Κρεμμυδοκεφτέδες

0

νόστιμο ορεκτικό στο τραπέζι

ΥΛΙΚΑ
  • 10 μεγάλα κόκκινα ξερά κρεμμύδια
  • 3 αυγά
  • 200 γρ. τριμμένο gouda
  • 6 πατάτες
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι κάρν φλάουρ
  • 4 κουταλιές αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • δυόσμο ψιλοκομμένο
  • πάπρικα γλυκιά
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τις πατάτες και στη συνέχεια τα πλένουμε.
Τα τρίβουμε στον τρίφτη, τα αλατίζουμε και τα στύβουμε.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα κρεμμύδια και τις πατάτες και προσθέτουμε τα αυγά, το αλεύρι, το κορν φλαουρ, το τυρί, το λάδι, το δυόσμο, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει.
Παίρνουμε και ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα μας και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά, γυρίζοντας και από τις δυο πλευρές.
Αφού ροδίσουν τους βγάζουμε και τους τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.

trome
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top