Ίντριγκες, σκοτεινά πάθη και η πλάνη των αισθήσεων

0

Θέλετε να είστε ο νικητής ή το θύμα;

ΚΡΙΟΣ

Δεδομένου ότι το αγαπημένο σας θέμα συζήτησης είναι οι ατελείωτες μικρολεπτομέρειες της προσωπικής σας ύπαρξης, ίσως αυτό είναι και το λάθος σας που δημιουργείτε ερωτικές ίντριγκες από το πουθενά. Είστε ζηλιάρηδες και ανταγωνιστικοί και αγνοείτε εντελώς αυτή τη συμπεριφορά σας. Το σεξ είναι μέσα στο μυαλό σας και γίνεστε επιθετικοί, όταν κάποιος άλλος προσπαθήσει να πάρει το τρόπαιό σας. Όταν δεν βάζετε σε λειτουργία την εξυπνάδα σας, πέφτετε πάνω σε ραδιούργους φίλους ή ερωτικές βεντέτες. Στην πραγματικότητα όμως, επιλέγετε τους φίλους σας ή τους συντρόφους σας σε συνάρτηση με το πόσο μπορούν να βοηθήσουν στην εκπλήρωση των σχεδίων σας. Αν έχετε εμπλακεί σε ερωτική ίντριγκα, θα μιλήσετε ανυπόμονα και με διαφάνεια και με θάρρος θα υπερασπίσετε τον εαυτό σας. Ίσως και με ένα γοητευτικό χαμόγελο θελήσετε να ξεφύγετε από το χάος.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε πεισματάρηδες, άκαμπτοι και σταθεροί κι όταν εμπλακείτε σε μια ερωτική ίντριγκα η οργή σας ξεπερνά τους δέκα βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ. Στην καρδιά σας πιστεύετε ότι έχετε δίκιο, ακόμα και όταν είστε αποδεδειγμένα λάθος και είστε τόσο στενόμυαλοι που μπορεί να είστε κολλημένοι για αρκετό καιρό σε μια κατάσταση και πολύ βαθιά. Είστε όμως διατεθειμένοι να πάρετε αυτό που θέλετε, χωρίς να ποδοπατείτε τους άλλους. Ωστόσο, θα ταρακουνήσετε σκόπιμα τα πράγματα για να δείτε ποιος είναι πραγματικά στο πλευρό σας. Χρειάζεστε συνεχή λατρεία και τυφλή υπακοή από τον αγαπημένο σας, ακόμα κι αν όλοι στρέφονται εναντίον σας! Το λάθος σας είναι ότι συχνά υποτιμάτε τις κρυμμένες δυνάμεις των άλλων, κι αυτό λόγω της ήρεμης ιδιοσυγκρασίας σας. Όμως δεν σας νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι, ακόμα κι αν δεν ανταποκρίνονται στο προσωπικό σας σύστημα αξιών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε τόσους πολλούς γνωστούς αλλά πολύ λίγους φίλους. Μάλλον επειδή σας αρέσει να μιλάτε γι’ αυτούς κάποιες φορές πίσω από την πλάτη τους και να μαθαίνετε τα τελευταία νέα. Λόγω του ότι έχετε το δώρο της μετάδοσης των πληροφοριών, μπορεί άθελά σας να εμπλακείτε σε ερωτικές ίντριγκες, πριν καλά- καλά το συνειδητοποιήσετε. Μισείτε τη μοναξιά, δεν είστε εσωστρεφείς και χρειάζεστε τα κίνητρα των άλλων ανθρώπων για να βάλετε αλατοπίπερο στη ζωή σας. Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να μιλάτε ακόμα και σε ανθρώπους που σας έχουν προκαλέσει ερωτικές ίντριγκες στο παρελθόν ή ακόμα και σε αυτούς που απεχθάνεστε! Είστε καχύποπτοι απέναντι στους περισσότερους ανθρώπους, τους θεωρείτε ψεύτικους, και έτσι ξέρετε με την οξύνοιά σας ποιος είναι ο κόλακας και ποιος ο αληθινός φίλος. Η Αχίλλειος πτέρνα σας είναι ο συναισθηματισμός. Μπορείτε να ερωτευτείτε εύκολα αλλά εξαφανίζεστε σαν καπνός αν συνειδητοποιήσετε ότι μαζί θα πάτε στην κόλαση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας, όπου μπορείτε να παραμείνετε κλειδωμένοι μέσα σε αυτό για αρκετό καιρό, αν προσπαθείτε να αναρρώσετε από μια ερωτική πλάνη ή ίντριγκα. Δεν χρειάζεστε κοινωνική αλληλεπίδραση και έχετε λίγους καλούς φίλους που μπορείτε να μοιραστείτε την ψυχή σας. Μπορείτε να είστε περήφανοι για τη διαίσθησή σας, η οποία σας καθοδηγεί στο να διαλευκάνετε τις ερωτικές ίντριγκες. Οι διαθέσεις σας αλλάζουν τόσο γρήγορα, ώστε ακόμη κι αν καταφέρετε να ξεχάσετε για λίγο, ξαναγυρίζετε πίσω στο παρελθόν, αφού επιμένετε στους παλιούς ερωτικούς συντρόφους ή ακόμα και σε σκοτεινές καταστάσεις. Έχετε ένα νοσηρό φόβο ότι μπορεί κάποιοι να στρέφονται εναντίον της σχέσης σας και αναζητάτε την αποδοχή των αγαπημένων σας προσώπων. Κάποιες φορές, οι σκιές σας δεν σας αφήνουν να δείτε τα πράγματα ξεκάθαρα ενώ οι αναμνήσεις μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη σας. Εσείς, από την άλλη πλευρά, συνεχώς κατασκοπεύετε τον αγαπημένο σας και θέλετε να νιώθετε ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Όπου κι αν πάτε, απαιτείτε την προσοχή και να είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με αποτέλεσμα να δημιουργείτε ίντριγκες επειδή προσπαθείτε να δείξετε σε όλους ποιος είναι το αφεντικό. Δεν μπορείτε να αντέξετε τη σκέψη της επιβολής εξουσίας κάποιου άλλου ή ότι θα σας κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας. Το καλό με εσάς είναι ότι μπορείτε να αναλάβετε τον έλεγχο της κάθε κατάστασης, καθώς δεν παρασύρεστε από τα σκοτεινά πάθη σας. Μπορείτε, επίσης, να παίξετε τόσο καλό θέατρο που σας βοηθά να ξεφύγετε από νοσηρές καταστάσεις. Το σπίτι σας είναι το κάστρο σας, όπου μπορείτε να περάσετε το βράδυ σας παρέα με τα προσφιλή σας πρόσωπα, οι οποίοι θα σας δώσουν τις πολύτιμες συμβουλές τους. Ωστόσο, δεδομένου ότι η κακεντρέχειά σας μπορεί να είναι τόσο μεγάλη, όσο οι αρετές σας, θα πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε τη θετική πλευρά σας. Όποιος θέλει να παλέψει μαζί σας, σύντομα θα μάθει ότι είστε ο βασιλιάς της ζούγκλας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε μια πεποίθηση: Ο καθένας είναι κάτω από σας! Μπορείτε να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας ότι είστε τελειομανείς και αναλυτικοί με αποτέλεσμα να μπορείτε να ανιχνεύετε τις κρυφές ίντριγκες. Είστε πολύ έξυπνοι αλλά και τόσο κολλημένοι στη ρουτίνα της καθημερινής σας ζωής που δεν θα αφήσετε οποιαδήποτε ερωτική ίντριγκα ή ερωτική πλάνη να σας αποσπάσει από τα όνειρά σας. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να περάσετε ώρες, αναλύοντας τα κίνητρα των ανθρώπων, αλλά χωρίς να καταλήξετε σε οποιοδήποτε συμπέρασμα ή επιμένετε σε πράγματα που δεν θα συμβούν ποτέ. Στην αγάπη, όταν ερωτεύεστε, δεν αφήνετε τους άλλους να παρεισφρήσουν στη σχέση σας, αποφασίζετε μόνοι σας, και αν αποδειχθεί ο έρωτάς σας μια πλάνη, ξέρετε πώς να απαλύνετε τις πληγές της ψυχής σας.

ΖΥΓΟΣ

Μοναδικός σκοπός σας στη ζωή είναι να σας αποδέχονται οι άλλοι σε σημείο που μπορεί να εμπλακείτε σε ίντριγκες προκειμένου να διασφαλίσετε την κοινωνική αποδοχή. Έχετε ισχυρές απόψεις που τις επιβάλλετε, προκειμένου να μην εισπράξετε αποδοκιμασία κι αυτό το κάνετε γιατί κατά βάθος φοβάστε να αναλάβετε δράση. Μπορεί σε ακραίες περιπτώσεις, όταν χάσετε τον έλεγχο, να κινηθείτε υποχθόνια ή να δημιουργήσετε συναισθηματικές σκηνές, αλλά ακόμα και όταν είστε θυμωμένοι, δεν μπορείτε να δράσετε αποφασιστικά. Έχετε δύο πλευρές: ή θα είστε απόλυτα ειλικρινείς ή ο μεγαλύτερος ψεύτης, με αποτέλεσμα να δημιουργείτε ερωτικές ίντριγκες στην προσπάθειά σας να έχετε κοινό και υποστηρικτές. Ενώ κατά βάθος με τη διαίσθησή σας γνωρίζετε ποιος είναι ο φίλος και ποιος ο εχθρός, επειδή είστε το πιο κοινωνικό ζώδιο, χρησιμοποιείτε την κοινωνικότητά σας ως δικαιολογία για να εμπλακείτε σε σκοτεινές υποθέσεις και ερωτικές ίντριγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γιατί είναι η ζωή σας τόσο δύσκολη; Ο υπερβολικός χαρακτήρας σας, σας φτάνει στα άκρα, μπορείτε να μισείτε και να αγαπάτε ταυτόχρονα! Η διαίσθησή σας, σας βοηθά να ανιχνεύσετε τις ερωτικές ίντριγκες ή τις σκοτεινές υποθέσεις και δεν θα πλησιάσετε ποτέ τους αγνώστους. Τα συναισθήματα και οι απόψεις σας για κάποιον σπάνια αλλάζουν. Κι αν νιώθετε ότι σας έχουν στήσει παγίδα, το κεντρί σας είναι έτοιμο για επίθεση. Αν το ένστικτό σας, σας στέλνει αρνητικά μηνύματα, παρακολουθείτε τις κινήσεις των αγαπημένων σας προσώπων ή θα προσπαθήσετε να τους χειραγωγήσετε διαμέσου της δύναμής σας ή του σεξ. Είστε το πιο έντονο συναισθηματικά από όλα τα ζώδια. Μάθετε να χρησιμοποιείτε σωστά τα χαλύβδινα συναισθήματά σας και θα ανακαλύψετε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν να είναι γύρω σας λόγω της τεράστιας δύναμης της προσωπικότητάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα πάντα για σας είναι υπερβολικά και έχετε μεγάλη ειλικρίνεια με αποτέλεσμα να δημιουργείτε αρκετές ίντριγκες από αυτούς που δεν θέλουν να ακούσουν τη δική σας αλήθεια. Θέλετε να προβάλλετε το νέο σας ειδύλλιο και καυχιέστε για την κατάκτησή σας, με αποτέλεσμα να προκαλείτε τη ζήλια των άλλων. Επειδή όμως θεωρείτε τον εαυτό σας ανώτερο, θα αγνοήσετε οποιαδήποτε γνώμη, εκτός από τη δική σας. Έτσι θα απορρίψετε αυτούς που δεν σας αποδέχονται, με τη δικαιολογία ότι είναι «ανόητοι» για να ασχοληθείτε μαζί τους. Είστε επίσης ο αισιόδοξος του Σύμπαντος, που ποτέ δεν χάνει την θετική του ενέργεια, αφού κατά βάθος πιστεύετε μέσα σας ότι σε λίγο θα βγει το ουράνιο τόξο. Θα πρέπει να μάθετε να περιορίζετε την τάση σας να μιλάτε, προτού να σκεφτείτε και να τελειοποιήσετε τις εξαιρετικές διπλωματικές σας ικανότητες. Στη μάχη, πολεμάτε στα ίσια και τα βέλη σας βρίσκουν το στόχο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε ο κοινωνικός ορειβάτης, ο οποίος ξέρει πώς να αναρριχηθεί κοινωνικά αλλά και να εμπλακεί σε υψηλούς κοινωνικούς κύκλους. Η αναζήτηση για τη δύναμη και την εξουσία σας οδηγεί σε αρκετές ίντριγκες και βάζει τη συναισθηματική σας φύση σε χειμερία νάρκη. Είστε, επίσης, δυνατοί, αποφασιστικοί και πεισματικά προσκολλημένοι σε αυτό που ξέρετε στην καρδιά σας ότι είναι σωστό, ανεξάρτητα του πόσο οι άλλοι προσπαθούν να σας αλλάξουν γνώμη. Ωστόσο, αν επιδιώκετε ένα στόχο, είτε ερωτικό, είτε επαγγελματικό, θα κάνετε τα πάντα, ακόμα και να εμπλακείτε σε ίντριγκες ή σκοτεινές καταστάσεις, προκειμένου να πετύχετε, αφού η αποφασιστικότητά σας συνορεύει με την εμμονή. Οι βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις σας, σας κάνουν να ξεχωρίζετε από τον υπόλοιπο κόσμο. Μόλις καταφέρετε να αποφύγετε τις ζήλιες και τους ιδιοτελείς σκοπούς, στα οποία θα επιδοθείτε συχνά, θα μπορέσετε να παραμείνετε στην κορυφή για την οποία αγωνίζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο εγκέφαλός σας λειτουργεί πιο γρήγορα από ό, τι μιλάτε, έτσι μπορείτε να συλλάβετε στο λεπτό τις ίντριγκες και τις σκοτεινές καταστάσεις. Είστε όμως τόσο αδιάφοροι με ό, τι πιστεύουν οι άλλοι για εσάς ή τη σχέση σας, που σπάνια μπαίνετε στον κόπο να αλλάξετε την προσωπικότητά σας επειδή κάποιοι σας το επιβάλλουν. Το αποτέλεσμα είναι ότι τόσο το ευφυές μυαλό σας, όσο και η άμεση ειλικρίνειά σας δημιουργούν αρκετούς εχθρούς γύρω σας. Όμως το διορατικό μυαλό σας συλλαμβάνει τους ανθρώπους που σας στήνουν παγίδες αλλά είτε τους αγνοείτε επιδεικτικά, είτε περιμένετε τη στιγμή που θα γελοιοποιηθούν, άλλωστε το σύνθημά σας είναι «γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος». Επειδή είστε επιλεκτικοί, θα διαγράψετε αυτόματα από τη μνήμη σας και τη ζωή σας αυτούς που νομίζετε ότι σας εμπλέκουν σε σκοτεινές υποθέσεις. Η ψυχραιμία σας είναι σαν τις ηλιακές εκλάμψεις. Καίει αυτόν που τόλμησε να διαφωνήσει μαζί σας, αλλά διαλύεται εξίσου γρήγορα.

ΙΧΘΥΣ

Η τάση σας για θεατρινισμούς και το να οικτίρετε τον εαυτό σας για τα λάθη σας, σας κάνει να αναμοχλεύετε το ζοφερό παρελθόν σας αλλά και να φαίνεστε επιφυλακτικοί. Παρόλο που έχετε οξυμμένη διαίσθηση και καταλαβαίνετε ποιοι είναι οι φίλοι σας και ποιοι οι εχθροί σας, φοβάστε τις συγκρούσεις και δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα. Οι διαθέσεις σας κυμαίνονται από τον εκνευρισμό ως τη μελαγχολία, το φόβο και την εκδίκηση. Κάποιοι από εσάς παρασύρεστε από τους φόβους και τις εμμονές σας και κάποιοι άλλοι είστε μεγαλοφυΐες και δημιουργικοί. Προκειμένου να ξεφύγετε από τη δύσκολη πραγματικότητα, μπορεί να καταφύγετε στο τσιγάρο, το αλκοόλ, το φαγητό, την τηλεόραση καθώς και στον υπερβολικό ύπνο. Προτιμάτε να ζείτε με τις φαντασιώσεις σας και να καλέσετε συγγενείς και φίλους για να σας δώσουν τις συμβουλές τους. Επειδή είστε τόσο συγκαταβατικοί και μισείτε τις συγκρούσεις, πάντα υποτιμάτε τον εαυτό σας.

e-zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top