Τσιμούρ

0

η ποντιακή νοστιμιά.

Υλικά συνταγής
  • 3 αυγά
  • 3 φέτες ψωμί (2-3 ημερών)
  • 3 κ.σ. γάλα
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1κ.γ. πάπρικα κόκκινη γλυκιά
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι αγελάδος παραδοσιακό
Διαδικασία συνταγής
  • Κόβουμε το ψωμί σε μπουκίτσες και βάζουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι να κάψει. 
  • Μόλις κάψει, προσθέτουμε το ψωμί και το αφήνουμε να ροδίσει.
  • Χτυπάμε με σύρμα τα αυγά με το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι και τα προσθέτουμε στο ψωμί. 
  • Ανακατεύουμε τα αυγά με το ψωμί και τα αφήνουμε λίγο να ροδίσουν.
  • Πασπαλίζουμε με πάπρικα το τσιμούρ και σερβίρουμε με το γιαούρτι στο πλάι.

cooklos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top