Κουκλίτσα μου γιατρό θες, όχι γκόμενο


Ευτυχώς που υπάρχεις και ξεδίνουν πεινασμένοι ερωτιλο-κάγκουρες.

Μακριά μαλλιά με τρέσα. Νύχια τεχνητά με τζελ. Φουσκωτά χείλη. Σιλικονάτο στήθος. Ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών και ψεύτικες βλεφαρίδες. Αλλά βγαίνεις στη γύρα και αναζητάς το παλιό, παραδοσιακό αρσενικό. Κουκλίτσα μου γιατρό θες. Όχι γκόμενο.

Δεν είμαι αρνητική ως προς το να βελτιώνεις και να διορθώνεις κάποιες ατέλειες πάνω σου. Αν και δε θεωρώ ότι κάποιος έχει ατέλειες. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕΝ. Αλλά τέλος πάντων, κάποια πράγματα τα κοιτάς στον καθρέφτη και δε σου αρέσουν. Σεβαστό.

Πετάνε πάρα πολύ τα αυτιά σου ή έχεις πολύ γαμψή μύτη. Μπορεί να έχει κρεμάσει αντιαισθητικά η κοιλιά σου μετά από δύο εγκυμοσύνες. Εντάξει μαζί σου!
Αλλά τις υπερβολές τι τις θες μαρή;

Δεν έχεις μάλλον ακούσει άντρες να μιλάνε για σένα, γι' αυτό τολμάς και κυκλοφορείς με τις απαίσιες 4d βλεφαρίδες σου. Γι' αυτό και έχεις το θράσος να δίνεις χειραψία με τα γερακίσια νύχια σου που τα κοσμούν αναρίθμητα στρας.

Και δε φτάνει όλο αυτό το τριτοτέταρτο παρουσιαστικό σου, φοράς αβυσσαλέο ντεκολτέ, ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο με τακούνι στριπτιζέζ και γύρω στα 20 τατουάζ. Μην αναφερθώ στο αποκριάτικο μακιγιάζ σου, που περιλαμβάνει κραγιόν γύρω από το ήδη παραφουσκωμένο στόμα σου, eyeliner αλά Κλεοπάτρα σε δείπνο μεγαλογιατρών στην Αίγυπτο. Μη θυμηθώ και τα έντονα Highlights των ζυγωματικών σου!

Πόσα πιά να αντέξει αυτό το μάτι μας; Πώς να σε αντέξει και η αισθητική η ίδια; Πόσα τριτοκοσμικά night clubs θα σε τοποθετήσουν πίσω από το μπαρ, στο βωμό του κυρίου "ΚΟΠΕΛΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΕΝΑ ΠΟΤΟ!"

Αλλά ξέρεις κάτι; Δε θέλω να σε καταργήσω. Γιατί μου δημιουργείς συγκρίσεις.

Γιατί ανεβαίνω εγώ και άλλες σαν εμένα, συγκρίνοντάς με με σένα. Και έτσι ανεβάζω τα standards μου.
Όλοι έχουμε μια θέση σε αυτόν εδώ τον πλανήτη. Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ και ξέρει ο άντρας μου γιατί να επιλέξει εμένα και όχι εσένα.
Ευτυχώς που υπάρχεις κ εσύ και ξεδίνουν πεινασμένοι ερωτιλο-κάγκουρες.
Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ και ξέρουμε την αξία του συντρόφου μας, όταν μας αφήνει για να τα πιει μαζί σου στην Πάολα.

Μείνε όπως είσαι λοιπόν, για το καλό της υπόλοιπης ανθρωπότητας. Ή άλλαξε για το καλό το δικό σου.

Με αγάπη

Δέσποινα Πολυχρονιάδη
ewoman
Ετικέτα:
To Top