Τι τραγουδούν τα ζώδια στο μπάνιο τους;

0

ποιο τραγούδι λένε με την ψυχή τους όταν μπανιαρίζονται...

Σίγουρα το έχεις κάνει, έστω και αν δεν το παραδέχεσαι... Μπαίνεις για ένα ντουζάκι, για να χαλαρώσεις ή για να ετοιμαστείς να βγεις με το «πρόσωπο».... Έτσι όπως κυλλά το ζεστό νεράκι πάνω στο κορμί σου και εσύ αλείφεσαι με τις σαπουνάδες, αρχίζεις το τραγούδι ... και ναι αγάπη μου , εκεί μέσα στην μπανιέρα βγαίνει ο αληθινός σου εαυτός, τραγουδάς όπως θέλεις και πραγματικά το ζεις, γιατί είναι η δική σου χαλαρή στιγμή που έχεις την αίσθηση ότι δεν σε ακούει κανείς.... Έλα μου ντε όμως που το Oroskopos τρυπώνει παντού και ξέρει πώς σκέφτεστε, τι νιώθετε αλλά και τι σιγουτραγουδάτε μέσα στο μπάνιο .... Για πάμε λοιπόν να δούμε οι 12 φίλοι μας τα ζώδια ποιο τραγούδι λένε με την ψυχή τους όταν μπανιαρίζονται

Κριός : Και θέλω να τα σπάσω όλα ....

«Και θέλω να τα σπάσω όλα Και θέλω να τα κάψω όλα Φωτογραφίες, γράμματά σου Τίποτα να μην σε θυμίζει Και θέλω να τα σπάσω όλα Και θέλω να τα κάψω όλα Μα όμως μέσα στην καρδιά μου Κάτι από σένα έχει μείνει»Είναι γνωστό το θάρρος σου, η ατίθαση διάθεσή σου αλλά και ο τσαμπουκάς σου αγαπητέ μου Κριέ ... Σαν παιδί του Άρη θέλεις να τα σπάσεις όλα ακόμα και όταν βρίσκεσαι στο μπάνιο και ναι τραγουδάς με πάθος , έτσι για να φοβηθούν και μερικοί μερικοί....

Ταύρος : Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας ....

«Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας θα σου κάνω και μασάζ στα πόδια σου αν πονάς Θα `μαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος επί γης φτάνει μοναχά μια μέρα σπίτι μου να `ρθείς»! Μα τι άλλο θα τραγούδαγε ένας Ταύρος, που είναι λιχούδης, σπιτόγατος, αλλά και ... αισθησιακός ... Ακόμα και στο μπάνιο το μυαλό είναι στο μαμ και στο κρεβάτι!

Δίδυμος : Είμαι άστατος πολύ και όπου θέλω θα πηγαίνω ....

«Είμαι άστατος πολύ κι όπου θέλω θα πηγαίνω. Μην κολλάς σ' ένα φιλί, σε μια αγάπη εγώ δεν μένω»! Το ξέρουμε καλά Δίδυμε μου ... και άστατος είσαι και δεν κολλάς σε ένα φιλί και σε αγάπες σταθερά δεν μένεις, παρά μόνο όταν έχει πήξει αρκετά το μυαλουδάκι σου!Μπαίνοντας για μπανάκι επιβεβαιώνεσαι πολύ όμως όταν τραγουδάς Πασχάλη Τερζή!

Καρκίνος : Μανούλα μου Μανίτσα μου ....

«Μανούλα μου μανίτσα μου θα πάρω τη βαλίτσα μου θα πάρω τη βαλίτσα μου και θα την κοπανίσω εγώ κι αν σ΄ερωτεύτηκα εκάθησα κι εσκέφτηκα πως σε θεμέλια ψεύτικα δε γίνεται να κτίσω...» Που να ξεχάσει τον παλιό του έρωτα ο Καρκίνος, ακόμα και στο μπάνιο τον τραγουδά και «απειλεί» την μαμά ότι θα την κοπανίσει!

Λέων : Πειράζει που είμαι και μεγάλη φίρμα ....

«Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα πειράζει; Πειράζει που είσαι και πολύ βεντέτα πειράζει; Όχι δεν πειράζει. Και μας αρέσεις και σε θέλουμε και σ’ αγαπάμε και υποφέρουμε. Και μας την δίνεις και παθαίνουμε και όταν μας λείψεις αρρωσταίνουμε» Είσαι φίρμα Λιοντάρι μου ... το ξέρεις, το ξέρουμε, σε θαυμάζουμε και μας αρέσεις ...δεν είναι και τόσο περίεργο λοιπόν που στο μπάνιο σου τραγουδάς Φλωρινιώτη....

Παρθένος : Είμαι η Μαίρη η Παναγιωταρά ....

«Είμαι η Μαίρη Παναγιωταρά μια εργαζόμενη μητέρα μια καλή νοικοκυρά. Δεν είμαι τίποτα το σπέσιαλ, το καταπληκτικό, είμαι αυτό που λέμε δείγμα τυπικό»! Ε ναι , να μην γκρινιάξουμε και στο μπάνιο;;; Γίνεται ; Ε όχι Παρθένε μου δεν γίνεται , αφού και το μπανάκι σου μέσα στο άγχος το κάνεις ... ο νούς σου είναι στις δουλειές και στις τυπικότητες!

Ζυγός : Το προσκλητήριο μου έπεσε από τα χέρια ....

«Το προσκλητήριο μου έπεσε απ’ τα χέρια όχι δε γίνεται, δεν είναι δυνατόν εσύ που μου `ταζες τον ουρανό, τ’ αστέρια τώρα στο γάμο σου με θες να `μαι παρόν»! Παντρεύεται κάποιον (ή κάποια) άλλη και ο Ζυγός μένει στο ράφι;;; Πωπω δυστυχία ... Σπαράζει με πόνο στο μπάνιο του τραγουδώντας Χριστοδουλόπουλο, μέχρι να βγει για τα ποτάκια του και να γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του (δεν θέλει και πολύ)!

Σκορπιός : Σε εκδικήθηκα, τον εαυτό μου σκότωσα μα σε εκδικήθηκα ....

«Σ' εκδικήθηκα Και τα φώτα έσβησα μα δε φοβήθηκα Ούτε με το μαξιλάρι σου κοιμήθηκα αγκαλιά Δεν έχω τίποτα να θυμάμαι, τίποτα να μισώ, τίποτα ν' αγαπάω, για τίποτα να ζω Δεν έχω τίποτα να θυμάμαι, τίποτα να μισώ, τίποτα ν' αγαπάω, για τίποτα να ζω» Ο Σκορπιός ακόμα και στο μπάνιο του, θέλει να πάρει την εκδίκησή του ... Έτσι όπως πέφτει το νερό στο κορμί του τον πιάνει μία ανατριχίλα σκεπτόμενος πώς θα μπει στο ρουθούνι του ατόμου που τον πλήγωσε!

Τοξότης : Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου ....

«Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου στα μεγάλα νησιά του μυαλού και του χάρτη σου» Ακόμα και στο μπάνιο τα ταξίδια σκέφτεσαι Τοξότη μου ή μήπως κάνω λάθος;;; Μόνο που στην περίπτωση σου αυτό που ισχύει είναι ότι το ταξίδι το τραγουδάς και το σχεδιάζεις μόνο για πάρτη σου για να έχεις και την ελευθερία και την άνεσή σου!

Αιγόκερως : Μην ξαναρθείς απ’ τη δουλειά....

«Μην ξαναρθείς απ' τη δουλειά δεν το αντέχω δεν το μπορώ να σ' αντικρίσω φιλικά εγώ ξεδίπλωσα τα φύλλα της καρδιάς μου κι εσύ υπόγραψες σαν σταρ του σινεμά....»! Ένας Αιγόκερως δεν γίνεται να μην έχει φάει στην ζωή του μία καψούρα μέσα από την δουλειά ... και σίγουρα δεν είναι μία και δύο, αλλά πολλές περισσότερες φορές... Έτσι λοιπόν το τραγούδι του στο μπάνιο είναι ...

Υδροχόος : Παιδιά σηκωθείτε να βγείτε στους δρόμους....

«Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους γυναίκες και άντρες με όπλα στους ώμους στο κόκκινο λάβαρο πάντα πιστοί στη Σάλπιγγα πλάι που μας προσκαλεί»! Υδροχόε μου ... μέχρι και στο μπάνιο σου σε πιάνει το επαναστατικό σου ... Στο μπάνιο έχεις πει τα περισσότερα εμβατήρια!

Ιχθύς : Παραμυθιάζομαι ....

«Παραμυθιάζομαι, ξέρω πολύ καλά τι θα συμβεί Κι ούτε που νοιάζομαι, θέλω μαζί να μας βρει το πρωί Παραμυθιάζομαι, μιας νύχτας όνειρα εγώ κι εσύ»! Στο μπάνιο ψαράκι μου πλατσουρίζεις για ώρες , εκεί θα πεις όλα τα καψουροτράγουδα και θα ρίξεις και κανά κλάμα έτσι για να ξαλαφρώσεις ... Το παραμυθιάζομαι;;; Είναι το δικό σου άσμα που το τραγουδάς, το νιώθεις και μετά κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και λες «Φτου σου πάλι την πάτησες»!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top