Ούτε “καλημέρα” από δω και πέρα...

0

Εννέα τηλεκόντρες που άφησαν εποχή!

Η μοίρα έφερε κοντά παρουσιαστές που συνεργάστηκαν καθημερινά για ένα χρόνο ή και παραπάνω. Κάποιοι στη συνέχεια «πούλησαν» τους ανθρώπους που τους ανέδειξαν,
παρουσιάζοντας αντίστοιχες εκπομπές σε άλλα κανάλια, ενώ η «χημεία» κάποιων άλλων δεν έδεσε ούτε δευτερόλεπτο. Διαβάστε τις τηλε-κόντρες που άφησαν εποχή!
  • Γιώργος Λιάγκας - Δημήτρης Ουγγαρέζος
Στην περίπτωσή τους αποδεικνύεται ότι στην τηλεόραση δε χωρούν φιλίες. Τι κι αν αποκαλούσε ο Λιάγκας τον Ουγγαρέζο «αδερφό»! Τι κι αν ο Ουγγαρέζος δήλωσε ότι η σχέση του με τον Λιάγκα είναι σχέση ζωής, καθώς του άνοιξε το σπίτι του και τον άφησε να παίζει με το γιο του!
Με την αποχώρηση του ζεύγους από το MEGA, η σχέση τους σημειώνει πολικές θερμοκρασίες. Αιτία; Ο Δημήτρης είχε υποσχεθεί ότι θα τους ακολουθήσει στον ΑΝΤ1 (μάλιστα, είχε κάνει και ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο). Βλέπετε όμως, από το ΜEGA τού ανέθεσαν δική του εκπομπή, τον έχουν ως… δεξί εξαπτέρυγο στον Κωστόπουλο, ε, δεν ήθελε και πολύ, ο νέος λύγισε! Και ο παλιός τον άρχισε στα «γαλλικά» και έκτοτε δε μιλούν.
  • Ελένη Μενεγάκη - Βέφα Αλεξιάδου
Μετά την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να κλείσει οριστικά και δυνατά την πόρτα του ΑΝΤ1 και να ακολουθήσει τον τότε σύζυγό της Γιάννης Λάτσιο στον ALPHA διακόπηκε και η σχέση της οριστικά με τη γνωστή τηλεμαγείρισσα. Όχι απότομα, γιατί τότε η κυρία Βέφα εμφανιζόταν ακόμη τηλεοπτικά, αλλά αργότερα, όταν πλέον η τηλεόραση έκλεισε τις πόρτες στη γνωστή τηλεμαγείρισσα.
Η κυρία Βέφα κάποια στιγμή χαρακτήρισε την Ελένη «αχάριστη», καθώς της είχε μείνει πικρία γιατί η Ελένη ανέδειξε την Αργυρώ σε Νο1 μαγείρισσα, ενώ στην ίδια δεν ξαναέκανε πρόταση.
  • Τατιάνα Στεφανίδου - Χριστίνα Λαμπίρη
Πήρε πολλά χρόνια για να ξεπεράσει η Τατιάνα Στεφανίδου το φέρσιμο της Χριστίνας Λαμπίρη. Όταν από αρχισυντάκτριά της βρέθηκε στο απέναντι στρατόπεδο παρουσιάζοντας εκπομπή gossip όπως και η Τατιάνα. Όλα αυτά σε μια περίοδο που υπήρχε απίστευτος ανταγωνισμός και το gossip ήταν πιο κίτρινο από ποτέ.
Η κόντρα των δύο γυναικών ήταν τέτοια που μεταφέρθηκε και στα επιτελεία τους, με αποτέλεσμα συνεργάτες της Λαμπίρη να πηγαίνουν με το ταξί και να κλέβουν τον καλεσμένο της Τατιάνας και αντίστροφα. Στον τηλεμαραθώνιο για τις φωτιές της Ηλείας οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν και το ατυχές «ζούμε ιστορικές στιγμές» της Λαμπίρη έσπασε τον πάγο.
Έτσι, λίγο αργότερα η Τατιάνα κάλεσε τη Λαμπίρη στην εκπομπή της, με το διάλογο να εξελίσσεται ως εξής: «Γιατί δεν με πήρες τηλέφωνο να συζητήσουμε;» τη ρώτησε η Τατιάνα. «Δε σε πήρα, γιατί σου είχα στείλει λουλούδια και εσύ, αφού ρώτησες από ποιον είναι, δεν τα δέχτηκες». Περασμένα-ξεχασμένα τώρα πια για τις δύο παρουσιάστριες.
  • Ανδρέας Μικρούτσικος - Θανάσης Πάτρας
Όταν η Σοφία Αλιμπέρτη έφυγε ξαφνικά από την εκπομπή «Αυτό μας έλειπε», ο τότε συμποσιαστής της Θανάσης Πάτρας με την Κάτια Νικολαΐδου, ως συμπαρουσιάστρια, κάλυψαν επάξια το κενό. Την επόμενη σεζόν ο Πάτρας βρέθηκε στην ίδια εκπομπή έχοντας στο πλευρό του τις Δήμητρα Ρουμπέση και Έλενα Γράβεζα.
Λίγο πριν από το τέλος της σεζόν άρχισαν να ακούγονται οι πρώτες φήμες που ήθελαν Γράβεζα και Μικρούτσικο να «παίρνουν» την εκπομπή του Πάτρα, αλλά ο Θανάσης δεν έδωσε σημασία… μέχρι που οι φήμες έγιναν πραγματικότητα. Τότε, πικραμένος, άρχισε να δίνει συνεντεύξεις εναντίον του Ανδρέα Μικρούτσικου, και μάλιστα έφτασε στο σημείο να δηλώσει: «Ούτε στο γάμο μου δε θα καλούσα τον Ανδρέα Μικρούτσικο, γιατί θα μου έκλεβε τη γυναίκα».
Ο Ανδρέα Μικρούτσικος, με τη σειρά του, έκανε λόγο για… κυνήγι μαγισσών!
  • Ναταλία Γερμανού - Σοφία Αλιμπέρτη
Βρέθηκαν αντιμέτωπες στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου, με τη Ναταλία Γερμανού να τερματίζει πρώτη στα νούμερα της τηλεθέασης. Ωστόσο, αυτό που πυροδότησε την ψυχρότητα στις σχέσεις τους, ίσως και την αμηχανία, ήταν η ερωτική σχέση της Σοφίας με τον πρώην της Ναταλίας, Αλέξανδρο Παρθένη.
Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν κάποια στιγμή στα νότια προάστια και κουβέντιασαν χαλαρά, όταν ήδη είχε λήξει και η σχέση της Σοφίας με τον Παρθένη.
  • Νίκος Ευαγγελάτος - Έλλη Στάη
Με σφιγμένα χείλη μάς έλεγαν «Καλησπέρα» και μας μετέφεραν τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας από το σταθμό του Αμαρουσίου οι δύο παρουσιαστές ειδήσεων, Νίκος Ευαγγελάτος και Έλλη Στάη.
Όσο κι αν προσπάθησαν να κρύψουν την κόντρα τους από τους τηλεθεατές, η αλήθεια είναι πως, όταν τα έσβηναν τα φώτα, δεν αντάλλασσαν την παραμικρή κουβέντα! Η Έλλη Στάη δήλωσε πως η συνεργασία τους ήταν «εφιάλτης».
  • Γιώργος Παπαδάκης - Γιώργος Αυτιάς
«Μαθητευόμενος» του Γιώργου Παπαδάκη ήταν ο Γιώργος Αυτιάς στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Όταν ο Γιώργος Αυτιάς αποδέχτηκε την πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή ίδιου τύπου απέναντι στο «δάσκαλο», όπως τον αποκαλεί, Γιώργο, εκεί… άρχισαν τα όργανα.
Οι σπόντες και οι μαχαιριές έπαιρναν και έδιναν μέσα από τις πρωινές ενημερωτικές τους εκπομπές, ενώ έχουν γράψει τη δική τους τηλεοπτική ιστορία οι κοινής λήψης απευθείας συνδέσεις με τη ρεπόρτερ του Αυτιά Γωγώ Τάγκα.
Τότε οι δύο άντρες «ξεκατινιάστηκαν», καθώς ο Παπαδάκης είχε αποκαλέσει τη ρεπόρτερ «ξανθόψειρα», καθώς έμπαινε μπροστά στην κάμερα του ΑΝΤ1, για να μην έχει καλό πλάνο ο… ανταγωνιστής και τραβούσε τα ακουστικά της εκπομπής του Παπαδάκη από τα αφτιά του καλεσμένου, προκειμένου να βάλει το ακουστικό της εκπομπής του Αυτιά!
  • Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νίκος Μουτσινάς
Με το ζόρι συνεργασία γίνεται; Δε γίνεται! Αφού δεν ταίριαζαν καθόλου ως χαρακτήρες, χώρισαν έπειτα από ένα χρόνο τα «καλάμια» τους. Μπορεί η εκπομπή «Όμορφος κόσμος» να ήταν πετυχημένη, όμως οι κόντρες ανάμεσά τους ήταν συχνές. Μετά την απόφαση του Νίκου να μη συνεχίσει για δεύτερη χρονιά στην εκπομπή του Γρηγόρη, βγήκαν τα μαχαίρια μέσα από συνεντεύξεις τους.
Οι δύο παρουσιαστές έκατσαν ύστερα από αρκετό διάστημα στον ίδιο καναπέ και έλυσαν τις διαφορές τους on air, καθώς ο Νίκος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά το κόψιμο της πρωινής εκπομπής του στον ΑΝΤ1 – και εκεί ζήσαμε επικές στιγμές με ατάκες «Δε με πήρες τηλέφωνο», «Ναι, αλλά εγώ ρωτούσα για σένα στη γειτονιά σου».
  • Ελένη Μενεγάκη - Ρούλα Κορομηλά
Όταν η Ελένη στέφθηκε παρουσιάστρια του «Πρωινού καφέ» (εκπομπή που έχτισε η Ρούλα), η Ρούλα Κορομηλά είχε βγει στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη το 2001 δηλώνοντας: «Εμείς όταν κάναμε τον “Πρωινό καφέ”, δουλεύαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ξενυχτούσαμε, δεν υπήρχε ούτε ένας “Πρωινός καφές” ίδιος με τον προηγούμενο. Πετούσαμε θέματα».
Την επόμενη μέρα στην εκπομπή της Ελένης ο Δημήτρης Παπανώτας στον αέρα της εκπομπής άρχισε να πετά χαρτιά γελώντας και φωνάζοντας: «Έχουμε πολλά, Ελένη, γι’ αυτό πετάμε θέματα!», κάτι που συνέχισε για δύο μήνες!
Στη συνέχεια η Ρούλα από τον ALPHA και Ελένη από τον ΑΝΤ1 βρέθηκαν αντιμέτωπες στην πρωινή ζώνη, με τη Ρούλα να μένει πολύ πίσω, καθώς ο ΑΝΤ1 τότε είχε «Big Brother» και όλοι οι παίκτες έβγαιναν στην Ελένη. Η Ρούλα, πικαρισμένη, δήλωσε: «Ανταγωνίζομαι 3 ώρες “Big Brother”» και την Ελένη να απαντά στο «ΒΗΜΑ»: «Δεν το περίμενα ότι η Ρούλα θα ήταν τρίτη».

Ωστόσο, τα χρόνια πέρασαν, οι δύο κυρίες ξαναβρέθηκαν στην ίδια τηλεοπτική στέγη στον ALPHA και η Ρούλα σε συνέντευξή της δήλωσε: «Τι κόντρα μπορώ να έχω εγώ με την κυρία Μενεγάκη; Έχουμε δύο διαφορετικές πορείες επαγγελματικές.
Άλλη καριέρα έκανα εγώ, άλλη –πολύ επιτυχημένη– καριέρα έκανε η Ελένη. Άλλα πράγματα έχω βιώσει εγώ στην προσωπική μου ζωή, άλλα πράγματα έχει βιώσει εκείνη. Δεν υπάρχει καμία, μα καμία, ούτε στη σφαίρα της φαντασίας, κόντρα με την Ελένη». Πάντως, την εποχή που βρισκόταν στο κανάλι της Κάντζας δεν την είδαμε να κάθεται στον καναπέ της ωραίας Ελένης.

onair24
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top