Δε φταις εσύ, το ζώδιό σου φταίει που η δίαιτά σου αποτυγχάνει...

0

τι φταίει και δε μπορείς να χάσεις τα περιττά κιλά.

Το καλοκαίρι σου το απόλαυσες στο έπακρο. Έφαγες, ήπιες και χαλάρωσες μακριά από την πόλη. Τώρα, λοιπόν, που ήρθε ο Σεπτέμβριος συνειδητοποίησες ότι ο Αύγουστος άφησε στο σώμα σου ένα τροπικό μαύρισμα και μερικά… επιπλέον κιλά.

Αν είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις διατροφή αλλά φοβάσαι πως και αυτή τη φορά η προσπάθειά σου δεν θα στεφθεί με επιτυχία, τότε σίγουρα πρέπει να μελετήσεις όσα έχουμε να μοιραστούμε μαζί σου. Θα σου αποκαλύψουν το γιατί οι δίαιτες που κάνεις αποτυγχάνουν και θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις για να χάσεις τα περιττά κιλά. Όλα αυτά πάντα με βάση το ζώδιό σου!

Κριός

Οι παρορμήσεις σου κάνουν κακό στη διατροφή σου… και το ξέρεις. Δυσκολεύεσαι να λες «όχι» στους διατροφικούς πειρασμούς και το πρόβλημα είναι ότι βρίσκονται παντού γύρω σου: Στο σπίτι, το γραφείο και το αγαπημένο σου εστιατόριο. Οι δίαιτές σου αποτυγχάνουν διότι απλούστατα, ακόμη και σε ό,τι έχει να κάνει με το φαγητό, λειτουργείς παρορμητικά και συνεπώς, δεν μπορείς να πειθαρχήσεις τον εαυτό σου.

Ταύρος

Είσαι τεμπέλα και αν δεν κάνεις κάτι για αυτό, δεν θα καταφέρεις να χάσεις τα περιττά κιλά που πήρες στις διακοπές. Δίαιτα σημαίνει αυτοέλεγχος, σωστή προετοιμασία, μαγείρεμα και εσύ, βαριέσαι να περνάς το χρόνο σου ετοιμάζοντας ταπεράκια, καθαρίζοντας λαχανικά και φτιάχνοντας διατροφικά πλάνα. Γιατί να τα κάνεις όλα αυτά αν με ένα μόνο «κλικ» από το smartphone σου μπορείς να παραγγείλεις την αγαπημένη σου πίτσα;

Δίδυμος

Δίδυμε, και ψεύδεσαι και τρως! Νομίζεις πως κάνεις διατροφή αλλά στην πραγματικότητα κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Διότι μπορεί το μεσημέρι να φας μια απλή σαλάτα αλλά το βράδυ, θα επισκεφτείς το σουβλατζίδικο για να.. επιβραβεύσεις τον αυτό σου. Μήπως νομίζεις ότι αν τρως υγιεινά καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, τότε το Σαββατοκύριακο έχεις το δικαίωμα να πέφτεις με τα μούτρα στις βάφλες, τα παγωτά και τα σουβλάκια; Δεν γίνονται έτσι οι δίαιτες και αυτό πρέπει να το βάλεις καλά κατά νου.

Καρκίνος

Κάθε φορά που ξεκινάς διατροφή, σε πιάνει μια θλίψη τόσο μεγάλη που για να την ξεπεράσεις… νιώθεις την ανάγκη να φας ό,τι πιο παχυντικό υπάρχει στο ψυγείο σου. Είσαι ευαίσθητη και όταν έχεις τις «μαύρες» σου, στρέφεσαι στο φαγητό -και δη το comfort food- για να νιώσεις καλύτερα και αυτό… είναι ένα μεγάλο πρόβλημα!

Λέων

Δεν είσαι μετριοπαθής άνθρωπος και αυτό το γνωρίζουν όλοι γύρω σου. Δυστυχώς, όμως, η τάση που έχεις να υπερβάλλεις, κάνει κακό και στη διατροφή σου. Είσαι κορίτσι των υπερβολών και αυτό δεν σε βοηθά να χάσεις τα περιττά κιλά αφού ουσιαστικά, δυσκολεύεσαι να ακολουθήσεις μια ισορροπημένη διατροφή. Όταν δεν κάνεις δίαιτα, τρέφεσαι με ανθυγιεινές λιχουδιές, ενώ όταν ξεκινάς διατροφή… το παρακάνεις με τα μαρούλια. Το «μυστικό» για μια επιτυχημένη διατροφή βρίσκεται κάπου στη μέση και πρέπει να το βρεις.

Παρθένος

Αγαπάς την τελειότητα και το γεγονός αυτό φαίνεται ακόμη και στη διατροφή που ακολουθείς. Δεν θα σταματήσεις μέχρι να φτάσεις τον στόχο σου και όταν το πετύχεις αυτό, θα συνεχίσεις για να πας ακόμη παραπέρα. Με λίγα λογία, η διατροφή σου θα είναι τόσο ανθυγιεινά… υγιεινή που θα κάνει κακό στον οργανισμό σου. Να θυμάσαι πώς ακόμη και όταν ακολουθείς ένα συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα, πρέπει να λαμβάνεις όλα τα συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός σου για να λειτουργεί καλά και να παραμένει υγιής.

Ζυγός

Αποζητάς την ισορροπία σε οτιδήποτε κάνεις. Το πρόβλημα, όσον αφορά στη διατροφή σου, ωστόσο, είναι ότι δεν τα πηγαίνεις καλά με τους περιορισμούς. Δεν θέλεις να ταλαιπωρείς πολύ τον εαυτό σου και αυτός είναι ο λόγος που υποκύπτεις συχνά στους διατροφικούς πειρασμούς που βρίσκονται γύρω σου, κάθε φορά που αποφασίζεις να ξεκινήσεις δίαιτα.

Σκορπιός

Πώς μπορείς να επιτύχεις σε κάτι, όταν προτού καλά-καλά ξεκινήσεις, σκέφτεσαι την αποτυχία; Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα με εσένα και τη διατροφή. Φοβάσαι πως δε θα καταφέρεις να μείνεις πιστή στις συμβουλές του διατροφολόγου σου ή ότι θα παρατήσεις το γυμναστήριο δύο μόλις εβδομάδες μετά την εγγραφή σου. Η ηττοπαθής αυτή στάση, λοιπόν, σε βγάζει εκτός προγράμματος και η ανησυχία ότι δε θα δεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, έχουν αρνητικό αντίκτυπο πάνω σου. Μα πόσο αρνητισμός πια;

Τοξότης

Μισείς τις δεσμεύσεις… και σε ό,τι έχει να κάνει με τη διατροφή σου. Ο λόγος που δεν χάνεις τα περιττά κιλά που σε ταλαιπωρούν είναι ότι δε γίνεται να ακολουθήσεις πλήρως σε ένα πρόγραμμα. Δεν μπορείς και δεν θέλεις να δεσμευτείς και να βάλεις περιορισμούς στον εαυτό σου. Ενώ λοιπόν ξεκινάς την προσπάθειά σου με θετική διάθεση, κάπου στην πορεία αρχίζεις να δυσανασχετείς και να διερωτάσαι γιατί στερείς από τον εαυτό σου τα αγαπημένα σου εδέσματα.

Αιγόκερως

Δεν έχεις πρόβλημα με τους κανόνες και μπορείς εύκολα να ακολουθήσεις ένα αυστηρό διατροφικό πρόγραμμα, με σκοπό να χάσεις τα περιττά κιλά. Το πρόβλημα στη δική σου περίπτωση είναι η ανυπομονησία σου. Βιάζεσαι πολύ να δεις τα πρώτα αποτελέσματα. Όταν, λοιπόν, αυτά αργούν να φανούν, απογοητεύεσαι και καταλήγεις να παράτας την προσπάθειά σου, πιστεύοντας ότι θα αποτύχεις, ούτως ή άλλως.

Υδροχόοος

Είσαι σίγουρη ότι αυτή τη φορά θα καταφέρεις να χάσεις τα περιττά κιλά. Έχεις ετοιμάσει το τέλειο διατροφικό πλάνο, έχεις αγοράσει τα κατάλληλα τρόφιμα, έχεις κάνεις την εγγραφή σου στο γυμναστήριο. Το πρόβλημα είναι ότι… δεν μπορείς να κάνεις την αρχή. Είσαι καλή στα λόγια, αλλά με τις πράξεις δεν τα πηγαίνεις καλά. Βρίσκεις πάντα δικαιολογίες, προκειμένου να αναβάλλεις όλα όσα πρέπει να κάνεις και κάπως έτσι οι μήνες φεύγουν και τα κιλά… προστίθενται.

Ιχθύς

Είσαι άτομο ευαίσθητο με μεγάλη φαντασία και το πρόβλημα είναι πως δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις πότε πρέπει να κάνεις κάτι με την καρδιά και πότε με το μυαλό. Το γεγονός αυτό δε σε βοηθά όσον αφορά στη διατροφή σου. Λειτουργείς δίχως πλάνο, ακολουθώντας απλώς το ένστικτό σου και τις συμβουλές διάφορων φίλων και γνωστών.

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top