Αυτοί είναι οι 10 τύποι άντρα που πρέπει να αποφεύγεις!

0

αν τους αναγνωρίσεις "τρέξε μακριά" τους...

Υπάρχουν 10 τύποι άντρα, που αν τους αναγνωρίσεις "τρέξε μακριά" τους... Ποιους πρέπει να αποφεύγεις;

1. Τον «μαμάκια»: Από μια ηλικία κι έπειτα, δεν είναι φυσιολογικό να θεωρεί τη μητέρα του ως τη» γυναίκα της ζωής του», ούτε να μιλάει 10 φορές τη μέρα στο τηλέφωνο μαζί της, ούτε να της δίνει «αναφορά» για κάθε του κίνηση.

2. Τον «πέφτουλα»: Αν σαχλαμαρίζει ακόμη και με τις «θηλυκές γάτες» που βρίσκει στο «διάβα» του, μην περιμένεις ότι εσύ θα καταφέρεις να τον αλλάξεις. Ο πολυγαμικός άντρας, κατά κανόνα, δεν γίνεται εύκολα μονογαμικός. Αν είναι θιασώτης της άποψης «Ότι κινείται, εκτελείται», μην πιστεύεις ότι ξαφνικά θα αλλάξει.

3. Τον τσιγκούνη: Ο άντρας που είναι τσιγκούνης με τα λεφτά του, είναι και με τα συναισθήματά του. Once «καρμίρης», always «καρμίρης»!

4. Τον πολυλογά: Αν του αρέσει να μιλάει περισσότερο από ότι αρέσει σε σένα, ένα είναι σίγουρο: ο πονοκέφαλος. Ο φλύαρος ο άντρας παίζει να είναι χειρότερος και από φλύαρη γυναίκα.

5. Το «ψώνιο»: Ο ναρκισσισμός δεν είναι καλό πράγμα, ανεξαρτήτως φύλου. Αν κάνει περισσότερη ώρα να ετοιμαστεί από ότι κάνεις εσύ, θα έχεις πρόβλημα. Αν καθρεφτίζεται σε όποια επιφάνεια προσφέρει αντανάκλαση, θα έχεις πρόβλημα. Αν όταν σου μιλάει αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για έναν υπερφίαλο άνθρωπο, θα έχεις θέμα. Ένα «ψώνιο» δύσκολα θα «παρκάρει το καλάμι» του.

6. Τον «ακοινώνητο»: Καλό είναι να περνάτε χρόνο οι δυο σας, αλλά το να μην θέλει να βγαίνετε ποτέ με άλλο κόσμο, ή να μην έχει φίλους, ή να μην είναι ιδιαίτερα κοινωνικός, θα σε οδηγήσει -με μαθηματική ακρίβεια- κι εσένα στην κοινωνική αποξένωση.

7. Τον ψεύτη: Αν έχεις αντιληφθεί ότι σου λέει ψέματα ακόμη και για τα πιο απλά, και αθώα πράγματα που υπάρχουν,να είσαι σίγουρη ότι θα σου πει ψέματα και για σοβαρά θέματα. Και αυτό είναι κάτι που ξεκάθαρα δεν θες στη ζωή σου.

8. Τον παρανοϊκό ζηλιάρη: Αν ζηλεύει και τη «σκιά» σου, δεν γίνεται να μπαίνεις καθημερινά στη διαδικασία να αποδείξεις «ότι δεν είσαι ελέφαντας»! Άλλο το ενδιαφέρον, και η «χαριτωμένη» ζήλια, κι άλλο η παθολογική.

9. Ο καβγατζής: Αν του αρέσει να τσακώνεται για «ψύλλου πήδημα», δεν φταις εσύ να είσαι στην «τσίτα» όλη μέρα και να χαλάς την ψυχολογία σου!

10. Ο τεμπέλης: Αν βαριέται που «ζει», μην περιμένεις να περάσεις συγκλονιστικά μαζί του. Δεν πρόκειται να παίρνει πρωτοβουλίες για τίποτε, και θα καταλήξεις να τον πιέζεις για να κάνει ακόμη και απλά πράγματα,όπως π.χ. να βγείτε για ποτό.

neolaia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top