Μαρέγκες με κακάο

0
σοκολατένιος... αφρός

ΥΛΙΚΑ
  • 240 γρ. ασπράδια αυγών
  • 240 γρ. Ζάχαρη
  • 50 γρ. κακάο Hai ProfessionArt
  • 250 γρ. ζάχαρη άχνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Στο mixer χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να διογκωθούν.
  2. Συνεχίζουμε το χτύπημα προσθέτοντας τη ζάχαρη ανακατεμένη με το κακάο πασπαλιστά μέχρι η μαρέγκα να αποκτήσει σταθερή δομή.
  3. Αποσύρουμε τον κάδο από το mixer, βγάζουμε το σύρμα και με μία σπάτουλα δουλεύουμε απαλά τη μαρέγκα μαζί με την άχνη, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  4. Με σακούλα ζαχαροπλαστικής κόβουμε τις μαρέγκες στο μέγεθος και το σχήμα που θέλουμε και τις ψήνουμε στους 90 με 100 C για 1 ώρα και 30΄ (+ -), όσο δηλαδή χρειαστεί για να γίνουν.

haitoglou
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top