Μαραθοκεφτέδες με φέτα

0

Ένα πιάτο με με έντονη γεύση και άρωμα

Υλικά
  • 3 ματσάκια μάραθο
  • 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα σε ροδέλες
  • 1 κουταλιά της σούπας ούζο
  • 6 κουταλιές της σούπας αλεύρι (κοσκινισμένο)
  • 1 -2 κουταλιές του γλυκού αλάτι
  • ½ κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 2 κουταλιές της σούπας νερό
  • 250 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
  • Προαιρετικά μία χούφτα ανάμικτα μυρωδικά ψιλοκομμένα (μυρώνια, καυκαλίθρες)
  • πιπέρι
  • Ηλιέλαιο ή Σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
  • Πλένουμε και χοντροκόβουμε τον μάραθο (εκτός από τα κοτσάνια) και τον ανακατεύουμε σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.
  • Αφήνουμε το μείγμα να σταθεί για 15 λεπτά.
  • Ζεσταίνουμε μπόλικο ηλιέλαιο και παίρνουμε δύο κουτάλια της σούπας και ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα μας.
  • Τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
  • Τους στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τους σερβίρουμε ζεστούς και συνοδεύεται ωραία με ταραμά.
sidagi
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top