Νομίζεις ότι σε γουστάρει;

0

Μήπως είναι όλα στην φαντασία σου και απλά δεν σε γουστάρει;

1. ΚΡΙΟΣ : Δε σε γουστάρει αν νομίζεις ότι πετάει υπονοούμενα στα social media!

Υπονοούμενα και Κριός, δεν πάνε μαζί! Είναι τόσο σταράτος και τα λέει τόσο στα ίσα, που όχι, δεν ανέβασε το τραγούδι αυτό για σένα, επειδή του είπες ότι σ’αρέσει, ούτε ανέβασε εκείνη την εικόνα-απόφθεγμα για να σου δείξει κάτι… Ούτε καν όμως!

2. ΤΑΥΡΟΣ: Δεν σε γουστάρει, αν δεν ζηλεύει, όταν σε φλερτάρουν ή φλερτάρεις εσύ!

Όσο και να προσπαθήσει να το κρύψει, κάποια στιγμή δεν θα αντέξει και θα φανεί σύντομα η ζήλια του αν σε γουστάρει! Αν δεν στο έχει δείξει, τότε απλά, δεν σε γουστάρει!

3. ΔΙΔΥΜΟΣ: Δεν σε γουστάρει αν σου κάνει πολλά Like!

Άσ’το! Αυτός κάνει likeστα πάντα! Στα πάντα όμως! Σε αγνώστους, σε άσχετα postsπου ούτε καν καταλαβαίνει, ακόμα και σε δημοσιεύσεις που δεν συμφωνεί! Απλά κοινωνικοποιείται! Δεν σε γουστάρει!

4. ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν σε γουστάρει, αν απλά θυμάται ότι του έχεις πει, με λεπτομέρεια!

Αν απλά σου αναφέρει ότι του έχεις πει και εσύ χαίρεσαι γιατί σε ακούει με προσοχή, μάθε ότι τα ίδια κάνει παντού! Πάντα ακούει με προσοχή ότι του λένε και θυμάται τα πάντα! Απλά έχει μνήμη ελέφαντα, όχι έρωτα για σένα!

5. ΛΕΩΝ: Δεν σε γουστάρει, όταν απλά σε κερνάει συνεχώς!

Χαλάρωσε! Το κάνει απλά για να δείξει πόσο largeείναι, για να φανεί γενναιόδωρος και χουβαρντάς και να σε κάνει να του πεις «Ευχαριστώ» και να του έχεις και υποχρέωση! Όχι, δεν σε γουστάρει!

6. ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν σε γουστάρει, αν απλά σε γυρίζει σπίτι μετά από μία έξοδο ή σου κάνει εξυπηρετήσεις γενικά!

Καλέ, μπορεί να γίνει χαλί να τον πατήσει ο καθένας! Τόσο εξυπηρετικός είναι! Αυτό το ιπποτικό λοιπόν, μην σε ξεγελά! Δεν είναι φλερτ, είναι απλά η φύση του!

7. ΖΥΓΟΣ: Δεν σε γουστάρει, αν σου κάνει συνέχεια κομπλιμέντα!

Πρώτον, είναι ευγενικός! Δεύτερον, αποζητά ανταπόδοση κομπλιμέντων γιατί απλά είναι ωραιοπαθής! Τρίτον, θέλει να είναι πάντα συμπαθής και ο πιο εύκολος τρόπος είναι η κολακεία!

8. ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν σε γουστάρει, αν απλά βλέπει συνέχεια τις facebookή instagram stories σου!

Πλάκα κάνεις; Η παρακολούθηση είναι χόμπι του Σκορπιού και το κάνει παντού να ξέρεις, όχι μόνο σε σένα! Μέχρι και στην Τρίτη θεία του από το χωριό!

9. ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν σε γουστάρει, αν σχολίασε έστω και μία φορά θετικά την εμφάνιση του/της κολλητού/ής σου, στο άσχετο!

Αν φλερτάρει μαζί σου και παράλληλα δείχνει να ενδιαφέρεται και για το φιλαράκι σου, τότε τα νέα είναι άσχημα… Σε πλησίασε, μόνο και μόνο για να πετύχει τον στόχο του! Και ο στόχος του, δεν είσαι εσύ…

10. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν σε γουστάρει, αν έχετε κάνει τα πάντα, εκτός από σχέση!

Είναι τόσο πεζός που το σεξ και το φλερτ είναι απλά κάτι αναγκαίο, χωρίς να σημαίνει τίποτα! Αν λοιπόν είστε σαν να είστε σε σχέση αλλά χωρίς επίσημη ταμπέλα, τότε δεν σε γουστάρει δυστυχώς, απλά σε χρησιμοποιεί, μέχρι να βρει αυτό που θέλουν τα… «κουτάκια» του!

11. ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν σε γουστάρει, αν σου λέει να βγείτε παρέα και δεν μπαίνει ποτέ στο ψητό!

Βγαίνετε, τα λέτε, τα συζητάτε, γελάτε, περνάτε τέλεια και φλερτάρετε κιόλας αλλά από… κοκό, τίποτα! Τότε ναι είσαι friendzoneκαι δεν το έχεις καταλάβει!

12. ΙΧΘΥΣ: Δεν σε γουστάρει, αν συνεχώς ζητά τη γνώμη, την συμβουλή και την βοήθειά σου!

Απλά σε συμπαθεί και όπως κάνει πάντα, «λύνει» τις ανασφάλειες του, βασιζόμενος και στηριζόμενος στις δυνάμεις και τα λόγια των άλλων!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top