Ένα πιάτο με με έντονη γεύση και άρωμα
Υλικά 
- 3 ματσάκια μάραθο
 - 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα σε ροδέλες
 - 1 κουταλιά της σούπας ούζο
 - 6 κουταλιές της σούπας αλεύρι (κοσκινισμένο)
 - 1 -2 κουταλιές του γλυκού αλάτι
 - ½ κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
 - 2 κουταλιές της σούπας νερό
 - 250 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
 - Προαιρετικά μία χούφτα ανάμικτα μυρωδικά ψιλοκομμένα (μυρώνια, καυκαλίθρες)
 - πιπέρι
 - Ηλιέλαιο ή Σπορέλαιο για το τηγάνισμα
 
- Πλένουμε και χοντροκόβουμε τον μάραθο (εκτός από τα κοτσάνια) και τον ανακατεύουμε σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.
 - Αφήνουμε το μείγμα να σταθεί για 15 λεπτά.
 - Ζεσταίνουμε μπόλικο ηλιέλαιο και παίρνουμε δύο κουτάλια της σούπας και ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα μας.
 - Τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
 - Τους στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τους σερβίρουμε ζεστούς και συνοδεύεται ωραία με ταραμά.
 
sidagi


Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.