Κεμπάπ από την Λιβαδειά!

0

Όχι μόνο σουβλάκια...


Υλικά
  • 1/2 κιλό αρνίσιο κιμά (περασμένο 2 φορές από την μηχανή)
  • 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά (περασμένο 2 φορές από την μηχανή)
  • 1 αυγό
  • 1 κσ γιαούρτι
  • 5 φέτες ψωμί, μουλιασμένο και στραγγισμένο πολύ καλά
  • 2 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη και στραγγισμένα πολύ καλά
  • 1 κσ ρίγανη
  • 1 κσ θυμάρι ξερό
  • 3 κσ ελαιόλαδο
  • 1/2 κγ κύμινο (1 κγ αν το θέλετε πιο spicy)
  • 1/4 κγ πάπρικα
  • Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά πολύ καλά
  • Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα
  • Φτιάχνουμε τα κεμπάπ μας
  • Ψήνουμε στο γκριλ για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Καλή όρεξη!

cookpad
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top