Το Μουντιάλ 2018, οι άντρες και η ...αντοχή των γυναικών!

0

Πως αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο οι γυναίκες...

Το Μουντιάλ 2018 ξεκινά και μέχρι να φτάσουμε στον τελικό και τον γύρο του θριάμβου οι μεν άντρες δεν θα ξεκολλάνε από την τηλεόραση, οι δε γυναίκες-εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων- θα δηλώνουν από άγνοια έως απέχθεια για αυτή τη "στρογγυλή θεά" και τα τερτίπια της που για όσο καιρό διαρκούν οι αγώνες είναι το μόνο ..θηλυκό που δεν θα βγαίνει ούτε στιγμή από την σκέψη κάθε άνδρα!

Τώρα αν θέλουμε να μάθουμε πως αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση η κάθε γυναίκα σύμφωνα με το ζώδιο της δεν έχουμε παρά να ρίξουμε μια ματιά στο παρακάτω άρθρο!

Ποιες γυναίκες δείχνουν κατανόηση, ποιες είναι αυτές που ξεσπούν και γκρινιάζουν ανελέητα και ποιες είναι οι συγκαταβατικές που θα προμηθευτούν ποπ-κορν και θα κάτσουν μαζί με το σύντροφό τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα; Η αστρολογία για μία ακόμα φορά μας δίνει την απάντηση…

★ ΚΡΙΟΣ
Η γυναίκα Κριός το παίζει κουλ και αδιάφορη και μπορεί πραγματικά να καταλάβει το πάθος του άντρα της για την μπάλα… Η πρώτη της αντίδραση για το Μουντιάλ είναι «Επιτέλους θα ησυχάσουμε, θα βλέπει τηλεόραση και θα μπορώ ανενόχλητη να κάνω τα δικά μου»! Στο ξεκίνημα του Μουντιάλ λοιπόν, δεν πρόκειται να αντιδράσει, αν ο σύντροφός της είναι κολλημένος στην τηλεόραση. Επειδή όμως θέλει να έχει και τα πρωτεία και να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, θα σκαρφιστεί αρκετούς τρόπους, για να κερδίσει η ίδια το ενδιαφέρον! Αν δεν τα καταφέρει, τότε θα αρχίσει τους ομηρικούς καβγάδες και με αποφασιστικότητα, θα αρπάξει το τηλεκοντρόλ από το χέρι, βάζοντας τις φωνές και κλείνοντας την τηλεόραση, επιβάλλοντας τους δικούς της όρους!

★ ΤΑΥΡΟΣ
Η Ταυρίνα είναι απόλυτα ευτυχισμένη αν έχει τον σύντροφό της μέσα στο σπίτι (στο βασίλειό της), να τον περιποιείται, να τον φροντίζει και να τον έχει κάτω από την επίβλεψή της… Ιδιαίτερα αν γνωρίζει πως το χόμπι και το ενδιαφέρον του συντρόφου της είναι το ποδόσφαιρο, εκεί είναι απόλυτα υπομονετική και συγκαταβατική και δεν γκρινιάζει καθόλου, ακόμα και αν παραγίνει το κακό και το ταίρι της δεν ξεκολλά από την τηλεόραση! Έτσι λοιπόν, η γυναίκα Ταύρος θα είναι κολλημένη στην κουζίνα μαγειρεύοντας εδέσματα στον καλό της και στη συνέχεια θα χουχουλιάζει στην αγκαλιά του, κάνοντας υπομονή και σκεπτόμενη «Μπόρα είναι θα περάσει»!

★ ΔΙΔΥΜΟΙ
Η γυναίκα Δίδυμος δεν θα ζαλίσει με γκρίνιες και απαιτήσεις τον σύντροφό της επειδή βλέπει Μουντιάλ, αρκεί όμως και ο ίδιος να μην παραμελεί από την πλευρά του και την επικοινωνία του μαζί της! Αν λοιπόν η Διδυμίνα στέλνει μηνύματα και δεν παίρνει απάντηση, του τηλεφωνεί και δεν της δίνει σημασία, τότε ξεκινά το πρόβλημα… Μπορεί να φωνάξει και να τα πει έξω από τα δόντια, όμως το σίγουρο είναι ότι δεν θα χαλάσει για πολύ την ζαχαρένια της! Η γυναίκα Δίδυμος θα βρει την ευκαιρία να δικτυωθεί κοινωνικά, να βγει με τις φίλες της, είτε θα το ρίξει στο ίντερνετ, προκειμένου να γεμίσει τον χρόνο της… Είναι δεδομένο ότι η γυναίκα Δίδυμος δεν μπορεί καλοκαιριάτικα να κλειστεί μέσα στο σπίτι, ούτε και φημίζεται ιδιαίτερα για την υπομονή της…

★ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία γυναίκα Καρκίνος ξέρει πάρα πολύ καλά ότι η στιγμή που ο άντρας βλέπει μπάλα, είναι ιερή! Θυμάται και τα παιδικά της χρόνια που ο πατέρας της επέβαλε ησυχία στο σπίτι για να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο και έτσι συνεχίζει και αυτή να σέβεται τις στιγμές που ο σύντροφός της παρακολουθεί αγώνα! Το πρόβλημα ξεκινά όταν το ποδόσφαιρο γίνεται μία καθημερινή συνήθεια και ο σύντροφός της απομακρύνεται, γιατί παρακολουθεί καθημερινά αγώνες. Αν η γυναίκα Καρκίνος νιώσει ότι είναι συναισθηματικά παραμελημένη, ξεκινά την γκρίνια και δεν έχει σταματημό… Ξεσπάει, λέγοντας ότι δεν εισπράττει αγάπη και τρυφερότητα και θυμάται όλα τα λάθη του παρελθόντος, όπου ξέρει να χτυπήσει εκεί που υπάρχει πόνος, προκειμένου να στρέψει και πάλι το ενδιαφέρον πάνω της!

★ ΛΕΩΝ
Η Λιονταρίνα θέλει πάντα όλη η προσοχή να είναι στραμμένη πάνω της, οπότε και με το άκουσμα της λέξης Μουντιάλ κάνει μούτρα και σκέφτεται «Αααα, βρε μπελά που βρήκαμε καλοκαιριάτικα»! Αρχικά θα θέσει τα τελεσίδικά της και θα πει «Όλα κι όλα… θα βλέπεις μπάλα, αλλά μην ξεχνάς ότι υπάρχω και εγώ… Εγώ θα είμαι η προτεραιότητά σου»! Στη συνέχεια θα προσπαθήσει να μπει στο κλίμα του Euro και θα δείξει ενδιαφέρον, μαθαίνοντας για τους αγώνες, τις ομάδες και τα σχετικά… έτσι απλά για να κεντρίσει το ενδιαφέρον! Αν όμως ο σύντροφός της είναι απόλυτα κολλημένος στην τηλεόραση και αδιαφορεί για αυτήν, τότε θα ντυθεί, θα στολιστεί, θα προσπαθεί να τον δελεάσει ερωτικά… και αν αποτύχουν και αυτές οι προσπάθειές της, τότε θα κάνει έναν τόσο γερό καβγά και θα γίνει πραγματικά… Drama Queen, με λίγα λόγια θα γίνει η βασίλισσα του δράματος!

★ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η γυναίκα Παρθένος, παρόλο που σέβεται τον προσωπικό χρόνο του συντρόφου της, είναι αρκετά κτητική και μυστήρια! Το χειρότερό της είναι να δει το σύντροφό της ξαπλωμένο στον καναπέ με τα πόδια πάνω στο τραπεζάκι, να τρώει ποπ-κορν και να αδιαφορεί για τα πάντα γύρω του… Σε αυτή την περίπτωση, θα βρει την αφορμή για να ξεκινήσει την σκληρή της κριτική, σχολιάζοντας όλα αυτά που την εκνευρίζουν! Θα πει ότι τα πατατάκια και τα ποπ-κορν δεν κάνουν καλό στην υγεία, στην συνέχεια θα πει ότι δεν είναι υγιές να κάθεται κανείς κολλημένος μπροστά από την τηλεόραση και μετά θα ξεκινήσει να μουρμουρά για την ακαταστασία! Η γυναίκα Παρθένος θέλει να τηρείται ένα αυστηρό πρόγραμμα στη σχέση της και ναι, μπορούμε να πούμε ότι το Μουντιάλ την βγάζει έξω από τα νερά της… και την εκνευρίζει!

★ ΖΥΓΟΣ
Το όνειρο κάθε άνδρα είναι η γυναίκα Ζυγός, που πραγματικά δεν της αρέσει να χαλάει χατίρια και είναι αρκετά συγκαταβατική, ήρεμη, αλλά και υπομονετική! Προσπαθεί να αντιμετωπίσει το Μουντιάλ από την ευχάριστη πλευρά του, μαθαίνει όλα τα κουτσομπολιά των αθλητών, ώστε να είναι ενήμερη και να μπορεί να σχολιάζει και δεν ξεκολλά ούτε στιγμή από το πλάι του συντρόφου της, αφού είναι για αυτήν μία καλή ευκαιρία να τον φέρει ακόμα περισσότερο κοντά της! Πράγματι, η γυναίκα Ζυγός αναζητά ευκαιρίες για να κάνει τη σχέση της ακόμα πιο όμορφη και προσπαθεί ακόμα και όταν υπάρχει το Μουντιάλ, να κερδίσει με την διπλωματία της αυτή το παιχνίδι… Το πρόβλημα ξεκινά αν ο σύντροφος της γυναίκας Ζυγού, θέλει να παρακολουθήσει τα ματς μόνος του. Τότε, η Ζυγός το παίρνει κατάκαρδα, την πιάνουν οι ανασφάλειές της, όμως δεν το βάζει κάτω… ντύνεται, στολίζεται και αρχίζει το φλερτ (σιγά μην κάτσουμε να σκάσουμε)!

★ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Αν είναι ποτέ δυνατόν, το μουντιάλ να είναι πιο ενδιαφέρον από τη σχέση σου…» Αυτά είναι ακριβώς τα λόγια της γυναίκας Σκορπιού, η οποία δεν ανέχεται τα πολλά-πολλά! Όταν είναι σε μία σχέση, θέλει να περνάει το δικό της και δεν είναι και τόσο ενθουσιασμένη με την ιδέα ότι ο καλός της θα παρακολουθεί για έναν ολόκληρο μήνα όλους τους αγώνες του Μουντιάλ! Προσπαθεί με όλη την μαεστρία της να τον κάνει να ξεκολλήσει από την τηλεόραση, του θέτει ηθικούς και συναισθηματικούς εκβιασμούς και στήνει ένα σωρό ψυχολογικά παιχνίδια, για να καταφέρει να κλείσει την τηλεόραση και να απολαύσει κατά αποκλειστικότητα το σύντροφό της! Τις περισσότερες φορές πετυχαίνει το στόχο της, γιατί ξέρει να παίζει καλά στο παιχνίδι του έρωτα… αν όμως δεν περάσει το δικό της, τότε είναι ικανή να φτάσει μέχρι και στο χωρισμό!

★ ΤΟΞΟΤΗΣ
«Ευτυχώς που ξεκινά και το Μουντιάλ και θα δω επιτέλους τις φίλες μου»… Με αυτή την ατάκα απαντά στο σύντροφό της η γυναίκα Τοξότης και πράγματι το εννοεί! Δεν την απασχολεί το γεγονός ότι το ταίρι της θα παρακολουθεί για έναν ολόκληρο μήνα τους αγώνες του Μουντιάλ, ίσα-ίσα που βρίσκει την ευκαιρία να ασχοληθεί με όλα αυτά που της αρέσουν και της έχουν λείψει… Έστω και για λίγο, νιώθει απόλυτα ελεύθερη να κάνει το κέφι της! Η Τοξοτίνα λοιπόν, θα αρχίσει τα μπάνια στη θάλασσα, τις εξόδους στα μπαράκια με τις φίλες της ή και τα ταξιδάκια, σε σημείο που ο σύντροφός της θα είναι αυτός που καταλήξει να κάνει παράπονα για αδιαφορία!

★ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Παν μέτρο άριστον… είναι η άποψη της γυναίκας Αιγόκερω, που πραγματικά μπορεί να κατανοήσει και να σεβαστεί την ανάγκη του άντρα της να παρακολουθήσει Μουντιάλ, αρκεί να μην πατήσει φρένο σε όλες τις άλλες του υποχρεώσεις! Σίγουρα δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι ο σύντροφός της θα μιλάει και θα ασχολείται μόνο με την μπάλα… Είναι ικανή μάλιστα να τον τιμωρήσει με την αδιαφορία και τα… “μούτρα” της, έτσι απλά για να του περάσει το μήνυμα πως δεν πάει άλλο! Το σίγουρο είναι ότι η γυναίκα Αιγόκερως δεν πρόκειται να γκρινιάξει ή να παραπονεθεί, αλλά θα βρει πιο πρακτικές λύσεις για να δείξει την δυσαρέσκειά της!

★ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η φιλελεύθερη και προοδευτική γυναίκα Υδροχόος είναι ικανή να παρακολουθεί και αυτή ολημερίς τους αγώνες και να ζητωκραυγάζει, όταν η ομάδα του συντρόφου της πάει καλά! Ικανή είναι κιόλας να ψάξει να βρει φθηνά εισιτήρια για να ταξιδέψουν μαζί, προκειμένου να δουν από κοντά κάποιον αγώνα! Η Υδροχοΐνα λοιπόν διασκεδάζει το μουντιάλ και όταν βαρεθεί να παρακολουθεί τους αγώνες, δεν μουρμουρά, αλλά αρχίζει τις εξόδους και τις δραστηριότητές της, προκειμένου να αφήσει χώρο και χρόνο στον σύντροφό της να απολαύσει την μπάλα του! Μία τέτοια μοντέρνα γυναίκα… όλοι θα ‘θελαν να την έχουν στο πλάι τους!

★ ΙΧΘΥΕΣ
«Δηλαδή τώρα που υπάρχει το Μουντιάλ θα ξεχάσουμε τις αγκαλίτσες; Δεν θα αγαπάς εμένα πια»; Με αυτή την ναζιάρικη ατάκα απευθύνεται στο σύντροφό της η γυναίκα Ιχθύς, όταν μαθαίνει ότι ξεκινά το μουντιάλ! Μην ψαρώνεις όμως… αυτά είναι απλά και μόνο τα κολπάκια της, για να κεντρίσει το ενδιαφέρον! Η αλήθεια είναι ότι αν δει το σύντροφό της προσηλωμένο στην τηλεόραση, χωρίς να της δίνει σημασία, θα το πάρει κατάκαρδα. Θα νομίζει ότι κάτι τρέχει, ότι κάτι δεν πάει καλά και θα ξεσπάσει σε λυγμούς, λες και την βρήκε η μεγαλύτερη συμφορά! Όμως αυτά τα «ψαρίσια» συναισθηματικά κολπάκια, δεν χρειάζεται να τα πάρει κανείς και πολύ σοβαρά… Ο σύντροφος της γυναίκας Ιχθύ πρέπει να είναι σε επιφυλακή, γιατί αν την παραμελήσει συναισθηματικά, τότε είναι πολύ πιθανό η ίδια να βρει αντικαταστάτη!

astrologos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top