Τα ζώδια όταν έχουν καιρό να κάνουν σεξ

0

Πώς αντιδρούν και τι σκέφτονται;

Πολλά μπορεί να φταίνε που κάποιος έχει να κάνει καιρό σεξ ... Είτε την πάτησε ερωτικά και περνά ερωτική απογοήτευση, είτε περνά φάση που έχει τα ψυχολογικά του, είτε το έχει ρίξει στη δουλειά ... είτε δεν έχει βρει ακόμα το άτομο που θα του εξάψει το ερωτικό ενδιαφέρον! Το σίγουρο είναι ότι τον τελευταίο καιρό η κρίση, το άγχος και ο αγώνας της καθημερινής επιβίωσης, μας κάνουν να ξεχνάμε τον εαυτό μας, αλλά και κάτι που κάνει πολύ καλό στην υγεία μας ... που δεν είναι άλλο από το σεξ! Γιατί το σεξ φίλοι μας, αυξάνει την σεροτονίνη στον οργανισμό μας, η οποία και μας χαρίζει χαρά, χαμόγελα, πληρότητα αλλά και ευεξία! Για να δούμε όμως, πώς αντιδρούν τα ζώδια όταν έχουν καιρό να κάνουν σεξ ... Σε ποιους λείπει; Πώς θα τους καταλάβεις; Πώς αντιδρούν και τι σκέφτονται;

Κριός

Τον Κριό θα τον καταλάβεις με την μία αν έχει καιρό να κάνει σεξ, ή πολύ απλά αν έκανε σεξ το οποίο δεν τον ικανοποίησε... Είναι μέσα στα νεύρα, την τσαντίλα, τα βρισίδια και ψάχνει κάπου να ξεσπάσει! Όλη αυτή η ενέργεια που έχει συσσωρευμένη μέσα του, που θα διοχετευτεί αν δεν κάνει σεξ; Έτσι λοιπόν αν τον δεις να ξεσπά αδικαιολόγητα, να είναι σε μία συνεχή νευρικότητα και να τροχίζει τα νύχια του για καβγά ... ξέρεις καλά τι συμβαίνει!

Ταύρος

Όταν ο Ταύρος έχει καιρό να κάνει σεξ – ή κάνει σεξ ρουτίνας το οποίο δεν το απολαμβάνει- το ρίχνει στη μάσα! Έτσι λοιπόν στις φάσεις της σεξουαλικής ρουτίνας, ο Ταύρος αρχίζει και φουσκώνει, ξυπνά και κοιμάται με την σκέψη το τι θα φάει κατά την διάρκεια της ημέρας, άσε που τον πιάνει και μία συνεχόμενη λύσσα για κάτι γλυκό! Μην του πεις να σταματήσει να τρώει, παρότρυνέ τον να εμπλουτίσει την σεξουαλική του ζωή!

Δίδυμος

Ένας Δίδυμος που δεν έχει ενεργή σεξουαλική ζωή είναι μέσα στην γκρίνια, την νευρικότητα, την μουρμούρα αλλά και ... την ειρωνεία! Μία κουβέντα του λες, 500 θα σου πει στην συνέχεια έτσι απλά για να ξεσπάσει! Όσο κοινωνικός και ευχάριστος και να είναι στην παρέα, η περίοδος της νεκρής σεξουαλικής ζωής τον κάνει τόσο καυστικό και είρωνα που δεν θα μπορείς να απολαμβάνεις καν την κουβέντα μαζί του ...

Καρκίνος

Σημασία δεν έχει να κάνουμε σεξ, σημασία έχει να κάνουμε έρωτα, είναι η άποψη του Καρκίνου ο οποίος για να έχει ενεργή σεξουαλική ζωή και για να είναι ευχαριστημένος, πρέπει οπωσδήποτε να έχει συναίσθημα! Έτσι λοιπόν όταν έχει χωρίσει και δεν έχει ξεπεράσει την πρώην σχέση του, θλίβεται μαζεύεται και αποφεύγει το σεξ! Το αποτέλεσμα; Ποτέ δεν έχει κέφι, πάντα μυξοκλαίει, αναπολεί, τον πιάνουν οι μαύρες του και έχει τα ψυχολογικά του! Ταρακούνησέ τον για να πάρει μπροστά!

Λέων

Το σεξ είναι για τον Λέοντα πηγή ενέργειας και δεν μπορεί χωρίς αυτό! Επειδή ωστόσο θέλει να συνδυάζεται και από καρδιοχτύπι, όταν δεν υπάρχει αυτή η ερωτική ανατριχίλα τότε δεν κάνει σεξ.. Πώς θα τον καταλάβεις; Είναι μέσα στα μούτρα, του λείπει ο ενθουσιασμός, το γέλιο, η χαρά και η επιθυμία να κάνει νέα πράγματα. Τότε είναι που βιώνει το δράμα του, χάνει την αυτοπεποίθησή του και ναι φεύγει προσωρινά αυτή η Λιονταρίσια λάμψη που τόσο τον κάνει να ξεχωρίζει!

Παρθένος

Στην περίπτωση του παρθένου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις αν έχει καιρό να κάνει σεξ. Δεδομένου ότι συγκρατεί πολύ τα συναισθήματά του και δεν δίνει αφορμές για σχόλια δεν θα καταλάβεις αν όντως έχει καιρό να κάνει κρεβάτι! Βέβαια, τις φάσεις που έχει ανενεργή σεξουαλική ζωή, το ρίχνει στη δουλειά και γίνεται ψείρας, τον ενοχλεί το κάθε τι μέχρι και ο αέρας που αναπνέει! Άσε που τον πιάνουν και οι ψυχαναγκασμοί του, οι οποίοι και οφείλονται από το άγχος που προκύπτει από την έλλειψη σεξ.

Ζυγός

Ζυγός χωρίς σεξ γίνεται;;; Όχι δεν γίνεται; Πράγματι είναι μεγάλη δυστυχία για έναν Ζυγό να τους βλέπει όλους ζευγαρωμένους και αυτός να είναι μόνος και να μην μπορεί να ερωτοτροπήσει! Πώς θα τον καταλάβεις ότι βρίσκεται σε φάση σεξουαλικής αποχής; Μπερδεύει και χάνει τα λόγια του ... Σου λέει να βγείτε και το ξεχνά, είναι μόνιμα αφηρημένος και στον κόσμο του ... Ξεχνάει ακόμα και το όνομά του άσε που παριστάνει το θύμα και τον κατατρεγμένο για να ξελασπώνει από τις λαδιές του!

Σκορπιός

Ο Μάστερ του Σεξ σε σεξουαλική αποχή; Κι όμως συμβαίνει γιατί ναι μεν λατρεύει το σπορ, αλλά μπορεί άνετα να περάσει και μεγάλη περίοδο χωρίς αυτό , εξάλλου είναι σκληραγωγημένος! Πώς θα καταλάβεις ότι έχει καιρό να κάνει σεξ; Δεν μιλάει, δεν λαλάει, είναι πολύ κλειστός στον εαυτό του και αποφεύγει τις συναναστροφές και τα καλέσματα για εξόδους με φίλους! Το μυαλό του κολλάει επίμονα σε σκέψεις που σχετίζονται με το παρελθόν άσε που μπορεί να τον πιάσουν και οι ζήλειες του που ο φίλος του κάνει σεξ κάθε βράδυ και αυτός όχι...

Τοξότης

Δεν θα δεις εύκολα έναν Τοξότη να ξεμένει από σεξ, εκτός και αν είναι πολύ χορτασμένος από αυτό το σπορ και πλέον δεν τον πολυνοιάζει... πράγμα σπάνιο! Ωστόσο επειδή πάντα ακόμα και στους κανόνες υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, ο Τοξότης που για οποιονδήποτε λόγο έχει καιρό να κάνει σεξ (ο καιρός μπορεί να είναι και μία εβδομάδα για αυτόν), είναι μες στην τσίτα. Δεν στέκεται σε ένα σημείο, αρχίζει τα ταξίδια, τα σεμινάρια, μαθαίνει κάτι καινούργιο , ξεκινά πολλά χόμπι και αθλητισμό! Δεν αφήνει χρόνο ελεύθερο για να σκεφτεί ότι του λείπει το σεξ και γενικότερα ο έρωτας!

Αιγόκερως

Βλέπεις έναν Αιγόκερω που κοιμάται, πάει δουλειά, επιστρέφει από το γραφείο, τρώει, συζητά για τη δουλειά, κάνει κάποιες εκκρεμότητες δουλειάς και μετά κοιμάται για να ξυπνήσει πρωί γιατί την άλλη μέρα έχει πάλι δουλειά! Αυτή ακριβώς είναι η εργένικη ζωή ενός Αιγόκερου που έχει να κάνει καιρό σεξ και λειτουργεί σαν ρομποτάκι! Δεν μπορείς εύκολα να τον βγάλεις από την μονοτονία του, άσε που μπορεί να του έρθει ο έρωτας στο πιάτο και να μην το καταλάβει από την αφοσίωση που έχει στη δουλειά!

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος που έχει καιρό να κάνει σεξ, είναι ένας Υδροχόος που είναι απορροφημένους σε συλλόγους, δραστηριότητες, επαφές, φιλίες και περνά μία φάση που το σεξ έρχεται σε δεύτερη μοίρα και δεν τον συγκινεί! Είναι μέχρι να περάσει σαν αερικό ένας έρωτας από μπροστά του για να τον ξεμυαλίσει! Η αλήθεια είναι ότι έναν Υδροχόο δεν θα τον καταλάβεις αν έχει καιρό να κάνει κρεβάτι. Έχει τον τρόπο του και περνάει καλά ούτως ή άλλως!

Ιχθύς

Αν ρωτήσεις τον Ιχθύ αν έχει καιρό να κάνει σεξ σίγουρα θα σου απαντήσει «Μα χτες έκανα» ! Έλα μου ντε όμως που μπορεί να έχει και κανά χρόνο να κάνει, αλλά το προηγούμενο βράδυ να αφέθηκε στις φαντασιώσεις του και ναι να το ευχαριστήθηκε τόσο πολύ που να ένιωσε σαν να έκανε σεξ (έλα ντε που δεν ήταν σεξ, αλλά του αρέσει να ξεγελά τον εαυτό του)! Γυαλίζει το μάτι του Ιχθύ όταν έχει καιρό να βρεθεί σεξουαλικά με ένα άτομο... θα είναι μυστήριος, περίεργος άσε που μπορεί να τον δεις παραμάσχαλα με κάποιο ερωτικό περιοδικό ή να τον τσακώσεις στα πράσα να βλέπει κάποια ερωτική ταινία!

oroskopos
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top