Ένα πιάτο με με έντονη γεύση και άρωμα
Υλικά
- 3 ματσάκια μάραθο
- 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα σε ροδέλες
- 1 κουταλιά της σούπας ούζο
- 6 κουταλιές της σούπας αλεύρι (κοσκινισμένο)
- 1 -2 κουταλιές του γλυκού αλάτι
- ½ κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 2 κουταλιές της σούπας νερό
- 250 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
- Προαιρετικά μία χούφτα ανάμικτα μυρωδικά ψιλοκομμένα (μυρώνια, καυκαλίθρες)
- πιπέρι
- Ηλιέλαιο ή Σπορέλαιο για το τηγάνισμα
- Πλένουμε και χοντροκόβουμε τον μάραθο (εκτός από τα κοτσάνια) και τον ανακατεύουμε σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.
- Αφήνουμε το μείγμα να σταθεί για 15 λεπτά.
- Ζεσταίνουμε μπόλικο ηλιέλαιο και παίρνουμε δύο κουτάλια της σούπας και ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα μας.
- Τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Τους στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τους σερβίρουμε ζεστούς και συνοδεύεται ωραία με ταραμά.
sidagi
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.