νόστιμο και καυτερό ορεκτικό!
Υλικά
- 2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε ροδέλες
- 2 πιπεριτσές καυτερές αποξηραμένες (προαιρετικά)
- 2 ντομάτες κομμένη σε φέτες
- Τυρί φέτα
- Ρίγανη φρεσκοτριμμένη
- Ελαιόλαδο
- Σε τηγάνι βάζουμε πρώτα τις πιπεριές με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο να τσιγαριστούν, όχι παραπάνω από 5 λεπτά.
- Κατόπιν βάζουμε τις ντομάτες, προσθέτουμε ελάχιστο αλάτι και αφήνουμε για αλλα 3 λεπτά.
- Τρίβουμε απο πάνω τις καυτερές πιπερίτσες, η ὀπως τις λέει η πεθερά μου, “τσούσκες”!
- Ρίχνουμε την φέτα και σβήνουμε τη φωτιά.
- Σκεπάζουμε απο πάνω με ενα καπάκι για να λιώσει η φέτα ομοιόμορφα, ρίχνουμε λίγη ρίγανη και σερβίρουμε!
cookingnetwork
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.