Τι αγοράζουν τα ζώδια στο σούπερ μάρκετ;

0

έτσι για να χαμογελάσει και λίγο το χειλάκι μας...

Τα super market είναι φυσικά ο χώρος που προμηθευόμαστε τα προϊόντα που καλύπτουν γενικότερα τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας μας, αλλά αν είμαστε παρατηρητικοί και έχουμε φυσικά τη διάθεση και το χρόνο να ρίξουμε μια ματιά και στα καλάθια των άλλων -γυναικών κυρίως-αγοραστών, εύκολα θα μπορέσουμε να καταλάβουμε το ζώδιό τους, έτσι για να χαμογελάσει και λίγο το χειλάκι μας γιατί με τις τιμές να ανεβαίνουν καθημερινά "όλο και πιο ψηλά" έναν εκνευρισμό τον έχουμε..

Κριός
Όλα θα πρέπει να είναι “νέα - βελτιωμένα”. Η Κριός λατρεύει τα δωρεάν δείγματα που βρίσκονται στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Και φυσικά, δεν θα πληρώσει με μετρητά, αλλά πιστώνοντας τον προσωπικό της λογαριασμό στην τράπεζα.

Ταύρος
Η γυναίκα Ταύρος δεν αλλάζει την αγαπημένη της μάρκα με τίποτα, αλλά έχει δίκιο, γιατί είναι πάντα η καλύτερη που υπάρχει, αφού για να αποφασίσει τι θα αγοράσει, θα το ψάξει πολύ και θα συγκρίνει όλα τα αντίστοιχα προϊόντα. Οι πιστωτικές δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό της, αφού πληρώνει πάντα μετρητά.

Δίδυμοι
Η Δίδυμος πάντα αγοράζει τα προϊόντα σε διπλή, οικονομική συσκευασία, όχι για να της έρθει πιο φτηνά, αλλά γιατί θέλει να νοιώθει τη σιγουριά ότι το κάθε προϊόν δε θα της λείψει. Δεν ετοιμάζει ποτέ λίστα με τα ψώνια της, με αποτέλεσμα ακόμα και τη στιγμή που θα φτάσει μπροστά στο ταμείο, να θυμηθεί κάτι που ξέχασε να πάρει και να αναγκάσει τους υπόλοιπους στην ουρά να την περιμένουν. Και φυσικά, θα πληρώσει με την πιστωτική της κάρτα, αν έχει αφήσει μέσα κάποιο υπόλοιπο!

Καρκίνος
Η Καρκίνος αγοράζει οτιδήποτε ανακυκλώνεται ή η συσκευασία του είναι βιοδιασπώμενη. Συνήθως, στο σπίτι της διατηρεί λαχανόκηπο, οπότε από λαχανικά, αγοράζει μόνο ότι δεν μπορεί να καλλιεργήσει μόνη της και φυσικά, μόνο βιολογικά προϊόντα. Όταν έρχεται η ώρα της πληρωμής, θα εξοικονομήσει χρήματα, χρησιμοποιώντας όλα τα εκπτωτικά κουπόνια που μαζεύει.

Λέων
Αγοράζει πάντα τη μεγαλύτερη συσκευασία. Φυσικά αυτό δεν γίνεται για να κάνει οικονομία, αλλά για να δουν οι άλλοι ότι το καροτσάκι του σούπερ μάρκετ είναι γεμάτο! Και βέβαια, ως Λέων, πληρώνει με χρυσή πιστωτική κάρτα αφού είναι μια από τους καλύτερους πελάτες της συγκεκριμένης τράπεζας!

Παρθένος
Η Παρθενος δεν ξεφεύγει ποτέ από τη λίστα με τα ψώνια της, εκτός κι δει κάτι με εξαιρετικά όμορφη συσκευασία. Αν δει έστω και ένα σκίσιμο στην συσκευασία, το αφήνει αμέσως, αφού αυτό σημαίνει ότι οι συνθήκες αποθήκευσης δεν ήταν και οι καλύτερες! Πληρώνει με μετρητά και φροντίζει να έχει πάντα το ακριβές ποσό, για να μην χρειάζεται ρέστα. Σε περιόδους κρίσης, χρησιμοποιεί και εκπτωτικά κουπόνια.

Ζυγός
Η γυναίκα Ζυγός όταν πηγαίνει για ψώνια ξεχνάει να γυρίσει, αφού χρειάζεται το διπλάσιο χρόνο από οποιονδήποτε άλλον. Επίσης αγοράζει δύο από κάθε προϊόν, αλλά σε διαφορετικές μάρκες, επειδή δεν μπορεί να αποφασίσει ποιο είναι καλύτερο. Στο ταμείο δημιουργεί ουρά, προσπαθώντας να αποφασίσει αν θα πληρώσει με μετρητά ή ποια κάρτα να χρησιμοποιήσει.

Σκορπιός
Το να πάει για ψώνια, δεν είναι κάτι απλό για τη Σκορπιό. Θα αγοράσει οπωσδήποτε σαμπάνια και χαβιάρι και δε θα ξεχάσει τη σαντιγί για αργότερα. Και φυσικά, θα πληρώσει με την πιστωτική του καλού της ή θα στείλει το λογαριασμό στον αγαπημένο της, του οποίου το εισόδημα φροντίζει να είναι αρκετό, για να καλύπτει όλες τις ανάγκες της.

Τοξότης
Η γυναίκα Τοξότης ψωνίζει και ταυτόχρονα ακούει συγχρόνως κλασσική μουσική στο κινητό της. Αγοράζει οτιδήποτε παράξενο και γκουρμέ, με όνομα που δύσκολα κάποιος θα το προφέρει. Πληρώνει με πιστωτική, η οποία έχει μια εικόνα της Μπανγκόκ ή του Μπαλί!

Αιγόκερως
Η Αιγόκερως, δεν ξεφεύγει από την λίστα και ελέγχει όλες τις τιμές και την ημερομηνία λήξης. Θα αγοράσει δύο από το ίδιο προϊόν, μόνο αν έχει έκπτωση. Και φυσικά, θα πληρώσει με μετρητά, γιατί δε σκοπεύει να πλουτίσει τις τράπεζες με τα δικά της χρήματα!

Υδροχόος
Η Υδροχός προτιμά να ψωνίζει από μικρά μαγαζιά ή το μπακάλικο της γειτονιάς, γιατί θεωρεί πως εκεί την εξυπηρετούν καλύτερα και θέλει να διατηρηθούν όλες αυτές οι μικρές, οικογενειακές επιχειρήσεις, σε πείσμα των απρόσωπων σούπερ μάρκετ. Βέβαια, εκεί συνήθως δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την πιστωτική της, οπότε πληρώνει με ψιλά ή χαρτονομίσματα μικρής αξίας.

Ιχθύες
Η γυναίκα Ιχθύς γενικά αποφεύγει το σουπερ μάρκετ. Ο σύζυγός της φροντίζει για όλα τα ψώνια του σπιτιού, αλλιώς δεν θα είχανε να φάνε, αφού εκείνη θα πάρει ο,τι πιο άχρηστο υπάρχει, αρκεί η συσκευασία του να της χτυπήσει στο μάτι!

astrologos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top