Εμπιστεύονται τις προβλέψεις τα Ζώδια;

0

θέλουν να μάθουν για το πεπρωμένο τους...

Σκληρή κριτική έχει δεχτεί η Αστρολογία και επιφανείς άνθρωποι έχουν κατηγορήσει τους αστρολόγους ως «μάγους» , εχθρούς της αλήθειας ωστόσο τα τελευταία χρόνια ο κόσμος έχει αποδεχτεί ότι η Αστρολογία είναι μια συμβολική γλώσσα που αξίζει να ερμηνευτεί για να κατανοήσουμε την σύνδεση μας με το Σύμπαν, για να έρθουμε σε επαφή με τον αληθινό μας εαυτό και σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη μας να πάρουμε απαντήσεις που θα βελτιώσουν την ζωή μας.

Έτσι και παρά τις ενστάσεις, παρατηρούμε τους ανθρώπους να θέλουν να μάθουν για το πεπρωμένο τους και να παρατηρούν τον Ουρανό προσπαθώντας να ερμηνεύσουν τα δρώμενα και αξίζει να δούμε πως βλέπουν τα ζώδια την αστρολογία και εάν εμπιστεύονται τις αστρολογικές προβλέψεις και ποιο το κίνητρο τους όταν επισκέπτονται τον αστρολόγο τους;

Κριός

Ο Κριός είναι ο αρχηγός του ζωδιακού κύκλου και έτσι συχνά αμφισβητεί την Αστρολογία καθώς δεν θέλει να αισθάνεται ότι είναι θύμα των Πλανητών και θέλει να αποφασίζει μόνος του και χωρίς επιρροή. Έτσι δύσκολα θα επισκεφτεί τον/την Αστρολόγο εκτός εάν περνάει μια περίοδο σοβαρής κρίσης και ανασφάλειας.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι αρκετά καχύποπτος με την Αστρολογία γιατί ερμηνεύει τα πάντα με την λογική και δεν εμπιστεύεται τις ικανότητες των άλλων ανθρώπων. Έτσι θα επισκεφτεί τον/την Αστρολόγο μόνο εάν έχει πάρει τις καλύτερες συστάσεις αλλά αμφισβητεί πάντα αυτά που θα ακούσει και πιθανόν να μην ακολουθήσει τις συμβουλές που θα πάρει. Θέλει τον χρόνο του.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι άνθρωπος περίεργος, άρα μόνο και καθαρά από περιέργεια συμβουλεύεται τα Άστρα γιατί θέλει να είναι πάντα ενημερωμένος και για πολλά πράγματα. Επισκέπτεται συχνά τον/την Αστρολόγο και του αρέσει να συζητάει για τα προβλήματα του. Συχνά ο Δίδυμος ασχολείται με την Αστρολογία.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι κλειστός, εσωστρεφής αλλά και αρκετά μοιρολάτρης, βέβαια αυτό δεν τον απομακρύνει από την Αστρολογία, τουναντίον εμπιστεύεται τον/την Αστρολόγο γιατί έχει αναπτυγμένη διαίσθηση. Όμως είναι αρκετά φοβιτσιάρης και πολλές φορές δεν μπορεί να αξιολογήσει τις αστρολογικές συμβουλές και μένει μόνο στα αρνητικά.

Λέων

Ο Λέων είναι περιστασιακά λάτρης των Πλανητών, δεν είναι θαμώνας των αστρολογικών εκδηλώσεων ούτε θα επηρεαστεί σοβαρά από τις προβλέψεις που θα ακούσει. Συμβουλεύεται όμως τον/την Αστρολόγο, όταν θέλει να αλλάξει κάτι στη ζωή του και αποφασίζει εφόσον λάβει υπόψη του και άλλους παράγοντες. Φίλος της αστρολογίας.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι συντηρητικός, αρκετά δεμένος με την υλική υπόσταση της ζωής και περιμένεις να σνομπάρει την Αστρολογία. Βέβαια υπάρχουν δύο κατηγορίες σε αυτό το ζώδιο, ή θα είναι τελείως ανίδεος και δεν ασχολείται καθόλου, ή θα έχει μελετήσει τα Άστρα και έτσι θα συναγωνίζεται τις γνώσεις του/της Αστρολόγου..

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ουδέτερος, δηλαδή άμα τύχει και ασχοληθεί τότε ναι θα πιστεύει και δεν έχει καμία όρεξη να έρθει σε αντιπαράθεση με τους αστρολόγους και την επιστήμη τους.. Ωστόσο πρέπει να έχει κίνητρο, όπως στην περίπτωση που αναζητά σύντροφο, διαφορετικά δεν γνωρίζει τι είναι η Αστρολογία και αδιαφορεί παντελώς.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι μυστικοπαθής, ψυχικά κυκλοθυμικός και αγαπάει την Αστρολογία και ότι συνδέεται με την μοίρα και το μεταφυσικό. Φυσικά και λατρεύει τον/την Αστρολόγο του, έχει εμμονή με αυτά που ακούει και συχνά θέλει να ακολουθήσει το επάγγελμα αυτό και να ξεχωρισει για τις μαντικές του ικανότητες. Μπερδεύει την Αστρολογία με την μαντεία.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ελεύθερος πνεύμα, πιστεύει στην ζωή και διαβάζει αρκετά γύρω από την φιλοσοφία, την Θρησκεία και την Αστρολογία. Βέβαια πολλοί εκπρόσωποι του Τοξότη, παραδόξως είναι συντηρητικοί, πιστεύουν ότι η θρησκεία συγκρούεται με την Αστρολογία και αποφεύγουν τον/την Αστρολόγο. Εάν όμως ασχοληθούν γίνονται εραστές της και διαβάζουν αρκετά για να έχουν γνώσεις.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως εμπιστεύεται περισσότερο τις ικανότητες του παρά το Σύμπαν και τους πλανήτες και λέει ότι η ζωή θέλει αγώνα και απαιτεί δουλειά. Έτσι δεν έχει χρόνο για αστρολογικές προβλέψεις, εκτός σε περιόδους σοβαρής κρίσης και βέβαια μόνο εάν το ευνοούν οι συνθήκες. Κυρίως μηδενίζει εύκολα ότι έχει να κάνει με προβλέψεις .

Υδροχόος

Ο Υδροχόος παιδί του ουρανού, θέλει να μάθει, να γνωρίσει την Αστρολογία με κίνητρο πάντα την εξέλιξη του ανθρώπου με την βοήθεια και όχι παρέμβαση των πλανητών. Έχει τη δική του θεωρία, ωστόσο θα επισκεφτεί τον/την Αστρολόγο για να έχει μια γενική εικόνα της κατάστασης που βιώνει.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς είναι παιδί του Θεού, περιμένεις να εμπιστεύεται την Αστρολογία, αλλά εδώ υπάρχουν δυο κατηγορίες, παραδόξως θα συναντήσεις Ιχθύ να απορρίπτει τελείως τους αστρολόγους και Ιχθύ να είναι επίμονα προσκολλημένος και πολλές φορές να αισθάνεται θύμα του πεπρωμένου του..Άβυσσος η ψυχή του...

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top