Τα ζώδια πάνε σινεμά

0
Πως συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο στον κινηματογράφο;

Είτε με φίλους είτε με το έτερο ήμισυ, το σινεμά αποτελεί το ιδανικό είδος οικονομικής και καλής διασκέδασης. Ανάλογα με την ταινία μπορείς να γελάσεις, να κλάψεις, να ονειρευτείς, να γεμίσεις με αδρεναλίνη ή και να αρχίσεις να αναρωτιέσαι για διάφορα περίεργα και παράξενα που θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης μετά.

Παρακάτω θα δεις ποια είναι η συμπεριφορά του κάθε ζωδίου στον κινηματογράφο και τι ταινίες προτιμά.



ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Μην περιμένεις να καθίσει ακίνητος για 90 λεπτά, πόσο μάλλον αν η ταινία είναι μεγαλύτερης διάρκειας. Θα σηκωθεί δυο τρεις φορές ακόμα και μέσα στο σκοτάδι με διάφορα προσχήματα του τύπου «πάω τουαλέτα», «πάω για νερό» και τη μισή θα τη χάσει, εκτός αν είναι δράσης, οπότε θα ενθουσιαστεί, ιδιαίτερα αν έχει πολύ ξύλο.




ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Κάθεται ήσυχος, συνήθως σε θέση όπου μπορεί να βλέπει και να ακούει καλύτερα, με ένα κουβά ποπ κορν στα πόδια και ένα τεράστιο ποτήρι αναψυκτικού. Κοιτά κλεφτά κατά διαστήματα για να δει αν απολαμβάνουν κι οι άλλοι την ταινία. Ταινίες βιογραφικές, με κρυφά νοήματα ή συμβολισμούς είναι το χειρότερό του! Σε όλες τις άλλες διασκεδάζει πολύ.




ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Συνήθως κυνηγά τις κουλτουριάρικες αλλά αν η ταινία αποδειχθεί «φέσι» θα είναι πολύ δύσκολο να κάτσει ήσυχος. Αγωνίζεται να επικεντρωθεί στο στόρι, κοιτά συχνά το τηλέφωνο να δει αν έχει μήνυμα, στριφογυρίζει στη θέση του, ρωτάει συνεχώς αν αργεί να τελειώσει αλλά αν τον ρωτήσεις στο τέλος θα έχει πιάσει το νόημα.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Το σινεμά είναι μια συχνή επιλογή του Καρκίνου για ραντεβού ή όταν είναι σε σχέση, διαφορετικά επιλέγει το σπίτι και το DVD του. Οι ταινίες που επιλέγει συνήθως είναι οικογενειακά ή άλλα δράματα με μπόλικο συναίσθημα που προκαλούν συγκίνηση και πόνο για τον πρωταγωνιστή ή την πρωταγωνίστρια. Θα κάθεται εκεί ήσυχος, θα πιάσει το χέρι σου κι ίσως του κυλήσει κι ένα δάκρυ αφού θα συμπάσχει...



ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Λατρεύει τον κινηματογράφο και, είτε δράμα είτε κωμωδία, στο τέλος θα βρει κάποια στοιχεία να ταυτιστεί με τον πρωταγωνιστή ή την πρωταγωνίστρια ή θα αναφέρει μια προσωπική του εμπειρία που ήταν πολύ κοντά στην υπόθεση της ταινίας. Του αρέσουν οι ταινίες με ήρωες, έπη και σίγουρα δεν είναι fan του ευρωπαϊκού κινηματογράφου που τον βρίσκει πολύ «φτωχό» για τα δεδομένα του.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Όποια ταινία κι αν δείτε, πάντα θα βρίσκει κάτι για να κριτικάρει. Τον πρωταγωνιστή που «δεν τα λέει», το σκηνοθετικό σφάλμα, την ιστορική ανακρίβεια ή το γενικό mood που ήταν λάθος. Είναι καλύτερος κριτικός παρά θεατής. Γενικά πάντως του αρέσουν ταινίες βιογραφικές ή με εκπαίδευση (δασκάλους –καθηγητές –μαθητές) ή σχετικές με την ιατρική-πειράματα για την εξεύρεση πχ εμβολίων κατά ενός ιού...



ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Είναι ευγενικός, ρωτάει πάντα τους άλλους που θέλουν να κάτσουν, αμέσως μόλις μπει στην αίθουσα κλείνει το κινητό κι ακόμα κι αν η ταινία δεν του αρέσει θα καθίσει ως το τέλος στωικά να την παρακολουθήσει. Αγαπημένες του πάντως είναι εκείνες που αφορούν σε ερωτικές σχέσεις-τρίγωνα ή μεταμόρφωση εξωτερικής εμφάνισης (αν είναι γυναίκα).




ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Είναι το κατάλληλο ζώδιο για παρέα για να δείτε ταινία θρίλερ ή παραφυσικών φαινομένων, αστυνομικές ή ίντριγκες, σκευωρίες και μυστήριο. Το μόνο κακό είναι ότι στις τελευταίες θα βρει αμέσως το δολοφόνο ή τον απατεώνα και θα σε ξενερώσει. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις θα βυθιστεί και δε θα σου δώσει καμία σημασία μέχρι το τέλος.




ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Οι ταινίες περιπέτειας, δράσης, αλλά και κωμωδίες είναι οι αγαπημένες του. Αν η ταινία κάνει «κοιλιά», τότε θα αρχίσει να βαριέται και να ψυθιρίζει στο αφτί σου άσχετα θέματα ή θα κάνει πλάκα με ό, τι βλέπει. Αν είναι δραματική ή αφηγηματική ή δε θα έρθει ποτέ μαζί σου ή θα φύγει στη μέση της, κάνοντας βόλτες έξω μέχρι να τελειώσει.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Είναι το ζώδιο που προτιμά να κάθεται στην εξωτερική πλευρά, ώστε αν χρειαστεί να σηκωθεί να το κάνει, χωρίς να επιφέρει αναστάτωση σε όλους τους θεατές. Θα επικεντρωθεί με προσήλωση στην ταινία (άλλωστε την έχει επιλέξει με πολύ προσοχή), ιδιαίτερα αν έχει ιστορικές αναφορές. Επίσης του αρέσουν έργα με δικαστικές πλάνες και διαμάχες και γενικά ό, τι αφορά σε νόμο και τάξη.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Του αρέσουν οι ταινίες που θα οξύνουν το πνεύμα του, σαφώς οι επιστημονικής φαντασίας και γενικά ταινίες με επιστημονικά πειράματα είναι το φόρτε του. Δεν μιλάει και δε θέλει να του μιλούν κατά τη διάρκεια αλλά μετά θα ενθουσιαστεί, αν του αρέσει και θα θέλει να συζητήσει ή να ερευνήσει αυτό που του έκανε εντύπωση.




ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Ο Ιχθύς απλά θα χαθεί στο θέαμα που όσο πιο φαντασμαγορικό είναι τόσο πιο πολύ θα μπαίνει στο πετσί του. Εύκολα ταυτίζεται με διάφορους ρόλους και μπορεί να αφαιρεθεί κατά τη διάρκεια και να αρχίσει να ονειροπολεί ακόμα και την εναλλακτική εξέλιξη ή την ευτυχή κατάληξη της ιστορίας. Αν, πάραυτα, ακούσεις κάποιο ροχαλητό είναι πολύ πιθανό να προέρχεται από την πλευρά του.



Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top