για να έχουμε ένα φαγητό σπέσιαλ!
Υλικά
Καλή σας όρεξη !
- 4 μερίδες
- 4 κότσια
- 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
- 1 κουταλιά της σούπας μαύρη ζάχαρη
- 1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
- 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
- 1 κουταλάκι του γλυκού καπνιστή πάπρικα
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού καγιέν
- 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
- 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
- 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα σκόνη
- 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- Ανάβουμε τον φούρνο μας στο τέρμα (250 βαθμούς κελσίου)
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα μπαχαρικά μαζί με την μαύρη ζάχαρη (η μαύρη ζάχαρη δεν είναι πολύ γλυκιά) και ανακατεύουμε με ένα κουταλάκι.
- Σε μια γάστρα βάζουμε τα κότσια μας και τα αλείφουμε με το λάδι.
- Τα πασπαλίζουμε από όλες τις πλευρές με τα μπαχαρικά.
- Κλείνουμε την γάστρα και βάζουμε στον φούρνο στο πιο χαμηλό και όπως είναι κατεβάζουμε την θερμοκρασία στους 160 βαθμούς κελσίου.
- Αφήνουμε να ψηθεί για 3 ώρες και μετά κλείνουμε τον φούρνο και δεν ανοίγουμε (τον φούρνο) μέχρι το μεσημέρι.
Καλή σας όρεξη !
cookpad
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.