Μάθε την πιθανή αίτια του θανάτου σου στην προηγούμενη ζωή σου

0

Το ζώδιό σου μπορεί να αποκαλύψει τον τρόπο που πέθανες

Η αστρολογία μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τον χαρακτήρα, τα ταλέντα σου, τι σου αρέσει ή τις βαθύτερες επιθυμίες σου.

Μήπως όμως σου δίνει και πληροφορίες για το ποιος ήσουν σε μια άλλη, προηγούμενη ζωή σου, κυρίως για το πώς πέθανες; Εμείς βάλαμε κάτω τα βασικά στοιχεία του ζωδίου σου και καταλήξαμε σε κάποια συμπεράσματα.

Σίγουρα δεν μπορούν να αποδειχτούν, αλλά δε χάνεις τίποτα να ρίξεις μια ματιά για να μάθεις την πιθανή αίτια του θανάτου σου, τότε.

Κριός

Ως Κριός, είσαι θαρραλέος/α, τολμηρός/η και δυνατός/η. Επιπλέον, φλογερός/η και παθιασμένος/η. Υπάρχει μια πιθανότητα να πυροβολήθηκες στην προηγούμενη ζωή σου από κάποιον/α που γνώριζες και ήσουν ερωτευμένος/η. Ήταν, λοιπόν, έγκλημα πάθους.

Ταύρος

Ως Ταύρος, είσαι υπομονετικός/η, αξιόπιστος/η και πρακτικός/η. Αγαπάς τους ανθρώπους και οι άνθρωποι σε αγαπούν. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέθανες στα βαθιά σου γεράματα, από φυσικά αίτια, έχοντας μια καλή ζωή.

Δίδυμος

Ως Δίδυμος, είσαι χαριτωμένος/η, συμπαθής και με χιούμορ. Όπου κι αν πας, κάνεις γνωριμίες, φιλίες αλλά δημιουργείς και έχθρες. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέθανες από πτώση από ένα ψηλό κτίριο. Το θέμα είναι ότι είτε γλίστρησες ή κάποιος/α σε έσπρωξε.

Καρκίνος

Ως Καρκίνος, είσαι ευαίσθητος/η, συναισθηματικός/η και πιστός/η. Για να μην αναφέρουμε, πόσο προστατευτικός/η είσαι. Η πιθανότητα να πνίγηκες στην προηγούμενη ζωή σας, επειδή προσπάθησες να σώσεις κάποιον/α που αγαπούσες πολύ, είναι μεγάλη. Ίσως το παιδί σου.

Λέων

Ως Λέων, είσαι τολμηρός/η, θαρραλέος/α και επιθυμείς να βρίσκεσαι στο κέντρο της προσοχής. Είσαι, επίσης, εξωστρεφής, δημιουργικός/η, αλλά μπορεί να προσβάλλεις και να υποτιμήσεις κάποιον/α. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό να έθιξες την αξιοπρέπεια ενός ατόμου κι αυτό να σου έστησε καρτέρι και να σε σκότωσε.

Παρθένος

Ως Παρθένος, είσαι συνεσταλμένος/η, λογικός/η και συντηρητικός/η. Επίσης, αξιόπιστος/η και προσπαθείς να κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέθανες σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, πιθανώς πηγαίνοντας κάπου είτε για να βοηθήσεις είτε γιατί ένιωθες υποχρεωμένος/η.

Ζυγός

Ως Ζυγός, είσαι γοητευτικός/η, κοινωνικός/η και σου αρέσει να γοητεύεις. Επίσης, προσπαθείς να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις και να διατηρείς την ειρήνη και την αρμονία. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέθανες από μια μη διαγνωσμένη ασθένεια στην προηγούμενη ζωή σου, επειδή την αγνόησες ή δεν ήθελες να την αντιμετωπίσεις..

Σκορπιός

Ως Σκορπιός, είσαι παθιασμένος/η και αποφασιστικός/η. Έχεις όμως και μια σκοτεινή πλευρά που μπορεί να σε πάει από τον παράδεισο ως την κόλαση. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δολοφονήθηκες από έναν κατά συρροή δολοφόνο, όμως να το πάλεψες μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Τοξότης

Ως Τοξότης, είσαι η ψυχή της παρέας. Η ελευθερία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά σου και μισείς να σου λένε τι πρέπει να κάνεις. Δίνεις, επίσης, μεγάλο αγώνα για να διαχειριστείς κάποια έντονα συναισθήματά σου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στην προηγούμενη ζωή σου να πιέστηκες τόσο που να αυτοκτόνησες.

Αιγόκερως

Ως Αιγόκερως, είσαι υπεύθυνος/η, δίκαιος/η και υπομονετικός/η. Προσπαθείς να είσαι πάντα εντάξει και έχεις μεγάλο αυτοέλεγχο. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να την πατήσεις. Είναι πολύ πιθανό, στην προηγούμενη ζωή σου, να σε απήγαγε και να σε σκότωσε κάποιος/α που γνώριζες.

Υδροχόος

Ως Υδροχόος, είσαι ανεξάρτητος/η, εκκεντρικός/η και εξαιρετικά εγκεφαλικός/η. Συνήθως βλέπεις αποστασιοποιημένα μια κατάσταση, έτσι ώστε να λύσεις αποτελεσματικά ένα πρόβλημα. Επίσης, σου είναι εύκολο να μπεις μπροστά για να υπερασπίσεις τους άλλους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στην προηγούμενη ζωή σου, να πέθανες σε μια πυρκαγιά, προσπαθώντας να σώσεις κι όποιον άλλο βρισκόταν μαζί σου.

Ιχθύς

Ως Ιχθύς, είσαι συμπαθής, ανιδιοτελής και ευαίσθητος/η. Επίσης, τραβάς πάνω σου ανθρώπους που είτε είναι αδύναμοι και χρειάζονται τη βοήθεια και την παρηγοριά σου είτε ηλικιωμένοι και μόνοι. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέθανες κι εσύ σε μεγάλη ηλικία, από μια κοινή ασθένεια, εγκαταλελειμμένος/η και αβοήθητος/η.

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top