Ξεχωριστό πιάτο. 
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό χοιρινό ή μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
 - 2 πορτοκάλια
 - 2 μήλα
 - 2 κρεμμύδια
 - 1 μεγάλη κονσέρβα μανιτάρια ολόκληρα
 - 2 κόκκινες πιπεριές
 - 2 κίτρινες πιπεριές
 - 2 πορτοκαλί πιπεριές
 - 1 ποτήρι λευκό κρασί
 - αλάτι
 - πιπέρι
 
- Σοτάρουμε το κρέας σε λίγο λάδι.
 - Παράλληλα ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το προσθέτουμε στο κρέας.
 - Αλέθουμε τα μήλα σε ένα μπλέντερ και τους προσθέτουμε το χυμό από τα πορτοκάλια.
 - Σβήνουμε το κρέας με το κρασί και προσθέτουμε το μείγμα του πορτοκαλιού με το μήλο, τα μανιτάρια, το αλάτι και το πιπέρι.
 - Προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά.
 - Στο μεταξύ, κόβουμε τις πιπεριές σε μπαστούνια και τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα προς το τέλος.
 - Αφήνουμε να πάρουν μία βράση και είναι έτοιμο.
 
trome


Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.