Τα 12 ζώδια και η πραγματοποίηση των ονείρων τους!

0

κάποια όνειρα είναι άπιαστα και μένουν για πάντα απωθημένα…

Όλοι έχουν το δικαίωμα να ονειρεύονται. Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει αυτό. Ο καθένας όμως είναι μοναδική προσωπικότητα και τα όνειρά του είναι η ίδια η ζωή του. Η δε υλοποίησή τους, κάποιες φορές μας δίνει δύναμη και νιώθουμε ότι τελικά όλα θα τα καταφέρουμε σε αυτή τη ζωή. Από την άλλη, κάποια όνειρα είναι άπιαστα και μένουν για πάντα απωθημένα… Σημασία, βέβαια, έχει η προσπάθεια! Ας δούμε με τη βοήθεια της αστρολογίας, πώς τα 12 ζώδια πασχίζουν για την πραγματοποιήση των ονείρων τους, αλλά και τα εμπόδια που μπορεί να βάζει από μόνο του στον εαυτό του.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο που γενικά κάνει πολλά όνειρα για το μέλλον του και το κυριότερο από όλα είναι ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να τα πραγματοποιήσει. Ζει μέσα από τα όνειρά του και οι στόχοι του συνήθως είναι πολύ ψηλοί, αλλά για αυτόν όχι απραγματοποίητοι. Έχει πίστη κι εσωτερική θέληση και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει, δεν του λένε και πολλά. Κυνηγά πάντα τα θέλω του και κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στο δρόμο του. Αν δεν καταφέρει κάτι που έχει σχεδιάσει; Σίγουρα έκανε λάθος επιλογή ο ίδιος. Δε θα το παραδεχτεί όμως, αλλά θα προχωρήσει παρακάτω.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα όνειρα που κάνει ένας Ταύρος είναι προσγειωμένα, γι’ αυτό και συνήθως μπορεί να τα πραγματοποιήσει. Ο ίδιος είναι γενικά άτομο προσγειωμένο και θέλει να πραγματοποιεί πάντα τα όνειρά του, με εφόδιά του την υπομονή και την αλήθεια. Ναι, την αλήθεια, όποια και αν είναι αυτή. Το δυνατό του σημείο είναι ότι ακόμα και όταν πρόκειται για όνειρα που φαντάζουν δύσκολα και με εμπόδια, αυτός δε θα τα παρατήσει, αλλά θα φτάσει μέχρι το τέλος τις προσπάθειες του. Πάντα με σωστά και λογικά βήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να προσπαθήσεις να ερμηνεύσεις τις προσπάθειες που κάνει ένας Δίδυμος για να υλοποιήσει τα όνειρά του, είναι σαν να πιστεύεις ότι η γη είναι τετράγωνη και όχι στρογγυλή. Και αυτό γιατί δεν έχει μόνο ένα όνειρο ζωής, αλλά πολλά. Εκεί που θα ξεκινήσει να πραγματοποιεί το ένα, θα περάσει με την ίδια ευκολία στο άλλο, θα το αφήσει στη μέση, θα επιστρέψει στο πρώτο, μετά θα πάει στο τρίτο και τρέχα-γύρευε. Το αν είναι εφικτό να τα πραγματοποιήσει όλα αυτά, για τον ίδιο δεν έχει καμία σημασία. Η υπόθεση… μπάζει από παντού. Όσο για τα όνειρά του; Θα κουραστούν τόσο πολύ, που θα τον εγκαταλείψουν τα ιδία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το συναίσθημα, η ευαισθησία, το ψυχικό σθένος, είναι τα κυρία χαρακτηριστικά που έχει ένας Καρκίνος γενικά στη ζωή του. Γιατί λοιπόν και τα όνειρά του να μην έχουν μια δόση από αυτά τα «υπέροχα» χαρακτηριστικά που έχει κι ο ίδιος; Ο Καρκίνος κάνει όνειρα με πολύ συναίσθημα, βάζει μέσα και μια δόση μουρμούρας όταν δει τις δυσκολίες μπροστά του και… πού ξέρεις; Κάποιος θα τον λυπηθεί και θα του δώσει ένα χέρι βοηθείας. Μην ξεχάσουμε όμως και τον έρωτα που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του, όποτε τα όνειρά του θα είναι και ερωτικά. Τις πιο πολλές φορές νιώθει ότι τον κατατρέχει το άσχημο παρελθόν του και δεν τον αφήνουν να υλοποιήσει τα μελλοντικά του σχέδια. Να τον λυπηθούμε; Ναι, γιατί έχει καρδιά μικρού παιδιού.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων, ένα ζώδιο που έχει τρομερή εμπιστοσύνη στον εαυτό του και θέλει να προκαλεί συνέχεια το θαυμασμό των άλλων. Η δυναμικότητά του είναι πραγματική κι όχι ψεύτικη. Άρα, μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταφέρει να υλοποιήσει τα όνειρά του και να τα κάνει πραγματικότητα. Η παγίδα στην οποία μπορεί να πέσει αυτό το επιβλητικό ζώδιο, είναι ότι κάποιες φορές βάζει δύσκολους στόχους με ένα και μοναδικό σκοπό: Να κερδίσει το θαυμασμό των άλλων! Αυτό όμως, μπορεί να τον απομακρύνει τελικά από τα πραγματικά “θέλω” του…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν ένα όνειρο δεν έχει ρεαλιστικές βάσεις, τότε δεν είναι για ένα Παρθένο. Γιατί πάντα βάζει στόχους, που στηρίζονται στις δίκες του δυνάμεις και αντοχές. Είναι φόβος ότι δε θα καταφέρει τα δύσκολα και μεγαλεπήβολα όνειρά του; Όχι φυσικά. Απλά στη ζωή του επικρατεί η τάξη και ακολουθεί πάντα τις σωστές μεθόδους. Ακόμα και στα όνειρά του. Η αλήθεια είναι όμως, ότι τα δικά του όνειρα δεν είναι και τόσο φανταχτερά και δεν έχουν λάμψη διάρκειας, αλλά ίσως να είναι της στιγμής. Θα μπορούσε να ποντάρει και σε πιο δύσκολους στόχους και να ρισκάρει πιο πολύ στη ζωή του. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Γιατί όχι και αυτόν;

ΖΥΓΟΣ

Ζυγός και τελειότητα πάνε μαζί. Πάντα το ζώδιο αυτό βάζει υψηλούς στόχους, προσπαθώντας να χτίσει μια τέλεια, κατά τη δική του άποψη, ζωή… Κι αν για τους υπόλοιπους ανθρώπους τέλεια ζωή δεν υπάρχει, για εκείνον μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Αν δουλέψει με εργατικότητα και μεθοδικότητα, σίγουρα θα κερδίσει το στοίχημα με τον εαυτό του. Αρκεί ο ίδιος να μην γίνει το εμπόδιο στην προσπάθειά του και να συνεχίσει τον δρόμο του, που χάραξε με τόση δουλεία και αγώνα σθεναρό. Άλλωστε, για τα δικά του όνειρα μιλάμε πάντα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν κάποιος στόχος μπει στο μυαλό του Σκορπιού, τότε κανείς και τίποτα δεν τον σταματά. Ο ίδιος έχει τη δύναμη και την αντοχή να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα και να απολαύσει τους καρπούς των κόπων του. Και παράλληλα, να νοιώσει την ικανοποίηση ότι τα κατάφερε όλα μονός του. Ασχέτως αν πάντα θα δεχτεί τη βοήθεια και των ανθρώπων που τον περιβάλλουν, χωρίς να τη ζητήσει ο ίδιος. Απλά η γοητεία του είναι τόσο μεγάλη, που κερδίζει τους πάντες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπήρχε περίπτωση ένας Τοξότης να μην έχει όνειρα και να μην προσπαθεί να τα πραγματοποιήσει με κάθε τρόπο; Ακόμα και τα πιο δύσκολα, αυτά που για κάποιον άλλον θα έμοιαζαν χίμαιρες, γι’ αυτόν είναι απλά θέμα χρόνου. Η δύναμη και η πίστη του αυτή, πηγάζουν από το ελεύθερο πνεύμα του και τον κάνουν να στοχεύει πάντα πολύ ψηλά. Βέβαια, κάποιες φορές ο υπέρμετρος ενθουσιασμός και η αισιοδοξία του, τον κάνουν να βάζει μη ρεαλιστικούς στόχους, όμως σημασία έχει η προσπάθεια, πάνω από όλα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για αυτό το μεθοδικό ζώδιο δεν υπάρχουν όνειρα, υπάρχουν μόνο στόχοι και σχέδια. Βάζει τους δικούς του στόχους και με τον επαγγελματισμό του, που μερικές φορές ξεπερνά τις ανθρώπινες αντοχές, καταφέρνει σχεδόν πάντα να γευτεί την επιτυχία. Το αδύνατο σημείο του είναι ο εγωισμός που έχει να τα κάνει όλα μόνος του και μη δέχεται τη βοήθεια των δικών του ατόμων, που σίγουρα είναι δίπλα του ανά πάσα στιγμή. Αυτό ίσως τον κάνει να κουράζεται ψυχικά και σωματικά και να φτάνει κάποιες φορές στα όριά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα όνειρα που κάνει ένας Υδροχόος είναι απίθανα και συχνά αδύνατον να πραγματοποιηθούν από… φυσιολογικούς ανθρώπους. Τι σημασία έχει όμως; Αυτό το ζώδιο κάθε μέρα κάνει καινούρια όνειρα και το μεγαλύτερο από όλα είναι κάποια στιγμή να τα πραγματοποιήσει. Είτε σε αυτόν τον αιώνα είτε στον άλλο. Σημασία έχει το ίδιο το όνειρο. Ζει μέσα από αυτά. Επίσης, ονειρεύεται την παγκόσμια ειρήνη, την εξάλειψη της φτώχιας και ζει με την ελπίδα να αλλάξει τα μυαλά ολόκληρης της ανθρωπότητας, που επιμένει να αυτοκαταστρέφεται καθημερινά.

ΙΧΘΕΙΣ

Το να ζει ένας Ιχθύς χωρίς να ονειρεύεται είναι τόσο απίθανο, όσο και το γεγονός ότι σε ολόκληρη πολιτεία δε βρέθηκε καμία άλλη κοπέλα που να φορούσε το ίδιο νούμερο παπούτσι με την Σταχτοπούτα. Έτσι και αυτός, σαν μια μοναδική φιγούρα σε αυτόν τον κόσμο, ζει μέσα στο δικό του, ονειρικό κόσμο. Βάζει και μπόλικη φαντασία μέσα και… άντε να τον προσγειώσεις μετά. Γιατί πετάει τόσο ψηλά στα σύννεφα, που ούτε ένας Υδροχόος δεν τον φτάνει. Η απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα όμως, τον κάνει συχνά να νιώθει σαν ένα μικρό, ταπεινό χαμομηλάκι, απροστάτευτο που όλοι το πατάνε. Ευτυχώς, αυτό δεν κρατάει πολύ, αφού σύντομα ανασυντάσσεται δυναμικά, με καινούρια όνειρα!

e-zwdia
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top