Τι ανακαλύπτουμε όταν μπαίνουμε στο μυαλό των αντρών!

0

Δεν είναι λίγες οι φορές που αναρωτιόμαστε...

Πώς σκέφτονται άραγε οι άντρες; Τι ζητούν από μια γυναίκα; Τι θέλουν από εμάς;

Υπάρχουν κάποια πράγματα στα οποία οι σύντροφοί μας δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Έχουν κι αυτοί τα θέλω τους. Καλό λοιπόν είναι να τα γνωρίζουμε κι εμείς για να τους καταλάβουμε καλύτερα. Έτσι θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τη σχέση μας στο έπακρο.

Τι θέλει ένας άντρας;

•Ανεξαρτησία. Σε μία υγιή σχέση πρέπει και οι δύο να έχουν τα δικά τους ενδιαφέροντα και τις δικές τους ζωές έτσι ώστε να μη «χάνουν» τον εαυτό τους μέσα στη σχέση. Δεν είστε η σκιά του! Δεν υπάρχει περίπτωση να βρει ένας άντρας μία γυναίκα ελκυστική, όταν αυτή είναι προσκολλημένη.

•Να είναι αυτός ο κυνηγός. Ξέρω, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Εμείς οι γυναίκες διεκδικούμε και έτσι πρέπει. Όμως, σε ό,τι αφορά το παιχνίδι του φλερτ, οι άντρες προτιμούν να έχουν το πάνω χέρι . Αφήστε τον λοιπόν να παίρνει αυτός τις πρωτοβουλίες αντί για εσάς και έτσι θα είστε σίγουρες πως πραγματικά θα ενδιαφερθεί να σας ξαναδεί.

•Να είστε σέξι αλλά χωρίς υπερβολές. Μπορεί όλες να νομίζουμε πως το σεξ "πουλάει", αλλά οι άντρες δεν εξιτάρονται με την διάχυτη σεξουαλικότητα. Στα πρώτα δε ραντεβού αφήστε τον να βάλει τη φαντασία του να δουλέψει, και αποφύγετε τις υπερβολές. Περιοριστείτε σε βλέμματα όλο νόημα και ...τυχαία αγγίγματα!

•Δεν ανυπομονεί για το σεξ. Μπορεί αυτό κυρίως, εμείς να περιμένουμε, αλλά και οι άντρες δίνουν σημασία στο πόσο εύκολα "πέφτουν" οι γυναίκες στο κρεβάτι. Δώστε του να καταλάβει ότι έχετε παραπάνω να του δώσετε από επιδόσεις στο σεξ έτσι ώστε στο μέλλον να μην αναρωτιέστε αν σας θέλει για … τον εσωτερικό σας κόσμο.

•Να νοιάζεστε γι’ αυτόν. Δεν μιλάμε για υπερβολές, αλλά για μικρές καθημερινές κινήσεις που υποδηλώνουν ένα τρυφερό ενδιαφέρον και μία κατανόηση των αναγκών του
άντρα που βρίσκεται στο πλάι μας. Φτιάξτε του το αγαπημένο του φαγητό ή γλυκό , σιδερώστε του ένα πουκάμισο, κάντε του μια ευχάριστη έκπληξη…

•Να τον αναδεικνύετε. Πίσω από έναν επιτυχημένο άντρα, βρίσκεται μία έξυπνη γυναίκα, που φροντίζει να αναδεικνύει τα σωστά του χαρακτηριστικά. Επιμεληθείτε τόσο στην εξωτερική του εμφάνιση, όσο και τα σημεία του χαρακτήρα του που πιστεύετε ότι πρέπει να «προβληθούν» πιο πολύ. Βοηθείστε τον να ντυθεί για παράδειγμα κατάλληλα σε ένα επαγγελματικό δείπνο και αυτός θα σας το ανταποδώσει.

•Μην τον πιέζετε. Ένα από τα πράγματα που πραγματικά απεχθάνονται οι άντρες, και το ξέρουμε όλες είναι η πίεση. Αυτό το πνίξιμο! Μην του τηλεφωνείτε όλη μέρα και μην τον πιέζετε για κάτι που δε θέλει. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τον απομακρύνετε. Κάντε υπομονή και θα έρθει αυτός σε εσάς. Σίγουρα, μην αναφέρετε πιο συχνά από μία φορά το εξάμηνο τη λέξη «μέλλον» και μία φορά το χρόνο τη λέξη «γάμος».

•Σας θέλει ηθική και δυναμική. Ένα είναι σίγουρο. Όσο τους αρέσει να μας θεωρούν το «ασθενές» φύλο, η γυναίκα που θα μείνει στο πλευρό τους για καιρό θα είναι αυτή που ξέρει να υπερασπίζεται τον εαυτό και τα «πιστεύω» της. Η επιλογή της εκάστοτε συντρόφου για τον άντρα αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία ζωής που έχει. Αν για παράδειγμα, σας βλέπει όταν ήδη βρίσκεται σε μία σχέση του κάνετε πολύ σαφές ότι δεν σας ενοχλεί η μοιχεία… αφού είστε ήδη η δεύτερη γυναίκα στη ζωή του και δεν σας πειράζει!

Αυτά ζητούν οι άντρες από εμάς. Δεν διαφέρουν και πολύ από αυτά που ζητάμε κι εμείς από αυτούς σαν αντάλλαγμα...

filenades
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top