο νιώθει μόνο και υποτάσσεται σε φοβίες που τον αποδυναμώνουν.

Εδώ επεμβαίνει η Αστρολογία που έχει πολλά να αποκαλύψει για τους κρυμμένους φόβους που βιώνει κάθε άτομο σύμφωνα με το ζώδιο του και βέβαια κυρίως με τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη και έτσι να θεραπευτεί απ΄αυτούς , βελτιώνοντας τη ζωή του.

Μπορούμε να δούμε όμως ποιοι είναι οι κύριοι φόβοι που βιώνει κάθε ζώδιο ξεχωριστά και σύμφωνα με τα κύρια χαρακτηριστικά του.

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι ο αρχηγός του ζωδιακού και σύμφωνα με αυτό φοβάται να είναι δεύτερος, να χάσει τη πρωτιά με αποτέλεσμα να καταλήγει ανταγωνιστικός και εχθρικός. Είναι αφοσιωμένος στον εαυτό του και για αυτό φοβάται να δεσμευτεί γιατί πιστεύει ότι θα χάσει την ταυτότητα του. Πρέπει να μάθει να συνδέεται με τους άλλους συναισθηματικά διατηρώντας τη ψυχική ισορροπία του.


ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι υλιστής και σύμφωνα με αυτό ζεί συνέχεια με το φόβο της επιβίωσης , δηλαδή φοβάται μη χάσει τα αποκτήματα του, τη δουλειά του , το ..χωράφι του και για αυτό συνδέει τα πάντα με το χρήμα και τα υλικά αγαθά. Αποζητά όλα και περισσότερα ενώ πρέπει να γίνει πιο απλός και να απελευθερωθεί.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι Δίδυμοι είναι παιδιά που τους ενδιαφέρει η γνώση, η περιπέτεια αλλά και η αλληλοεπίδραση με το περιβάλλον. Έτσι ένας κύριος φόβος τους σχετίζεται με την μάθηση , τη γνώση και για αυτό διψούν διακαώς να μαθαίνουν καινούργια πράγματα και γίνονται πολυπράγμονες. Φοβούνται τη στασιμότητα και την απομόνωση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος είναι δεμένος με το θεσμό της οικογένειας και για αυτό ένας κύριος φόβος του σχετίζεται με την απόκτηση απογόνων καθώς πραγματικά ο Καρκίνος θέλει να κάνει οικογένεια και πολλά παιδιά. Βέβαια φοβάται μήπως και χωρίσει και για αυτό πολλοί μένουν ανύπαντροι και ..γεροντοκόροι/ες.


ΛΕΩΝ
Ο Λέων σαν ζώδιο αποζητά τη δημοσιότητα και την καλή ζωή και για αυτό φοβάται την απαξίωση και δε θέλει με τίποτα να ζήσει μια μέτρια..μίζερη κατάσταση. Αποζητά να διαφέρει, να ξεχωρίζει και για αυτό πολλές φορές φέρεται με υπερβολή και ζει μια ζωή που δε μπορεί να υποστηρίξει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος είναι ένα από τα ζώδια που έχει τη φοβία της ασθένειας, φοβάται τα μικρόβια , τους ξένους ανθρώπους και για αυτό απολυμαίνει συνέχεια το περιβάλλον του και φέρεται παράξενα. Βέβαια φοβάται και νιώθει ανασφάλεια όταν δεν είναι χρήσιμος στη δουλειά του ή ακόμα και μέσα στην οικογένεια του.


ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός φοβάται μη μείνει μόνος, χωρίς σύντροφο αλλά παραδόξως πολλές φορές χωρίζει και ζεί την απόρριψη. Βέβαια άμεσα θα προχωρήσει σε μια άλλη σχέση και δε θα διστάσει να παντρευτεί ξανά. Βέβαια φοβάται μήπως και αδικήσει τους ανθρώπους γύρω του και για αυτό αργεί να πάρει αποφάσεις και κατηγορείται για αναποφαστικότητα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός είναι παθιάρης, άρα φοβάται μήπως ζήσει μια ζωή χωρίς πάθος και σεξ και αυτό είναι το κύριο πρόβλημα του και έτσι έχει εμμονές και αρκετές προσκολλήσεις. Φοβάται επίσης μήπως και προδοθεί και για αυτό καταλήγει να κάνει τον ντεντέκτιβ και χάνει την αξιοπρέπεια και το γόητρο του.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης είναι ανεξάρτητος και έτσι φοβάται μη χάσει την ελευθερία του και το δικαίωμα να αποφασίζει για τη ζωή του χωρίς να πρέπει να δώσει λογαριασμό στους γύρω του. Επίσης φοβάται μήπως χάσει την αισιοδοξία του και τη πίστη του στη ζωή και για αυτό προσπαθεί ακόμα και στις χειρότερες συνθήκες να διατηρήσει το χαμόγελο του.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως έχει φοβίες που σχετίζονται περισσότερο με την επαγγελματική του θέση και φυσικά φοβάται μήπως και δεν εξελιχθεί μέσα από τη δουλειά του. Προσπαθεί σε όλη του τη ζωή να φτάσει ψηλά και δεν εμπιστεύεται αρκετά το περιβάλλον του. Είναι αρκετά φιλόδοξος ακόμα και στην προσωπική του ζωή και για αυτό θα κάνει γάμο από συμφέρον, καθώς φοβάται τη μιζέρια και τη ανέχεια.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος είναι ιδεαλιστής και φοβάται μήπως υποδουλωθεί στο σύστημα και χάσει την επαφή με την ανθρωπιστική του φύση. Κύριος στόχος ζωής είναι η αφοσίωση σε μια συλλογική προσπάθεια και για αυτό φοβάται και τη δέσμευση σε μια σχέση. Γενικά φοβάται το κατεστημένο και αντιστέκεται στις παραδόσεις.


ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ιχθύς φοβάται να ζήσει μια ζωή χωρίς ..συναίσθημα αλλά και ..πόνο, ναι προτιμά να πονά παρά να μην αγαπά ή να μη θυσιάσει κάτι στο βωμό της αγάπης. Επίσης φοβάται μήπως και φανεί σκληρός στους άλλους και για να γλιτώσει την κριτική δέχεται να συμβιβάζεται. Πολλές φορές όμως καταλήγει αντικοινωνικός μια που φοβάται και την πολυκοσμία !! πολλές ..πολλές φοβίες.

Χριστίνα Τανταλίδου
oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top