η άλλη άποψη για το... σουβλάκι
Υλικά
chefoulis- Τορτίγιες 10 -15
- Κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 κιλό
- Κιμάς χοιρινός 1/4
- Κρεμμύδια 2 μεγάλα τριμμένα στον τρίφτη
- Αλάτι- πιπέρι κατά βούληση
- Πάπρικα 1 κουταλάκι γλυκού
- Σκόρδο σε σκόνη 1/2 κουταλάκι γλυκού
- Ντομάτες 2 κομμένες σε φέτες
- Μαρούλι 10-15 φύλλα
- Κόκκινη πιπεριά 1-2 κομμένη σε ροδέλες (προαιρετικά)
- Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε με ελαιόλαδο τα τριμμένα κρεμμύδια και τον κιμά, μέχρι να αλλάξει χρώμα και να ασπρίσει.
- Προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά μας, χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να σιγοψηθεί για 15-20 λεπτά.
- Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και ξεκινάμε να γεμίζουμε τις τορτίγιες μας με τον κιμά.
- Από πάνω βάζουμε φετούλες ντομάτας , από ένα φύλλο μαρουλιού κι εφόσον θέλουμε ροδέλες κόκκινης πιπεριάς.
- Τυλίγουμε σε ρολό την κάθε τορτίγια που φτιάχνουμε και απολαμβάνουμε
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.